Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 381 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 187 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1721 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ar fi o idee sa cumpar de pe amazon . Ma gandeam totusi sa le iau cu fir si de pe site de jocuri...da aia nu prea conteaza. Vreau doar sa intreb daca merita microfoanele wireless: cat le tine bateria? in cat timp se incarca? etc. Oricum cred ca o sa scriu si pe forum ca vreau sa cumpar microfoane singstar.

Merci K3nn3dy pt link .Pretul e destul de bun

2. #1722 SP
    Member novi's Avatar

Wink

Am vazut reclama aia la CARREFOUR reducere la jocuri console filme etc pe 3 4 5 intre orele 20-24!

Ce oferte sunt?

3. #1723 SP
    Member novi's Avatar
    Mda am fost in Carrefour si nicio oferta interesanta.Foarte slab!

Sent from my Galaxy Tab using Tapatalk

4. #1724 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Nu stiu daca aici ar trebui sa postez, dar imi spune cineva de unde as putea sa dau comanda la psp go din romania si sa imi ajunga destul de repede, gen 3 sau 4 zile? (am incercat la emag si gameshop si nu au) ty

5. #1725 SP
    Teraflops Graft's Avatar

6. #1726 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Mersi mult Graft

7. #1727 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Am si eu nevoie de putin ajutor.Mi am comandat pe data de 28.10.2010 un Move Starter Pack pe care nici in ziua de azi nu l-am primit,banii au fost luati de pe card,am tot primit mailuri de la ei ca le pare rau etc,la order status imi apare Processing.Ce este de facut??

8. #1728 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    pai in primul rand, de unde l-ai comandat ?

9. #1729 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Wild guess -> zavvi

10. #1730 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu acuma am primit mail ca era ceva eroare cu card-ul meu. Cica jocul era in depozit si e gata de plecare da e o problema cu card-ul. Am intrat pe site cu contul meu si am scris din nou datele pe card (sigur nu are cum sa fie vorba ca nu sunt destui bani ca am peste 60 de lire pe card). Sa vad in cat timp o sa se rezolve problema... nu de alta da as mai face cateva comenzi.

Am observat ca la zavii au oferta aia 2 games for 25pounds. Pacat ca pe mine ma intereseaza 3 jocuri lol. Banuiesc ca nu au 3 for nu stiu cat . Cred ca pana la urma o sa mai pun niste bani de card, o sa cumpar 4 jocuri (2 comenzi diferite ca sa profit de oferta asta a lor) si sa vad daca o sa ajunga pana la Craciun.

11. #1731 SP
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    pai in primul rand, de unde l-ai comandat ?
    Scuze, nervos peste masura am uitat sa specific ca l-am luat de la Zawi.Ce tre sa fac,ca sa mi recuperez banii??,parca iti lua banii cand iti trimiteau si produsul.

---------- Post added 08-12-2010 at 06:44 PM ----------

Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Scuze, nervos peste masura am uitat sa specific ca l-am luat de la Zawi.Ce tre sa fac,ca sa mi recuperez banii??,parca iti lua banii cand iti trimiteau si produsul.
    Update: Azi am mai incecat sa dau cancel la comanda si din cate se pare de data asta au anulat o ,dar cum ramane cu banutii mei??le-am dat un msj si astept rasp de la ei

12. #1732 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Pai banii nu cred ca ti-au fost luati de pe card. Mai mult ca sigur suma este "blocata" de catre banca. Suna la banca (daca nu ai Internet Banking) si intreaba daca suma ti-e blocata.
    In cazul asta trebuie sa astepti 30 de zile sa-ti intre banii inapoi, nu e vina Zavvi, e vina bancii.

13. #1733 SP
    Member maniac360's Avatar
    Eu nu imi dau seama cum la voi dureaza 30 de zile sa va returneze banii sau banca sa va deblocheze suma "rezervata" . Mi s-a pierdut si mie un colet de pe zavvi si mi-au returnat banii in 48 de ore din momentul in care le-am trimis mesajul si la fel s-a intamplat si in momentul in care mi-am anulat o comanda.

14. #1734 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Pai una e sa-ti returneze zavvi banii din moment ce sunt la ei, si alta e sa ti-i blocheze banca.

