Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 78 of 386 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1541 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    iti dai seama ca cine face trade profitabil nu o sa imprastie pe forum cu ce si cum chiar daca ar dori sa te ajute.

2. #1542 SP
    Member awaytokill's Avatar
    A primit careva DLC-ul de la Altex? cu 15 pack-uri gold si fifa all star team?

3. #1543 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    BPL - https://www.easports.com/fifa/ultima...qAWsrnLr4C:ps3

Cei mai buni jucatori calitate/pret , cu aia se fac profit .

4. #1544 SP
    Junior Member alexxwxk's Avatar
    Bine v-am gasit, sunt newbie cu, consolele, mi-am achizitionat recent fifa 15 + ps4 de la emag, online am avut doar 2 zile de trial. stiu ca la ps3 poti juca, trebuia sa mai primesc redeem code pt online? sau altceva pt ultimate team?
    Multumesc!

5. #1545 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    Da,eu le-am primit,au fost 5 pack-uri in total.Trimite-le mesaj in care de altfel, sa specifici numarul comenzii.

6. #1546 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxwxk View Post
    Bine v-am gasit, sunt newbie cu, consolele, mi-am achizitionat recent fifa 15 + ps4 de la emag, online am avut doar 2 zile de trial. stiu ca la ps3 poti juca, trebuia sa mai primesc redeem code pt online? sau altceva pt ultimate team?
    Multumesc!
    trebuie sa cumperi PS+ ...

---------- Post added 08-10-2014 at 21:03 ----------

Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    eu le-am primit , din pacate am cont pe USA si nu le pot folosii , insa , le vand pe FIFA COINS , daca e cineva interesat ... PM

7. #1547 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    @micul observ ca ti-ai recuparat echipa din ultimate team , imi poti spune te rog cum ai procedat (daca se poate sa imi dai un link cu siteul unde ai facut plangerea) cat ai avut de asteptat pentru raspunsul celor de la Electronic Arts si alte informatii care crezi tu ca ar fi utile pentru o aceasta problema.

PS: ti-am dat PM dar vad ca nu raspunzi la ele.

8. #1548 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Mie nici acum nu mi-au răspuns la plângere ....

9. #1549 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    @micul observ ca ti-ai recuparat echipa din ultimate team , imi poti spune te rog cum ai procedat (daca se poate sa imi dai un link cu siteul unde ai facut plangerea) cat ai avut de asteptat pentru raspunsul celor de la Electronic Arts si alte informatii care crezi tu ca ar fi utile pentru o aceasta problema.

PS: ti-am dat PM dar vad ca nu raspunzi la ele.
    Echipa nu o pierdusem. Jucatorii+coinsii pierdusem. Nu am primit încă un răspuns și nici nu cred ca voi primi vreodată.
    Schurrle+Zabaleta+Koscielny+Hart+multi alții au dispărut plus vreo 20000 coinsi. Acum am luat-o de la zero și abia acum mi-am făcut cat de cat o echipă...

---------- Post added 08-10-2014 at 22:16 ----------

Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    Mie nici acum nu mi-au răspuns la plângere ....
    Ai intrat pe chat cu ei?

10. #1550 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Am înțeles ca de pe consola poți intra pe Chat cu ei nu ? Ca de pe pc nu mai pot intra îmi da posibilitatea de a ma contacta pe email .

11. #1551 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    Am înțeles ca de pe consola poți intra pe Chat cu ei nu ? Ca de pe pc nu mai pot intra îmi da posibilitatea de a ma contacta pe email .
    Nu știu. Eu atunci am intrat de pe PC.

12. #1552 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    De pe consolă în 5 min te preia cineva de la EA.

13. #1553 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ieri promovasem in divizia 9, astazi cand intru sunt tot in divizia 10 (online). Jucam degeaba ...

14. #1554 SP
    Junior Member Konashu's Avatar

FIFA 15 Pro Clubs (xBox ONE)

Salut,
    Din punctul meu de vedere FIFA 15 e mult peste 14 (poate cel mai mare progres facut pana acum de la o editie la alta) din majoritatea punctelor de vedere (grafica / naturalete / bug-uri / etc.).
    Din pacate Ultimate Team pe care mi-am petrecut majoritatea timpului in ultimele editii a devenit plictisitor / comercial (a disparut farmecul initial de a-ti face echipa pas cu pas in timp prin joc si tradin...acum baietii cumpara coin-uri de pe site-uri de vanzare si ajung sa detina echipe performante intr-un timp scurt fara a juca insa pe masura).
    Incerc sa gasesc alte atractii pentru jocul online si m-am oprit la PRO Club...pare interesant / amuzant.
    Mi-am creat un jucator (CM/LM) si un club dar sunt inca la inceput si nu cunosc toate detaliile acestui tip de joc.
    Va rog sa ma ajutati cu orice informatie legata PRO CLUB / cluburi din Romania (eventual site-uri de cautare a acestora).
    Poate deschidem un thread separat pe tema asta (fifa 15 pro clubs).
    P.S. Joc Fifa 15 pe xBox ONE
    Multumesc,
    K

15. #1555 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar

16. #1556 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cred ca tre sa joci 3 editii numai fifa 15 ca sa faci echipa aia

17. #1557 SP
    clar

18. #1558 SP
    Senior Member nina's Avatar
    trebuie 2 membrii ca sa poti juca
    ca sa iti cresti virtual player sau vp trebuie sa joci ca sa faci achievements,alta metoda nu este
    la catalogue->online ai nste boost pentru vp.daca ai level mare ti le cumperi singur,daca nu cere-i unuia din lista ta de friends sa ti le faca cadou
    fata de anii trecuti unde puteai sa faci achievements la drop in,acum destule achievements sunt pro club only
    drop in adica poti intra intr-un room imediat ca sa joci
    pro club only adica joci cu membrii din clubul vostru

din ce am in lista sunt cam 2 cluburi unde sunt mai multi romani
    cryze seveen si dragosteaua parca astia sunt manageri,adauga-i si aplici la cine preferi

nu trebuie sa se deschida nici un thread separat fiindca nu se inbulzesc sa-l joace des si apoi daca cam toti spun ca joaca de placere chiar e inutil

19. #1559 SP
    Junior Member Konashu's Avatar
    Multumesc petru raspunsuri,
    Poti sa te inscri doar la un singur club? (sper sa nu para prea idioata intrebarea )
    K

20. #1560 SP
    nina, tu cum ai facut profit asa mare? ai cumparat ceva fifa points? sau ai stat pe piata?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 386 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast