Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 66 of 186 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 166 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 3702

Thread: Destiny

1. #1301 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post

E bine si ca pot sa-ti pice items de alte culori (gen legendary item la rare Ingram), dar sa faca si ei 85%-90% sanse pt aceeasi culoare.

Nu-i normal ca dupa zeci de ore jucate, in sfarsit sa ai un engram mov cu 10% sanse de item mov..........
    Si cand iti cade ceva mov, nu e pentru clasa ta . Asa am primit eu, o singura bucata de armura legendary, mult mai bun decat ce am pe mine, doar ca nu e clasa mea.

Iarasi o treaba super logica e faptul ca apar bounties pentru salvage desi modul respectiv nu mai e disponibil .

2. #1302 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Joaca cineva pe ps3 sau toti jucati pe ps4?

3. #1303 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Majoritatea pe PS4. Chiar, sa facem un poll legat de treaba asta, sa aflam si noi cine/cati/unde joaca Destiny

4. #1304 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Si cand iti cade ceva mov, nu e pentru clasa ta . Asa am primit eu, o singura bucata de armura legendary, mult mai bun decat ce am pe mine, doar ca nu e clasa mea.
    Si mie mi s-a intamplat exact acelasi lucru.

Asta e, mai fac 7-8 bounties pt Future War Clan, mai strang vreo 50 crucible marks si o sa-mi cumpăr chest+gauntlets+leg armor.....

5. #1305 SP
    Admin MonkY's Avatar

6. #1306 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    @PoisonRemeny:
    Adica 50 de ore ti se pare putin jucat pt a avea si eu cateva legendare in inventar sau cum!? Sistemul de loot e o mizerie in opinia mea, pt altii e bun normal cand le pica 2-3 legendare/zi jucand acelasi content ce-l joc si eu, insa pt cei mai putin norocosi ca si mine care nu le prea pica nimic le vine din ce in ce mai greu sa continue sa joace acest joc.
    Iar faza cu reputatia si ca imi cumpar legendare de la magazin sincer nu imi ofera aceeasi satisfactie ca si cand as primi o legendara ca si drop. Nu am mai jucat nici un joc pana acum in care sa imi fi cumparat de la in game store legendare, mi se pare o tampenie si nesatisfacator. Sunt parerile mele si nimeni nu trebuie sa fie de acord cu ele, daca mai era necesar sa zic asta.
    si eu am primit deja o gramada de engrame legendare si nu mi-a cazut nimic pana acuma numa resurse sau iteme albastre (ma rog resursele sunt pont) in schimb mi-a cazut din engraba albastra legendara o data. Parerea mea ca e acceptabil poate sunt eu obisnuit cand jucam wow si abea acelasi ghinion niciodata nu mi-a cazut ceva bun.

7. #1307 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    A aparut si comunicatul de presa, va las mai jos o parte din el. S-a vândut bine, chiar daca unii l-au notat cu 6:

România, București – Activision Publishing confirmă că vânzările Destiny au depășit la nivel mondial suma de 325 mil. USD, conform informațiilor furnizate de partenerii companiei și Chart-Track, cât și a estimărilor interne efectuate de Activision Blizzard.

De asemenea, Destiny este, în acest moment, cel mai bine vândut joc exclusiv pentru console în România în 2014, în urma numărului de precomenzi confirmate și a vânzărilor din ziua lansării.

8. #1308 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Bungie Doubles Number of Public Events in Destiny - IGN

Mai are cineva senzatia ca a crescut si drop rate la engramele legendare ?

9. #1309 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Cand mi-o pica si mie un engram legendar iti spun........

Pana acum am avut doar unul singur, cadou de la Cryptarch-ul ala ticălos.

10. #1310 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Băi dar mie uneori imi zice ca e nush ce public event, se întuneca cerul, dar nu imi apare nimic pe harta gen unde sa ma duc... A mai pătit cineva asta?

11. #1311 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    La Tomaobiwan se face noapte de tot cand apare eventu', nu mai vede pe unde merge.

12. #1312 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Bungie Doubles Number of Public Events in Destiny - IGN

Mai are cineva senzatia ca a crescut si drop rate la engramele legendare ?
    S-au dublat doar eventurile, rata la drop a rămas aceaşi, dacă faci rank 3 pe cosmodrom se măreşte rata la drop şi xp.

13. #1313 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    La Tomaobiwan se face noapte de tot cand apare eventu', nu mai vede pe unde merge.
    Din acest motiv port casca aia de miner

14. #1314 SP
    In sfarsit mi-a picat si mie exotic bounty, tocmai dădusem claim la vreo 5 bounty-uri de vanguard. L-am luat pe ala cu machine gun, parea cel mai usor de facut

15. #1315 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by tomaobiwan View Post
    Din acest motiv port casca aia de miner
    Pff Rasko, prietenul celor mici.

16. #1316 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Whatever....
    Attached Images Attached Images exotic.jpg

17. #1317 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

18. #1318 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Motherfack Weekly Strike. Am incercat cu un prieten intai, dupa care a venit si Eagle..primele doua valuri de inamici ok, dar dupa vin șpe wizard care vomita bile de mama lor ce or fi. Cum ....aargh. Macar am luat un legendary item....care e albastru pana la urma.

19. #1319 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Am încercat și noi ieri. Rasko, OEE și eu.
    Tot acolo muream și noi într-o veselie

20. #1320 SP
    Eu va tot făceam semne sa stati unde stăteam eu.
    Secretul totusi este sa faci solo partea aia (e mai usor, am reusit din prima) dupa care sa dea din nou restul join. Dar la sfarsit de tot e oribil, vin wizard din toate partile, nu mai ai scăpare.

---------- Post added 18-09-2014 at 21:31 ----------

Si trebuie sa fie lume cu fire damage. Doi solar hunteri si-un warlock cu shield pentru recovery cred ca e reteta buna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 186 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 166 ... LastLast