De exemplu, daca tu faci rezervare la un hotel inafara, ei iti blocheaza de pe card suma pentru prima noapte. Asta pentru ca daca te razgandesti, prima noapte trebuie sa o platesti (conform politicii hotelului).
    Suma e blocata de catre operator, dar hotelul nu o incaseaza. El o incaseaza numai daca tu nu vii.
    Partea proasta e ca daca tu o sa platesti acolo cash, suma pentur prima zi ti-e returnata abia dupa ce trec 30 de zile. Pentru ca asta e politica bancii sa-ti returneze sumele "rezervate".

La fel se intampla si cu zavvi/shopto. Ei la inceput rezerva suma dar daca dupa aia intampina probleme nu pot finaliza tranzactia. Ei nu au cum sa-ti returneze banii pentru ca banii nu au ajuns la ei niciodata si trebuie sa stai dupa "politica bancii" ca sa ii primesti inapoi.

Tu vorbesti de o chestie total diferita de ce s-a descris mai sus. Una e pierdutul coletului si alta e "problema" la efectuarea tranzactiei.

15. #1735 SP
    Pe extrasul de la banca,imi apare plata catre zawi la acea data.Eu le-am trimis un msj celor de la zawi si mi-au zis ca nu am fost taxat pt acel produs.Maine dimineata o sa sun la banca sa intreb.Multumesc de raspunsuri baieti.

16. #1736 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Se numește zavvi, nu zawi, nu-i prima oară c�nd văd greșeala asta la cineva, nu-mi dau seama dacă e scris intenționat sau persoanele respective nu sunt �n stare să deosebească vv de w. Sorry de off.

17. #1737 SP
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Se numește zavvi, nu zawi, nu-i prima oară c�nd văd greșeala asta la cineva, nu-mi dau seama dacă e scris intenționat sau persoanele respective nu sunt �n stare să deosebească vv de w. Sorry de off.
    Sa inteleg ca din cauza asta nu intelegeai despre ce vb noi aici.Scriu asa din comoditate, ca sa te lamuresc de ce scriu eu asa.

18. #1738 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Amazon.co.uk has announced the launch of a new video games trade-in service that will enable customers to exchange their unwanted games and accessories for store credit on their Amazon.co.uk account, which is issued as a Gift Card upon acceptance of your games.
    �Trading-in with Amazon.co.uk is quick and easy, providing customers with a great way to exchange their old games and save money on future purchases,� said Chris Poad, director of video games at Amazon.co.uk.

There are three steps to take when you trade-in your games at Amazon.co.uk:
    • Select Items � Search for eligible items to trade-in and find out how much you�ll receive for each item
    • Send Items Free of Charge� Print a delivery label and packing slip, package your items and post them at no cost
    • Get a Gift Card � An Amazon.co.uk Gift Card will be deposited into your account upon receipt of games which are accepted
    Trade-in prices are guaranteed provided that they are postmarked within seven days of submission and items are received in an acceptable condition.
    This will no doubt come as unwelcome news to the games industry at large, which loses a large amount of its revenue to used games, with 25% of UK retailer GAME's overall profits coming from sales of traded-in merchandise.
    So, you can stay at home and trade your games for credit. You need never leave the house ever again! Check out Amazon.co.uk's new Video Game Trade-In Store at www.amazon.co.uk/tradein
    Amazon.co.uk: Xbox 360 - Video Games Trade-In: PC & Video Games
    Amazon.co.uk: Sony PLAYSTATION 3 - Video Games Trade-In: PC & Video Games
    Amazon.co.uk: Nintendo Wii - Video Games Trade-In: PC & Video Games
    Amazon.co.uk: Nintendo DS - Video Games Trade-In: PC & Video Games
    Amazon.co.uk: Sony PSP - Video Games Trade-In: PC & Video Games
    Amazon.co.uk: Sony PlayStation 2 - Video Games Trade-In: PC & Video Games

19. #1739 SP
    Member iUser's Avatar
    Gasesc DJ Hero Wii la Media Galaxy,Domo sau Carrefour? Doar astea le am in apropiere...

20. #1740 SP
    Junior Member mutu's Avatar
    Salutare tuturor ,
    am un Xbox360 model facut pe 19.05.2009 ,12v..12,1A;5V...1A si vreau sa-l modez imi puteti recomanda pe cineva de incredere ?
    sunt din Roman,jud.Neamt si nu gasesc pe nimeni care se ocupa cu asa ceva in zona moldovei.
    Aveti idee ?ma puteti ajuta?
    Multumesc!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 381 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 187 ... LastLast