Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 186 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 ... LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 3702

Thread: Destiny

1. #2301 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu n-am jucat in viata mea cu glitch sau save la atheon, am terminat cred ca de vreo 7 ori doar raid-ul pe normal, si azi mi-am completat tot gear-ul de raid + sniper + vision of confluence. Concluzia? Destiny is so f*cked up . And also, STOP TRYING SO HARD!

2. #2302 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Minimize, mie nu mi-a placut lauda ta, aratata de cateva ori pe acest thread. Daca flavi_us e deranjat de vex-ul meu, sa-i fie de bine, nu e cine stie ce arma.

Revenind la joc, mie mi se pare absurd ca dupa 12-15 raid-uri facute, 90% in aceeasi echipa, sa avem inca un jucator fara nici o bucata de armura de raid si unul cu o singura bucata( plus casca, primita de amandoi la Atheon, cu glitch). Efectiv mi-a fost rusine ieri cand ei nu au primit nimic iar eu am primit iar manusi si chest...
    Probabil lauda deranjeaza pe unii , pe mine nu. Am norocul sa joc Destiny cu o echipa de jucatori buni si daca insir laude nu sunt pentru mine, sunt pentru toata echipa indiferent ca ei sunt mai modesti sau nu, merita.
    Vin dintr-un background de jocuri Mmo in care competitia intre clanuri/echipe era ceva real si motivant. Nu am venit sa ma laud pe thread ca am fost primii care au facut raidul pe normal/hard/post patch hard insa daca erau altii care si-ar fi postat rezultatele ar fi primit un mare like+felicitari de la mine.

Stim cu totii la ce te referi cu xx raiduri facute fara sa pice un anumit item sau mai multe insa mi se pare exagerat ca dupa un singur raid terminat pe hard sa iti bagi ceva in el joc si sa renunti ca nu ti-a picat itemul x sau y. La ultimul kill de Atheon ma uitam la loot screen si speram sa nu imi pice Vex , m-as fi simtit aiurea fata de ceilalti colegi de raid, exact cum te simteai si tu insa asta e Destiny Rng Ca**t.

Edit: Stiam ca laudele sunt ok pe acest forum , nu si injuriile.

Revenind OnTopic:
    Activision CEO Says 'Destiny 2' Has Begun Development | GameFront

3. #2303 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mnu, se pare ca din nou nu ai inteles nimic, trebuie sa iti desenez. NU ma deranjeaza sa joc de o mie de ori ceva ca sa imi pice arma x si armura y (altfel nu aveam mai multe ore ca tine, care te-ai apucat cu o luna inaintea mea). Ma deranjeaza ca jocul e atat de ****ed up si plin de buguri si glitchuri, incat exista playeri care de-abia stiu sa tina controllerul in mana, si totusi au primit absolut tot "datorita" glitch-ului. Si aici nu ma refer la tine, habar n-am cat de bine joci sau nu. Ma refer la playeri in general; cu unii chiar am jucat pe bune, si am vazut de ce sunt in stare fara glitch.

Raidul trebuie sa fie greu, si mai greu decat e acum. RNG-ul e... RNG; nu prea ai cum sa il schimbi. Imagineaza-ti in schimb ce satisfactie ai avea daca ai obtine orice item, cand ai terminat un raid pe hard ce nu poate fi glitchuit. E cu totul si cu totul alta senzatie, e motivul pentru care merita sa investesti timp intr-un astfel de joc.

Si pentru cei care tot intreaba de ce nu mi se pare ok sa folosesti glitchul: common sense, principii, nu exista vreun motiv anume, that's just me. Urasc cheat-urile, si atunci cand platinez un joc, prefer sa ma dau batut decat sa folosesc vreun cod/glitch/exploit.

4. #2304 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Ce frumos din partea celor de la Bungie

Bungie Gifts Recovering ‘Destiny’ Fan Special Exotic Weapon

Trials of Osiris, for those who might not have heard, is a unique Crucible Event focused on consecutive wins. Players enter by spending a consumable, an Osiris Coin, and go through as many matches of Skirmish (3v3 TDM) until they lose a total of three. The longer the player wins the better their rewards, kind of like the arena in Hearthstone.

5. #2305 SP
    Member tzuik's Avatar
    A venit Nea Xur. În sfârșit îmi iau și io un heavy cu void damage pentru Raid.

Tower Hangar, first right at entrance

De vânzare:

Crest of Alpha Lupi (Titan Chest) - 13 SC
    Mask of the Third man (Hunter Helm) - 13 SC
    Sunbreakers (Warlock Gloves) - 13 SC
    Truth (Rocket Launcher) - 17 SC
    Helmet Engram - 23 MoL

6. #2306 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Gjallarhorn ii durea mana sa puna manca-le-as pupaza lor da smecheri mici pitici .

7. #2307 SP
    Junior Member ionmarius16's Avatar
    Yupyyyy. Mask of the third for PVP. Muhahahah

8. #2308 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by ionmarius16 View Post
    Yupyyyy. Mask of the third for PVP. Muhahahah
    A început eventul ?

9. #2309 SP
    Junior Member ionmarius16's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    A început eventul ?
    Daca te referi la Iron Baner, nu a început. Eu ma refeream la PVP in general, pentru ca imi place sa joc bladedancer si imi plăcea f mult Helmetul asta.

10. #2310 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Lasati Xur, bagati Tiger. Mie mi-a picat al doilea Gallarjorn aseara, dintr-o engrama mov de la Tiger.

11. #2311 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ne vedem diseara...ca tu ai bulan. Poate imi cade si mie daca joc cu tine.

12. #2312 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Da, da. Chiar vreau sa bag tiger azi. Mi-au picat 6 engrame legendare in 10 meciuri, merita.

13. #2313 SP
    Sunt singurul care prefera o legendara in loc de exotica?

14. #2314 SP
    Member blondutzu's Avatar
    e vreo diferenta intre ele?

si eu prefer legendare pentru ca sunt mai usor de upgrade-at si nu sunt limitat doar la o bucata

15. #2315 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Sunt singurul care prefera o legendara in loc de exotica?
    Cand vine vorba de Gjallarhorn sau Ice Breaker, chiar cred ca esti singurul. Nu exista rocket launcher mai bun, si urmatorul cel mai bun e tot exotic (Truth).

Problema mea cea mai mare e ca arma preferata principala e tot exotica, si nu pot sa am secondary sau heavy la fel.

16. #2316 SP
    Poa sa fie cel mai bun, e degeaba daca nu pot sa-l folosesc ca am alta exotica pe mine.

17. #2317 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Pai nu e degeaba, depinde de misiune. In raid pe hard spre ex, daca ai doi-trei oameni cu Gjallarhorn, termini instant pe Atheon. In Nightfall daca ai burn modifier, omori tone de mobi instant.

18. #2318 SP
    Da, dar asta inseamna sa stai sa intri in meniu si sa schimbi armele, lucru care URASC din toata inima pentru ca acele 5 secunde ma scot total din ritm si imi strica cheful. Pana nu implementeaza un quick weapon change, sa se spele cu Gjallarhorn-ul pe cap din partea mea.

19. #2319 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Eu cel mai mult imi doresc un buton pentru Quick Ammo Synthesis.

20. #2320 SP
    Plus aia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 186 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 ... LastLast