Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 186 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 3702

Thread: Destiny

1. #1981 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Haha, si pe PS4 faceti fall glitch la Atheon?

2. #1982 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Haha, si pe PS4 faceti fall glitch la Atheon?
    ? Nu. Pe normal moare din al doilea teleport.

3. #1983 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Ah, credeam ca "pana pica bossul" e efectiv ce cautati

4. #1984 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Încă un glitch, de data asta marca Xûr.

5. #1985 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Încă un glitch, de data asta marca Xûr.

Dacă nu te superi, sunt pe telefon şi nu merge link-ul.
    Despre ce este vorba ?

6. #1986 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Stai liniștit. Poți vedea ce a avut Xur la vânzare in trecut, dar nu le si poți cumpara.

7. #1987 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu ştiu dacă sa plâns lumea dar mie nu prea mi se pare normal ce fac bungie cu xur.
    In primul rând armele exotice nu au ce cauta la el, care mai este plăcerea de a găsi o exotică dacă bagă câte una în fiecare săptămână, am un prieten în listă care avea ice breaker şi se simţea special, acum toată lumea îl are sa dus dracu de felling.

In al doi-lea rand le dai dracu de bounty-uri că şi aşa apare la xur, un băiat din lista mea de prieteni fără să am am vreo treabă cu el, fiind prima oară când vb, a intrat în timp ce patrulam pe lună, avea un bounty de făcut şi nu reuşea singur, trebuia să îl ţină pe pogoth în viaţa până apărea xyor the unwed, ne-am chinuit vreo 3 ore până să reuşim, am stat până l-am dovedit, după o luptă din asta începi să iubeşti jocul, când apare la xur îţi bagi ceva în el, eu am patience & time dacă apare la xur asta este, numai sunt special, cu armurile sunt deacord, câteodată am impresia că jucători au devenit nişte molăi care cerşesc milă în contiinu, că jocul este aşa si aşa, vrei armă exotică, păi chinuiete frate, stai în batalaie 3-4h şi atunci vei iubii jocul.

Pe mine la început nu ma atras jocul până am intrat în raid, mi-a picat o pereche de botoşei care îmi permit să car mai mult amo pt heavy machine gin, şi ma mandresc cu ei, până la urmă ma prins jocul, nici FIFA numai joc aşa de mult.

8. #1988 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pai tot trebuie sa farmezi o tona de Strange Coins/Mote of Light...deci farmecul e si el pe acolo.

9. #1989 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Caut 3 oameni pentru o echipa de raid Hard mode.

Cerinte/preferinte:

-Minim lvl 29
    -Arme 300 attack
    -Skills
    -Fara Alts , iar daca sunt alt-character sa aiba toate abilitatile deblocate pe subclasa de raid
    -Plictisiti de raid pe normal
    -Satui sa astepte sa le pice ultima bucata de raid gear ca sa poata ajunge lvl 30
    -Dispusi sa faca wipe pana pica cac**l ala de boss
    -Deschisi la sugestii/strategii
    -Iritati de valul de lvl 29 pro playas cu Vex Mytoclast din crucible
    -Abilitati de comunicare
    -Abilitati de jump (da, am fost nevoiti sa pierdem zeci de minute cu jucatori care nu stiu sa sara)
    -Nu sunt nevoiti sa iasa afk in mijlocul raidului cu zecile de minute
    -Have fun
    Cand vreti sa-l faceti pe hard? Eu as veni in principiu, 29 warlock sunsinger, doar sa nu fie in aceeasi seara cand il fac cu baietii de saptamana trecuta.

10. #1990 SP
    Member b615dub's Avatar
    Se poate sa mentionati si pe ce platforma faceti aceste evenimente.

11. #1991 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ps4 in general, mai sus se vorbea de ps4

12. #1992 SP
    Member goguxxx's Avatar
    https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/2185
    Bun asa,daca stiam ma logam inainte,mul;ti se joaca la ora asta

13. #1993 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    mda si eu am vrut sa intru azi sa fac rank 3 la iron banner (i'm sooooo close ) dar ma tot deconecteaza dupa ce selectez erou. On the other hand cum adica sa fii logat cu 5 zile inainte eu sunt logat non stop pe ps what the heck then?

14. #1994 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Adio, overpowered Vex.

Exotic Weapons

Vex Mythoclast

Base Damage decreased by 34%
    Increased Precision Damage multiplier from 1.25 -> 1.50 (headshot bonus)

Pocket Infinity

Enhanced Battery Perk has now been replaced with the Speed Reload Perk
    Bungie : News

15. #1995 SP
    Member Buyk's Avatar
    Well gata si cu speranta de a termina Vault of Glass pe Hard Vex acum este normala. Astept si un patch unde echilibreaza caracterele intre ele ca stim cu totii ca Titan e tanc in pvp sa imi spuna cineva care nu l-a enervat macar o data un titan cu pumnul lui magic

16. #1996 SP
    Member Kupy's Avatar
    Templar Encounter
    Kill volume added to sniper platforms to prevent players from sitting on top of them
    Relic is now removed and respawned if the holder leaves the playable area.

Nu vad cum ai putea face templarul pe hard, alergând de nebun pe jos, omorând oracole, sniperi, minotauri, vex, țânțari, păianjeni, în timp ce trebuie sa faci și daune la boss Si nu mai zic de lipsa de revive. Pentru ce?
    Zeci de ore, sute de wipes, și controllere stricate pentru un amărât de ascendent... energy. Și POATE o legendară. Nu merită timpul, părerea mea. Mai ales ca ies alte jocuri tari curând.

PS : doar thorn și vex aveau nevoie de modificări se pare. Ma bucur ca nu s-au atins de bad juju, asa pot continua sa omor muște cu ea.

17. #1997 SP
    Junior Member Suntoucher's Avatar
    Destiny releases timeline

Conform contractului dintre Bungie si Activision -am ajustat datele intrucat primul joc a fost lansat in 2014 si nu in 2013.

2014 - Destiny
    2015 - Expansion pack 1
    2016 - Destiny 2
    2017 - Expansion pack 2
    2018 - Destiny 3
    2019 - Expansion pack 3
    2020 - Destiny 4
    2021 - Expansion pack 4

In plus vor mai lansa o serie de DLC-uri.

Sursa: Contract Bungie - Activision

18. #1998 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Adio, overpowered Vex.

Bungie : News
    Adio pe naiba, tot e overpowered, numai ca acum o sa mai fie nevoie de inca un glont.
    Sa nu mai zic ca i-au crescut crit damage de la 1.25 la 1.50...

Ideea lor de balancing la update-ul asta e o gluma proasta (la toate armele)

19. #1999 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Trecand peste toate motivele pentru care Bungie isi bate joc de noi, dar asta nu ne va opri sa jucam Destiny, am avea nevoie de un om pentru raid diseara de la ora 21:00. Preferabil sa fie Warlock de level 27 si sa mai fi facut raid-ul. Multumesc.

20. #2000 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    asa e in jocurile de genu asta o sa fie schimbari tot timpul si noi ne vom adapta la ele. Prima data o sa plangem ca niste fetite ca asa facem, dupa care uitam, vine inca un patch/hotfix iar ne transformam in fetite asa e in fiecare joc de genul asta. La ce a postat Suntoucher cu expansions & stuff o sa fie destiny 2-3 si 4 ? wth is that? nu imi spune ca scot astia cateva expansionuri dupa care incepe un joc nou sau macar sa fie continuare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 186 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 ... LastLast