Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 56 of 186 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 3702

Thread: Destiny

1. #1101 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Parca totusi nu ne-a spus nimeni inainte ca nu este un joc facut pentru story cum se pare ca multi constata.
    Probabil nu a mai incaput in cei 500 mil$ si detaliul asta.
    Cei de la Bungie au spus ca asta e doar inceputul, si ca content-ul de la lansare (story & co) sunt doar fundatia pt ce va urma. Citisem o stire de acum vreo luna pe tema asta, nu mai am link-ul...

Tind sa cred ca au ei bine planificată directia in care o va lua jocul, iar noi userii nu stim la ce sa ne asteptam si vedem totul mult prea simplist. Cum am mai spus, eu cred ca lvl 0-20 e un fel de tutorial/prologue.

2. #1102 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Cine isi cumpara jocul asta asteptandu-se macar la o poveste decenta sa-si ia gandul. Si este mare pacat pentru ca au creat o lume foarte interesanta, dar prea putin explorata si pusa in valoare. Putinele personaje ale jocului sunt lipsite de viata si au niste dialoguri penibile. Am vazut ca lumea il compara cu Diablo 3 la capitolul asta. Nici vorba de vreo asemanare. Da, la Diablo 3 povestea este simpla dar spusa cum trebuie. Ai personaje cu care interationezi mai mult de 5 minute, jurnale care iti detalieaza lumea din joc. La Destiny povestea e lipsita de complexitate, dar are hibe si la partea de storytelling. Ah, da, exista acele Grimoire cards pe care le deblochezi pentru a afla mai multe informatii. Dar ce sa vezi, le poti citi doar de pe siteul Bungie, nu in-game.

Varietatea misiunilor este inexistenta. Toate misiunile urmeaza acelasi tipar: deploy the ghost, defend the ghost, kill enemies, next room. Iti trebuie neaparat niste prieteni cu care sa joci, altfel te vei plictisi groaznic. Noroc cu acele bounties care mai condimenteaza putin gameplayul.

Acum si partile bune. Nivelele sunt mari si variate. Gunplayul este solid si satisfacator. Grafica mi se pare buna pentru un joc open-world dar se putea mai bine daca nu erau limitati de consolele last-gen. Muzica este bestiala. Best thing out of the whole damn game! Competitive multiplayer am jucat doar cateva meciuri, dar in beta mi-a placut foarte mult, fast paced si intens. Misiunile Strike sunt foarte distractive si challenging. Acum asteptam deblocarea Raid-ului.

Este primul joc Bungie pe care il joc si, avand in vedere succesul pe care l-a avut seria Halo, aveam asteptari ceva mai mari de la el. La unele capitole chiar dau dovada de amatorism. Ca si comparatie, Borderlands 2 este la ani lumina fata de Destiny. Daca primeste note mai mari de 9 in reviewuri mi s-ar parea exagerat si as pune la indoiala credibilitatea autorului.

P.S.:

Quote Originally Posted by ionmarius16 View Post
    Cu toate ca încă nu s-au deschis toate zonele acolo. (Ex Ghrotos)
    Si ce te face sa crezi ca vor debloca acele zone gratuit? Poate vei avea acces la ele doar daca iei DLC-urile. Uite de exemplu descrierea primului Expansion:

Set deep beneath the surface of the Moon, fans will discover an ancient tomb that has been unsealed, and a dark god who has risen an evil army in the depths of the Hellmouth, the home of the Hive enemy race.

Parca am vizitat deja zona aia.

3. #1103 SP
    Member tzuik's Avatar
    Dacă era un joc modest, fără prea mari așteptări și pretenții, aș fi zis că Destiny este un joc ok-ish. Nu e perfect, nici excelent măcar, dar e bun, merge. Dar după ce a fost promovat mai ceva ca a doua venire a lu' Geezus, am tot dreptul să spun că este o bătaie de joc. De joc. Am văzut că părerile se împart cam în două direcții: cei care îl laudă drept GOTY și cu note de 9 în sus, și ceilalți care îi dau un 6-7 plin de dezamăgire. Depinde cât de spălat pe creier ai fost de mașinăria de marketing de 500 de milioane de $$$.

Eu am băgat cam vreo 10 ore în el, și pot să declar, cu mâhnire în suflet și în portofel, că este o dezamăgire cruntă. Sub un gameplay fluid, o grafică și o interfață excelentă se ascunde din păcate o mediocritate de joc. Același tip de misiune plictisitoare care se tot repetă de când am început jocul (du-te în locul X, omoară monștrii, apoi supraviețuiește 4-5 valuri de monștri, yey, you win, such fun). Clasele sunt aproape identice. Loot-ul este rar și deloc impresionant. Monștrii... sunt vreo 3-4 tipuri diferite care se repetă și alea (până unde am ajuns io, cel puțin. Dar deja am ajuns pe a 3-a planetă și tot ăia de pe prima sunt). Co-op-ul este de o neintuitivitate crasă. Pare cel mai forever alone MMO ever. Este oribil de complicat să faci un party, sau să interacționezi cu cineva, pur și simplu. Iar povestea... povestea e undeva între non-existentă și un clișeu ambulant. Per ansamblu, e un fel de Bordelands, doar că fără personajele amuzante, umorul savuros, loot-ul dement și... orice sens de fun, în genera​​l.

