https://www.destinyplanetview.comGet to know your future enemies in this planetary production that lets you explore the universe of Destiny. Walk the Moon, Mars and Venus Google Street View style and learn all about Earths most-anticipated game.
https://www.destinyplanetview.comGet to know your future enemies in this planetary production that lets you explore the universe of Destiny. Walk the Moon, Mars and Venus Google Street View style and learn all about Earths most-anticipated game.
Oricum raid-ul asta a fost inutil, avand in vedere ca orice nooblet l-a terminat pe hard de o mie de ori, folosindu-se de glitch. Culmea e ca cei care stiu cu ce se mananca jocul asta, si au terminat raid-ul fara glitch, nu prea au avut noroc la drops. Maybe next time, Bungie.
Cineva interesat pt raid normal/Hard astăzi? Daca da dați reply cu ora.
---------- Post added 02-11-2014 at 11:36 ----------
Intervalul in care sa ne strângem este 20:00-21:00 ca sa reușim sa il terminam pana in ora 24:00
Raid ceva ?? Lvl 24 up ?? Mai mult am facut raiduri cu playeri random... ma gandesc ca este mai fain sa faci raid cu amicii decat random, deci daca e curios cineva...![]()
Îţi trebuie cel puţin level 26, plus că trebuie să ai armele la maxim.
Cine vrea să facem un raid ps4 ?
Ma bag si io la un raid. L-am facut si io ieri prima oara, dar parca ar mai merge o data. Îs prin joc de pe acu, check psn id in semnatura. (PS4)
Level 26 mi se pare cam putin...eu prima data am facut la lvl 27 si muream destul de usor...din cate am inteles este recomandat minim lvl 28 pe normal si 29 pe hard.Poate reusim sa ne adunam 6 oameni in seara asta. ma bag si eu cu titanul de lvl 28
Nici armele nu le am avut upgradate la maxim...Acum imi mai trebuie ultimul upgrade la vision of confluence...nu cred ca ar fi o problema.
Eu pot oricand sa intru
---------- Post added 02-11-2014 at 18:58 ----------
E cnv interesat de un weekly sau nightfall pana intram in raid?
Un om pt raid?
---------- Post added 02-11-2014 at 22:23 ----------
Suntrm aproape d Atheon
---------- Post added 02-11-2014 at 22:46 ----------
Nimeni?
---------- Post added 03-11-2014 at 14:32 ----------
Cei care am inceput raidul aseara... Incercam si noi astazi sa il terminam?
Da...pai nu stiu...ai fost aseara cu noi? Nu stiu cati o sa intram...si nici cand...dar as vrea s l terminamposibil sa ramana vreun loc liber daca nu erai si tu
pana la ora 7 sunt prezent...dak nu dupa ora 10
Bookmarks