ahem... un nebun pe hard templar fight. Un, adica DOAR unul. Templar fight, hard. Dupa patch. What sorcery is this?
Destiny: watch this incredible solo Templar battle | VG247
ahem... un nebun pe hard templar fight. Un, adica DOAR unul. Templar fight, hard. Dupa patch. What sorcery is this?
Destiny: watch this incredible solo Templar battle | VG247
Nu mă simt nici cum, în pvp ies destul de bine, în primii 3, problema ta este că nu îţi pică ţie, şi că le pică la alţi, pe mine nu mă deranjează cui pică, dropul este random şi mie îmi convine asta.
Eu sunt nemulţumit doar că apar arme exotice la xur şi nu ar trebui, pt. alea mi-se pare normal să te lupţi.
Pai nu te lupti sa faci weekly? in schimb as vrea ca xur sa aibe doar un numar limitat de exotice si ele slabe, dar are suros, ice breaker etc. care sunt arme foarte bune
Păi am făcut weekly, mâine după 19 vreau să fac un raid, dacă sunt amatorii, poate ne strângem.
Vin eu Mariane, dar nu garantez 100%. Ia-ma in considerare
Si poate facem in seara asta Weekly Nightfall.
Problema mea este ca nu pica total random , daca citeai mai bine ce am scris pe pagina anterioara.
Nu cred ca sunt singurul care a observat ca in crucible engramele legendare pica cel mai des pentru ultimul/penultimul clasat.
Total de acord cu amprenta negativa a lui Xur asupra jocului si sistemului de reward in sine. Am inteles ideea si o accept, dar cand Bungie spunea ca nu doreste ca itemele bune sa fie usor de obtinut, ca cel care poarta un item greu de obtinut acel item sa reflecte o reusita a playerului (probabil reusita de a-l gasi Xur in tower). Ei pun CEL mai bun AR si cel mai bun sniper ca si free loot.
Ce fac astia pe gaf ma, toti hosteaza Atheon pe hard cu cheese kill, wtf! Isi i-au checkpointuri unu de la altul si dupaia fac fiecare alte party-uri ca hostO ajuns de rasu curcilor raidu asta
Renegade vezi daca poti fura si tu un checkpoint de pe la aia
![]()
Este de la minunatul PSN, cand vroiam sa bag un raid pac, mi-au stricat seara no asta este schimbam macazul pe seriale![]()
cam atat a fost pe azi. BTW caut 2 gardieni la un weekly strike. nu am apucat sa-l fac inca daca e cineva disponibil pe la un 8 seara sa ma anunte ms.
Bookmarks