​Deocamdată îi dau un 6.5/10​, dar încă sper să-l îmbunătățească drastic în patch-urile ce vor urma. ​

4. #1104 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Probabil ca va fi un joc mai bun prin DLC-uri, ca sa scoata si ei cascaval, desi ideea nu prea au cum sa o schimbe.

---------- Post added 12-09-2014 at 14:29 ----------

am vazut printre "prietenii" de pe psn ca dupa 2 zile de jucat destiny , unii deja joaca altceva mie mi se pare sugestiv.
    adica 1 luna este prea mult pt jocul asta.

5. #1105 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Destiny

Stiti de ce imi aminteste campania singleplayer si in fond toata povestea? De Brink ceea ce nu e deloc bine.

Oricum eu nu sunt dezamagit ,imi face placere sa il joc mai ales in echipa cu cineva si multiplayerul este cel mai bun de pana acum pe consola PlayStation 4.

6. #1106 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

7. #1107 SP
    Junior Member sebieu91's Avatar
    Stie cineva ,daca un cod din carcasa destiny de ps plus pt 30 de zile, functioneaza fara sa bag card bancar? Multimesc!

8. #1108 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Eu am inceput sa beau energizante ca sa rezist mai mult seara
    Mai am jumate de bara si fac 20. Grindul pentru legendare de la vendori vad ca va dura putin.

A obtinut cineva ceva pe aceasta cale deja?

9. #1109 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    MAMA LUI DE STRIKE!

Cred c-am murit de cel putin 20 de ori.
    Attached Images Attached Images 10569048_855857207765381_8040911973817593331_n.jpg

10. #1110 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Stiti de ce imi aminteste campania singleplayer si in fond toata povestea? De Brink ceea ce nu e deloc bine.

Oricum eu nu sunt dezamagit ,imi face placere sa il joc mai ales in echipa cu cineva si multiplayerul este cel mai bun de pana acum pe consola PlayStation 4.
    Doar pe tine te auzeam in party, pe Grey nu, nici azi nici ieri.
    Ma iertati ca eu sunt always On Mute

11. #1111 SP
    ^idem, cand am jucat nici eu nu-l auzeam pe Grey, parea ca vorbesti singur

12. #1112 SP
    Nu l-am lasat pe @Baciu pe tron ca e prea vorbaret
    Attached Images Attached Images destiny_20140912193210.jpg

13. #1113 SP
    Si batalia epica cu Bossul final de pe Luna Phogoth alaturi de @Baciu si @Grey. M-am saturat de atata fuga ca un iepure.

14. #1114 SP
    Admin MonkY's Avatar
    N-o fi el jocul anului... dar sa dea naiba daca nu m-a prins cu misiunile, plimbatul pe diverse planete... Si imi place ca boss fights sunt super hard, chiar si cand esti cu nivel de 4-5 peste cat e necesar. Pacat ca se refolosesc aceleasi zone, over and over... la un moment dat, vorba lui Renegade, parca iti vine sa zici "bai, dar n-am mai fost pe-aici de 4-5 ori deja?".

Apropos, mai dati si voi link-ul cu clanul Console Games... sa vad si eu cum stam

15. #1115 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Si batalia epica cu Bossul final de pe Luna Phogoth alaturi de @Baciu si @Grey. M-am saturat de atata fuga ca un iepure.

Ati stat de vreo 5 ori mai putin decat am stat noi la un Fallen Captain in strike-ul ala de mai sus . Seriously, acel weekly heroic strike este INFERNAL. Si nici nu e cel mai dificil.

16. #1116 SP
    Member tzuik's Avatar
    Au început și criticii să dea cu el de pământ: Destiny review: no fate | Polygon

17. #1117 SP
    Mi se pare retardat sa faci review cand inca nu ai trecut prin tot ce poate sa ofere jocul. Uita-te la event-urile alea care vin, nici macar raid-urile nu s-au deschis inca, cum sa faci review dupa 3 zile de joc?! Handicapati.

18. #1118 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    @eagle + @nameless eu fac tot jocul, ma platesc astia de la bungie sa intretin atmosfera .

19. #1119 SP
    Member fpalexb's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    N-o fi el jocul anului... dar sa dea naiba daca nu m-a prins cu misiunile, plimbatul pe diverse planete... Si imi place ca boss fights sunt super hard, chiar si cand esti cu nivel de 4-5 peste cat e necesar. Pacat ca se refolosesc aceleasi zone, over and over... la un moment dat, vorba lui Renegade, parca iti vine sa zici "bai, dar n-am mai fost pe-aici de 4-5 ori deja?".

Apropos, mai dati si voi link-ul cu clanul Console Games... sa vad si eu cum stam
    Cum ne putem inscrie in clan? Vreau si eu "link"-ul.

AlexB

20. #1120 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tzuik View Post
    Au început și criticii să dea cu el de pământ: Destiny review: no fate | Polygon
    Astia au notat cu 6 si TLOU, daca jocul era exclusiv XOne primea 9...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 186 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast