Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 186 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 153 ... LastLast
Results 2,041 to 2,060 of 3702

Thread: Destiny

1. #2041 SP
    Member faxiu's Avatar
    ahem... un nebun pe hard templar fight. Un, adica DOAR unul. Templar fight, hard. Dupa patch. What sorcery is this?
    Destiny: watch this incredible solo Templar battle | VG247

2. #2042 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Tre să pice la toată lumea nu doar la cei mai buni, în felul asta îi mulţumeşte pe toţi, voi vreţi să vă pice numai vouă legendary şi exotice, în ultimele 3 zile cred că am prins vreo 7 engrame mov, nici nu am timp să le fac upgrade la toate, îmi doream un shotgun cu void pt. raid şi strangeam vanguard marks, mi-a picat aseară, de cate ori dau patrol, cum intru pe hartă dau de un event, restul de arme le puteţi cumpăra.
    Am impresia că vreţi să vă bage cineva în plasă.
    Hm ? Noi vrem sa ne pice SI noua , de ce te simti asa agresat , faci parte din cei care sunt avantajati de rng pentru ca sunt mai slabi ?

Quote Originally Posted by faxiu View Post
    ahem... un nebun pe hard templar fight. Un, adica DOAR unul. Templar fight, hard. Dupa patch. What sorcery is this?
    Skill

3. #2043 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    god damn! I want to play like that to Si pe deasupra e si level 29, eu eram sigur inainte de a da click pe video ca va fi level max

4. #2044 SP
    Member faxiu's Avatar
    Deci asta faci diseara. Ajutam si noi si intram cand mai are 1 mm de viatza bossu

5. #2045 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Hm ? Noi vrem sa ne pice SI noua , de ce te simti asa agresat , faci parte din cei care sunt avantajati de rng pentru ca sunt mai slabi ?

Skill
    Nu mă simt nici cum, în pvp ies destul de bine, în primii 3, problema ta este că nu îţi pică ţie, şi că le pică la alţi, pe mine nu mă deranjează cui pică, dropul este random şi mie îmi convine asta.

Eu sunt nemulţumit doar că apar arme exotice la xur şi nu ar trebui, pt. alea mi-se pare normal să te lupţi.

6. #2046 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pai nu te lupti sa faci weekly? in schimb as vrea ca xur sa aibe doar un numar limitat de exotice si ele slabe, dar are suros, ice breaker etc. care sunt arme foarte bune

7. #2047 SP
    Păi am făcut weekly, mâine după 19 vreau să fac un raid, dacă sunt amatorii, poate ne strângem.

8. #2048 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Vin eu Mariane, dar nu garantez 100%. Ia-ma in considerare
    Si poate facem in seara asta Weekly Nightfall.

9. #2049 SP
    Eu ajung pe la 11 acasă, dacă intru, te ajut să îl faci.

10. #2050 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Nu mă simt nici cum, în pvp ies destul de bine, în primii 3, problema ta este că nu îţi pică ţie, şi că le pică la alţi, pe mine nu mă deranjează cui pică, dropul este random şi mie îmi convine asta.

Eu sunt nemulţumit doar că apar arme exotice la xur şi nu ar trebui, pt. alea mi-se pare normal să te lupţi.
    Problema mea este ca nu pica total random , daca citeai mai bine ce am scris pe pagina anterioara.
    Nu cred ca sunt singurul care a observat ca in crucible engramele legendare pica cel mai des pentru ultimul/penultimul clasat.

Total de acord cu amprenta negativa a lui Xur asupra jocului si sistemului de reward in sine. Am inteles ideea si o accept, dar cand Bungie spunea ca nu doreste ca itemele bune sa fie usor de obtinut, ca cel care poarta un item greu de obtinut acel item sa reflecte o reusita a playerului (probabil reusita de a-l gasi Xur in tower). Ei pun CEL mai bun AR si cel mai bun sniper ca si free loot.

11. #2051 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ce fac astia pe gaf ma, toti hosteaza Atheon pe hard cu cheese kill, wtf! Isi i-au checkpointuri unu de la altul si dupaia fac fiecare alte party-uri ca host O ajuns de rasu curcilor raidu asta Renegade vezi daca poti fura si tu un checkpoint de pe la aia

12. #2052 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Renegade vezi daca poti fura si tu un checkpoint de pe la aia
    Already done that.

13. #2053 SP
    Member Kupy's Avatar
    Vrem și noi de pomană

14. #2054 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

15. #2055 SP
    Junior Member godlik30's Avatar
    Va puteti conecta la joc? Tot imi da lost connection

16. #2056 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Nu merge

17. #2057 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mie nici nu imi incarca lista de prieteni.

18. #2058 SP
    Nici la mine

19. #2059 SP
    Member Buyk's Avatar
    Este de la minunatul PSN, cand vroiam sa bag un raid pac, mi-au stricat seara no asta este schimbam macazul pe seriale

20. #2060 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    cam atat a fost pe azi. BTW caut 2 gardieni la un weekly strike. nu am apucat sa-l fac inca daca e cineva disponibil pe la un 8 seara sa ma anunte ms.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 186 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 153 ... LastLast