Nu apare preţul in poza, trebuie sa te ducialtfel crede ca e o conspiraţie
n-am scapat hugh? ...
Ok, facem OT aiurea. Cand voi trece prin zona intru in magazin
---------- Post added 23-09-2013 at 22:24 ----------
a venit si omu' cu pretul lipit !
[QUOTE=adibose;1035792]n-am scapat hugh? ...
Ok, facem OT aiurea. Cand voi trece prin zona intru in magazin
a venit si omu' cu pretul lipit !
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1035898
Ce headset imi puteti recomanda pentru PS3? Vrea sa se auda decent, iar calitatea microfonului sa fie buna. Nimic prea fancy si exagerat de scump.![]()
Casti audio gaming SONY PULSE Wireless Stereo Headset, PS3 | ALTEX Le folosesc de peste un an si sunetul este impecabil pentru pretul platit.Ai aplicatie de ps3 prin care poti descarca profile pentru fiecare joc in parte ( Pulse Manager ).
+1 pentru ce a zis SWTFU, le am si eu si sunt bune. Din pacate vad ca nu le mai au la altex pe stoc unde erau 200 de RON
Tocmai ce am venit din Cora Rahova, am facut precomanda (cu plata jos) la Fifa14 ps3, 199.99 ron. Pana joi seara am inteles de la baietii de pe raion ca se poate cumpara la pretul asta.
Vineri le aduc pt livrare.
GTA 5 il mai tin la 199 ron pana Duminica
Spor!
Preturile acestea foarte bune sunt doar in Cora Rahova ? De exemplu, in Cora Militari au aceleasi preturi ?
nu pot confirma, insa baietii de acolo mi-au spus ca doar la Rahova au promotia, tot acolo au avut si lansarea GTA5. cel mai sigur pe site-ul cora se gasesc nr de telefon de la fiecare market si intrebati acolo
So far le-am folosit la PC,Mac,PS3,Xbox,TV,iPad si au mers perfectVezi ca in cutie vine si cu un fir jack-jack daca vrei casti clasice.
Vezi ca poti opta si pt modelul anterior,care il am si eu,mai exact..
http://www.amazon.co.uk/Sony-Wireles...ywords=headset
Vb cu RD si se rezolva![]()
ca 'info' pentru cei care se mai intereseaza .. coletul compus din consola xbox 360(modelul E,ultimul de 360) cu fifa 14 inclus,comandat de pe 'amazon UK',primitu'l'am prin 'cargus curier' .. credeam ca vine la Posta via DHL(livrarea a fost standard) dar a fost okay ..![]()
A cumpărat cineva de la The Game Collection The Game Collection
Cât sunt de serioşi, cât durează livrarea în România, trimit prin Poşta Română sau curier, cât de rapid onorează precomenzile ?
Orice răspuns bazat pe experienţă personală e binevenit. Mulţumesc anticipat !
Salut , site-ul acesta seamana destul de mult cu acesta New and Used Xbox 360 Games, PS3 Games & Wii Games | Grainger Games ( unde au optiunea de RO pt 6 lire / 2 jocuri ) --> si am cumparat eu de aici ... e decent ( vine prin posta ) ... iar daca nu vine iti iei banii inapoi in vreo 2 luni![]()
A mai avut cineva experienţe nefericite cu precomenzile la Altex?
M-a mâncat în ... şi am făcut la ei precomandă la The Legend of Zelda: Wind Waker HD, cu lansarea pe 4 oct., (deşi găsisem mai ieftin pe zavvi şi pe 365gamesuk) şi până acum nici o veste, nici măcar un termen estimativ când l-ar primi în stoc!
Ce ziceţi, să anulez precomanda şi să-l comand de afară, cu livrarea pe la sfârşitul săptămânii viitoare, sau să mai aştept?
Eu zic sa anulezi comanda si sa cumperi de la 365games.co.uk , sunt f seriosi si coletele lor vin in 3-5 zileEu am avut peste 10+ comenzi si cel mai tarziu mi-a venit in 5 zile
![]()
Bookmarks