Multumesc MonkY! M-am mai uitat intre timp si pe alte forumuri internationale, unde cei care il joaca au specificat clar acest lucru. Eu unul sunt complet impotriva acestui concept de always online. Ma gandesc ca producatorul ar trebui sa specifice clar asta pe carcasa jocului, ceea ce ma indoiesc ca au facut, pentru a nu pierde astfel din clienti. In fine, nu mai dezvolt aici acest aspect, pentru a nu atrage antipatia celor care iubesc Destiny si le doresc sincer sa nu le pice niciodata serverele Destiny sau PSN-ul. (nu sunt de loc ironic)![]()
Cred ca trebuie sa mergi la Vendor-ul respectiv.. sau nu apare nimic la Vendor? Ma gandesc ca aici te referi si la Vanguard armory? Eu nu am apucat sa intru inca dar nu am observat nici un add-on separat sa se instaleze. Nici macar nu il gasesc in store. Ma gandesc ca poate s-a instalat automat?
Deci am cateva intrebari. Am fost azi si mi-am luat Destiny vanguard edition am dat redeem la cod dar cand m-am dus la NPC nu putea-am sa iau nimic momentan ( poate imi mai trebe ceva lvl ) in fine... si pe langa asta intr-o zii a postat careva vreo 17 coduri la care am dat redeem pe bunge/destiny nu mai tin minte exact .. stiti unde pot sa ma uit ce am primit ca atunci scria ca o sa aflam in ziua lansarii
Așa sper si eu. Oricum pana in ora 20:00. Poate Reușim sa facem level 15 pana la ora 1:00![]()
mai jos cu rosu scrie cevasa imi dati add cine nu ma are
cu cat mai multi cu atat mai bine
Pentru cine a luat digital Guardian edition ați văzut ca trebuie sa dai jos separat colletors edition separat si expansion Pack-urile?
Sa-i raspunda cineva naibii lui rasko!
Am eu parte din raspuns: emblemele din coduri le găsesti la o tipa chiar la vizavi de post office ala. Ma asteptam sa gasesc si shader-ul la ea, dar nu-i.
Also, legat de vanguard, imi da eroare cand sa-i dau download.
uite aici poza cu ceea ce este trecut pe cutie. daca te uiti langa clasificarea PEGI, mai ai acolo 2 simboluri. o vizita pe site-ul PEGI te lamuresc ce reprezinta![]()
Bookmarks