iti dai seama ca cine face trade profitabil nu o sa imprastie pe forum cu ce si cum chiar daca ar dori sa te ajute.
iti dai seama ca cine face trade profitabil nu o sa imprastie pe forum cu ce si cum chiar daca ar dori sa te ajute.
BPL - https://www.easports.com/fifa/ultima...qAWsrnLr4C:ps3
Cei mai buni jucatori calitate/pret , cu aia se fac profit .![]()
Bine v-am gasit, sunt newbie cu, consolele, mi-am achizitionat recent fifa 15 + ps4 de la emag, online am avut doar 2 zile de trial. stiu ca la ps3 poti juca, trebuia sa mai primesc redeem code pt online? sau altceva pt ultimate team?
Multumesc!
@micul observ ca ti-ai recuparat echipa din ultimate team , imi poti spune te rog cum ai procedat (daca se poate sa imi dai un link cu siteul unde ai facut plangerea) cat ai avut de asteptat pentru raspunsul celor de la Electronic Arts si alte informatii care crezi tu ca ar fi utile pentru o aceasta problema.
PS: ti-am dat PM dar vad ca nu raspunzi la ele.
Echipa nu o pierdusem. Jucatorii+coinsii pierdusem. Nu am primit încă un răspuns și nici nu cred ca voi primi vreodată.
Schurrle+Zabaleta+Koscielny+Hart+multi alții au dispărut plus vreo 20000 coinsi. Acum am luat-o de la zero și abia acum mi-am făcut cat de cat o echipă...
---------- Post added 08-10-2014 at 22:16 ----------
Ai intrat pe chat cu ei?
Am înțeles ca de pe consola poți intra pe Chat cu ei nu ? Ca de pe pc nu mai pot intra îmi da posibilitatea de a ma contacta pe email .
Ieri promovasem in divizia 9, astazi cand intru sunt tot in divizia 10 (online). Jucam degeaba ...
Salut,
Din punctul meu de vedere FIFA 15 e mult peste 14 (poate cel mai mare progres facut pana acum de la o editie la alta) din majoritatea punctelor de vedere (grafica / naturalete / bug-uri / etc.).
Din pacate Ultimate Team pe care mi-am petrecut majoritatea timpului in ultimele editii a devenit plictisitor / comercial (a disparut farmecul initial de a-ti face echipa pas cu pas in timp prin joc si tradin...acum baietii cumpara coin-uri de pe site-uri de vanzare si ajung sa detina echipe performante intr-un timp scurt fara a juca insa pe masura).
Incerc sa gasesc alte atractii pentru jocul online si m-am oprit la PRO Club...pare interesant / amuzant.
Mi-am creat un jucator (CM/LM) si un club dar sunt inca la inceput si nu cunosc toate detaliile acestui tip de joc.
Va rog sa ma ajutati cu orice informatie legata PRO CLUB / cluburi din Romania (eventual site-uri de cautare a acestora).
Poate deschidem un thread separat pe tema asta (fifa 15 pro clubs).
P.S. Joc Fifa 15 pe xBox ONE
Multumesc,
K
trebuie 2 membrii ca sa poti juca
ca sa iti cresti virtual player sau vp trebuie sa joci ca sa faci achievements,alta metoda nu este
la catalogue->online ai nste boost pentru vp.daca ai level mare ti le cumperi singur,daca nu cere-i unuia din lista ta de friends sa ti le faca cadou
fata de anii trecuti unde puteai sa faci achievements la drop in,acum destule achievements sunt pro club only
drop in adica poti intra intr-un room imediat ca sa joci
pro club only adica joci cu membrii din clubul vostru
din ce am in lista sunt cam 2 cluburi unde sunt mai multi romani
cryze seveen si dragosteaua parca astia sunt manageri,adauga-i si aplici la cine preferi
nu trebuie sa se deschida nici un thread separat fiindca nu se inbulzesc sa-l joace des si apoi daca cam toti spun ca joaca de placere chiar e inutil
Multumesc petru raspunsuri,
Poti sa te inscri doar la un singur club? (sper sa nu para prea idioata intrebarea)
K
nina, tu cum ai facut profit asa mare? ai cumparat ceva fifa points? sau ai stat pe piata?
Bookmarks