Haha, si pe PS4 faceti fall glitch la Atheon?
Stai liniștit. Poți vedea ce a avut Xur la vânzare in trecut, dar nu le si poți cumpara.
Nu ştiu dacă sa plâns lumea dar mie nu prea mi se pare normal ce fac bungie cu xur.
In primul rând armele exotice nu au ce cauta la el, care mai este plăcerea de a găsi o exotică dacă bagă câte una în fiecare săptămână, am un prieten în listă care avea ice breaker şi se simţea special, acum toată lumea îl are sa dus dracu de felling.
In al doi-lea rand le dai dracu de bounty-uri că şi aşa apare la xur, un băiat din lista mea de prieteni fără să am am vreo treabă cu el, fiind prima oară când vb, a intrat în timp ce patrulam pe lună, avea un bounty de făcut şi nu reuşea singur, trebuia să îl ţină pe pogoth în viaţa până apărea xyor the unwed, ne-am chinuit vreo 3 ore până să reuşim, am stat până l-am dovedit, după o luptă din asta începi să iubeşti jocul, când apare la xur îţi bagi ceva în el, eu am patience & time dacă apare la xur asta este, numai sunt special, cu armurile sunt deacord, câteodată am impresia că jucători au devenit nişte molăi care cerşesc milă în contiinu, că jocul este aşa si aşa, vrei armă exotică, păi chinuiete frate, stai în batalaie 3-4h şi atunci vei iubii jocul.
Pe mine la început nu ma atras jocul până am intrat în raid, mi-a picat o pereche de botoşei care îmi permit să car mai mult amo pt heavy machine gin, şi ma mandresc cu ei, până la urmă ma prins jocul, nici FIFA numai joc aşa de mult.
Pai tot trebuie sa farmezi o tona de Strange Coins/Mote of Light...deci farmecul e si el pe acolo.
https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/2185
Bun asa,daca stiam ma logam inainte,mul;ti se joaca la ora asta
mda si eu am vrut sa intru azi sa fac rank 3 la iron banner (i'm sooooo close) dar ma tot deconecteaza dupa ce selectez erou. On the other hand cum adica sa fii logat cu 5 zile inainte eu sunt logat non stop pe ps what the heck then?
Adio, overpowered Vex.
Bungie : NewsExotic Weapons
Vex Mythoclast
Base Damage decreased by 34%
Increased Precision Damage multiplier from 1.25 -> 1.50 (headshot bonus)
Pocket Infinity
Enhanced Battery Perk has now been replaced with the Speed Reload Perk
Well gata si cu speranta de a termina Vault of Glass pe HardVex acum este normala. Astept si un patch unde echilibreaza caracterele intre ele ca stim cu totii ca Titan e tanc in pvp sa imi spuna cineva care nu l-a enervat macar o data un titan cu pumnul lui magic
![]()
Templar Encounter
Kill volume added to sniper platforms to prevent players from sitting on top of them
Relic is now removed and respawned if the holder leaves the playable area.
Nu vad cum ai putea face templarul pe hard, alergând de nebun pe jos, omorând oracole, sniperi, minotauri, vex, țânțari, păianjeni, în timp ce trebuie sa faci și daune la bossSi nu mai zic de lipsa de revive. Pentru ce?
Zeci de ore, sute de wipes, și controllere stricate pentru un amărât de ascendent... energy. Și POATE o legendară. Nu merită timpul, părerea mea. Mai ales ca ies alte jocuri tari curând.
PS : doar thorn și vex aveau nevoie de modificări se pare. Ma bucur ca nu s-au atins de bad juju, asa pot continua sa omor muște cu ea.
Destiny releases timeline
Conform contractului dintre Bungie si Activision -am ajustat datele intrucat primul joc a fost lansat in 2014 si nu in 2013.
2014 - Destiny
2015 - Expansion pack 1
2016 - Destiny 2
2017 - Expansion pack 2
2018 - Destiny 3
2019 - Expansion pack 3
2020 - Destiny 4
2021 - Expansion pack 4
In plus vor mai lansa o serie de DLC-uri.
Sursa: Contract Bungie - Activision
Trecand peste toate motivele pentru care Bungie isi bate joc de noi, dar asta nu ne va opri sa jucam Destiny, am avea nevoie de un om pentru raid diseara de la ora 21:00.Preferabil sa fie Warlock de level 27 si sa mai fi facut raid-ul. Multumesc.
asa e in jocurile de genu asta o sa fie schimbari tot timpul si noi ne vom adapta la ele. Prima data o sa plangem ca niste fetite ca asa facem, dupa care uitam, vine inca un patch/hotfix iar ne transformam in fetite asa e in fiecare joc de genul asta. La ce a postat Suntoucher cu expansions & stuff o sa fie destiny 2-3 si 4 ? wth is that? nu imi spune ca scot astia cateva expansionuri dupa care incepe un joc nou sau macar sa fie continuare.
Bookmarks