Sigur e dv7
Ca sa ne lamurim , dj inferno poti sa pui alta poza ?
Dj_Inferno, userii forumului isi rezerva dreptul de a-ti confisca laptopul daca reiese ca nu-i DV6 lol Esti de acord?
Cam mult offtopic
In ultimele 20 de posturi nici macar o poza
Va prezint coltul meu, aflat intr-o continua schimbare. Spatiul e limitat, asa ca am fost nevoit sa ma extind pe verticala![]()
Foarte bine aranjat, dar ce sunt lucrurile alea din plastic din dreptul ps3 & xbox360? sunt in stanga imaginii.Cu atatea console sper ca nu te joci pe chichineata aia de monitor.
Totusi daca ai aranja un pic firele alea ar fi mult mai estetic.
Thanks. Raftul si biroul sunt "custom made"
Ce sa fac si eu, am mai zis deja : spatiul e o problema, daca as putea pune un 42" aici l-as pune. Dar nu incape
Iar cu firele...am mai zis - coltul se modifica tot timpul, deocamdata eu sunt multumit de fire, o sa mai lucrez la wiremanagement. Important e sa am eu acces facil la console, controllere si jocuri (omise intentionat din poze ca e un haos acolo - trebuie sa gandesc un raftulet si pt ele)
Pe verticala zici? Pai spune asa sa inteleg si eu, chiar ma miram cu privire la http://www.consolegames.ro/forum/558017-post8684.html dar daca ai patul in spate, totul este perfect.![]()
Ti as fi spus sa vinzi pc ul si sa ti iei un Laptop , dar cand am vazut cutia de la INTEL EXTREME m am oprit.
Daca iti permiti , schimbati mobilierul si ai rezolvat cu spatiul & firele . / Da jos pc ul si boxa / bassu , si o sa ai loc de un BIG TV
bai dar v-ati transformat toti in designeri de interior.
lasati omu in pace ca nu cred ca de idei duce lipsa.
Ba din contră, cam deranjant, mai ales dacă joci pe �ntuneric, distrage atenția grav .. dar �n fine, fiecare cu gusturile sale.
Cooleru ala cred ca mi-a salvat xboxul de la RROD oricum nu joc pe intuneric pentru ca ma dor ochii asa ca nu prea ma deranjaza.
![]()
Bookmarks