Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 381 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 216 ... LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2301 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Si mie mi-a ajuns Red Dead dupa 14 zile. Rabdare

2. #2302 SP
    Member muski's Avatar
    Am comandat si eu un joc de 18 lire de pe thehut.com si cand sa il ridic mi-au cerut in + si tva astia de la posta, f ciudat pana acum nu mi-au mai cerut, cand am luat de la zavvi nu mi-au cerut tva si am comandat de 60 70 lire un colet odata.... , am impresia ca la coletele de la zavvi nu scrie pretul pe ele si nu are cum sa iti ceara tva, la thehut scrie pret pe fiecare colet , de asta sa imi fi cerut TVA? Aveti idee?

3. #2303 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Posta e tepara!

Pentru coletele venite din UK nu se percepe TVA (fiind in UE). Chiar si cele care mi-au venit de la depozitul din Guernsey si nu mi-au aplicat TVA. De la the hut am luat Fallout 3 GOTY acum o luna - 15 lire si nu mi-au cerut TVA. Plus ca toate coletele de la zavvi si thehut mi le aduce postasul acasa...pt. ele nu e nevoie de mandat.

Oricum un sfat mai pertinent iti poate da BoDo...care are o tona de comenzi la activ!

Spor,

L.

4. #2304 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Am comandat si eu un joc de 18 lire de pe thehut.com si cand sa il ridic mi-au cerut in + si tva astia de la posta, f ciudat pana acum nu mi-au mai cerut, cand am luat de la zavvi nu mi-au cerut tva si am comandat de 60 70 lire un colet odata.... , am impresia ca la coletele de la zavvi nu scrie pretul pe ele si nu are cum sa iti ceara tva, la thehut scrie pret pe fiecare colet , de asta sa imi fi cerut TVA? Aveti idee?
    Is aiuriti aia de la Posta, du-te si da-le o palma peste pifometru.

5. #2305 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    mie nu mi-au cerut niciodata TVA...am comandat si de pe Zavvi si de pe theHut.com...culmea este ca pachetul de la zavvi,livrat din Guernsey mi-a ajuns mai repede(6 zile ) decat cel de la TheHut(8 zile)

6. #2306 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    intr-adevar hut au depozit in Guernsey. si face parte din UK dar nu si din EU. tva poate sa iti ceara numai daca depaseste valoarea de 50euro. altfel poate crapa ca nu au treaba.

sfat de viitor: selectazi send as gift. nu se mai trece valoarea

7. #2307 SP
    Member muski's Avatar
    Da din Guernsey era coletul... , asta e cauza deci, pe viitor voi selecta send as a gift sa nu mai fie probleme. Ms mult de raspunsuri.

Cel de la posta mi-a zis sa nu depasesc de 10 euro si m-am documentat pe net si asa scrie:
    " Bunurile primite ca urmare a unei comenzi efectuată prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat, pot fi eliberate cu scutire de la plata TVA-ului, numai dacă valoarea globală a bunurilor nu depăşeşte valoarea de 10 EURO/trimitere. "

8. #2308 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    de ce sa ceara TVA la cele peste 50 euro? eu am avut colete de la amazon.co.uk de 120+ lire sterline (vine mai mult in euro) si nu mi-a cerut nici un TVA

9. #2309 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    ti-ai raspuns singur. sunt din uk/germania

tva se plateste doar daca locatia de unde vine coletul nu face parte din UE si ajunge in vama postei.

in rest nu ai treaba.

10. #2310 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Pt. preorder care-i mai bun: Zavvi sau Shopto? Am vazut la Dark Souls ca multi au dat la Shopto. Avantaje?

11. #2311 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Mergi pe Shopto,se misca cel mai repede
    L.E
    Se plateste transportul dar poti sa faci recomadari cu un prieten si uite asa va mai scadeti cateva lire

12. #2312 SP
    Senior Member boga's Avatar
    ShopTo. Ai foarte multe sanse sa iti ajunga jocul chiar in ziua lansarii. La zavvi se intampla mai rar chestia asta.

13. #2313 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Pt. preorder care-i mai bun: Zavvi sau Shopto? Am vazut la Dark Souls ca multi au dat la Shopto. Avantaje?
    Zavvi/TheHut:
    - avantaje: poti folosi un discount code sa mai scazi in jur de 3.5 lire; transport gratuit.
    - dezavantaje: pot aparea intarzieri de pana la 2-3 saptamani la precomenzi.

ShopTo:
    - avantaje: transport rapid, poate ajunge chiar in ziua lansarii.
    - dezavantaje: transportul costa 3 lire.

Pe Zavvi/TheHut poti scoate pretul de 33.17 lire cu un discount code de 10%, in timp ce pe ShopTo pretul va fi de 39.85 lire. Ceea ce inseamna o diferenta de 6.68 lire (putin peste 30 RON).

Daca faci rost de un discount code si nu te deranjeaza eventualele intarzieri mergi pe Zavvi/TheHut. Daca il vrei cat mai aproape de ziua lansarii si esti dispus sa platesti in plus pentru asta mergi pe ShopTo.

14. #2314 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pai da. Dar cu pretul de Shopto ajungi la pretul de pe Gameshop cu reducerea de membru si transport gratuit. (vorbesc in general, nu de jocul dat de voi exemplu)

15. #2315 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Daca tot vorbim in general, o sa zic doar ca am luat MK de pe ShopTo cu ~150 de lei, ajuns chiar in ziua lansarii. Pe GS era cu ~100 de lei mai scump, editia standard. Deci tocmai d-aia nu e bine sa generalizam. Ar trebui sa fim fericiti ca avem de unde alege -> GS, ShopTo, zavvi, eBay, amazon si magazinele retail in perioadele de promotii

16. #2316 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    De pe Shopto vin prin curier(ce curier) sau tot cu posta normala

17. #2317 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Royal mail = > posta romana

18. #2318 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    De pe Shopto vin prin curier(ce curier) sau tot cu posta normala
  19. #2319 SP
    Member styng's Avatar
    are cineva un cod de 10% discount pe Zavvi ? raman dator

pm me

20. #2320 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Daca tot vorbim in general, o sa zic doar ca am luat MK de pe ShopTo cu ~150 de lei, ajuns chiar in ziua lansarii. Pe GS era cu ~100 de lei mai scump, editia standard. Deci tocmai d-aia nu e bine sa generalizam. Ar trebui sa fim fericiti ca avem de unde alege -> GS, ShopTo, zavvi, eBay, amazon si magazinele retail in perioadele de promotii
    Cu permisiunea ta, as dori sa fac o precizare si anume ca a fost 199,9 lei si transport gratuit daca se facea precomanda din timp si aveai si bonus 2 DLC-uri. Nu vreau sa te contrazic, doar sa prezint toate faptele ca sa fie imaginea completa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 381 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 216 ... LastLast