Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 128 of 386 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 178 228 ... LastLast
Results 2,541 to 2,560 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2541 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu mi-se pare ok deloc, trebuie să existe limitări, o singura echipă de 5 stele folosită maxim de 2 ori, ce fac dacă toată lumea se hotărăşte să joace cu Real împotriva mea.

Regulă cu gazda alege nivelul de stele, este ft. ok.

Până la urmă întru să mă distrez, dacă pe toată perioada dau numai de echipe Real, Barca, Bayern, s-ar putea să devină ft. enervant.

2. #2542 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    eh, voi decideti, imi pare rau ca nu pot sa particip

3. #2543 SP
    Member larry92's Avatar
    diseara e TOTW ? la ce ora ? am si eu 15k coins

4. #2544 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    la 20:00

5. #2545 SP
    Member Clau23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    am tras si eu aseara 2 de 25.000 .. nasri de 5.000 si atat . de coins aia plus ce mai aveam am mai tras 2 de 7500 .. numai balarii de abia mi am scos banii pe unul .

strica si piata si iti iau si coins in mare parte ..

CDM calitate pret ? Matuidi 100% .
    Mai pus pe ganduri... asa bun este Matuidi? chiar si CM ? Merci

6. #2546 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Chestia aia cu poziţiile am impresia că este mai mult de formă, dacă dai în meci la substitute, după ce ai aplicat un card pt. schimbarea poziţiei RW-RM îţi arată tot poziţia iniţială RW, mi-e greu să cred că are impact asupra meciului altfel decât vizual.

7. #2547 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Vreo liga anume?
    Nu neaparat. Nu mai joc dupa chemistry. Matuidi l-am avut si vroiam sa incerc altceva.

8. #2548 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Matuidi CM e 100% cel mai indicat .

Pozitiile sunt o mare hiba a jocului ..

CUM sa nu pot sa joc cu Alexis Sancez sau cu SILVA sau cu Hazard CAM ? si nu - nu se poate oricate schimbari de pozitie cumperi .

Sancez modat la HUnter e bestial . daca nu il ai exact pe pozitia de hunter ghici .. nu se activeaza Hunterul .. deci degeaba il pui Hunter pe CAM .

9. #2549 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Ma gandeam la fernandinho sa il fac cdm.

10. #2550 SP
    Senior Member adibose's Avatar

Sancez modat la HUnter e bestial . daca nu il ai exact pe pozitia de hunter ghici .. nu se activeaza Hunterul .. deci degeaba il pui Hunter pe CAM .
    vrei sa spui ca daca nu-l ai pe pozitia de joc corecta RW/RM/CAM etc...astfel incat sa aiba CHEM 10 nu se activeaza Hunter-ul.
    Cu cat Chemistry este de valoare mai mica, cu atat cardul de Hunter are mai efect mai redus. La chem 4 efectul este zero, la chem 5 este 1+1 si tot asa pana la chem 10 chem 3+3 ...

11. #2551 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Asa e. Mie mi-a picat Diego Costa pe contul pe care nu joc si ma chinui sa il vand la pret bun.

Ps: care e cel mai bun cdm raportat la pret?
    Din anglia e Tiote. Mega ieftin si mega eficient. Eu si acum joc cu el si sunt in Divizia 3.

12. #2552 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    da - exact - am scris la repezeala :

Sancez poate fi DOAR RW sau RM . eu daca il joc CAM .. efectul de Hunter dispare .. si joaca mai slab .

Fifa 15 este prea restrictiva la UT cu aceasta treaba .. cum ma sa nu pot sa il joc pe Silva sau Hazard CAM cum ii jucam linistit in celelalte Fifa ? decat cu handicap ? chiar si la Basic - doar cu o liniutza verde - sunt defavorizat .

Si cel mai bun sistem 4-1-2-1-2 de fapt un 4-3-3 ma face sa joc fara aripi .. aripi care sunt cele mai bune din joc .. Neymar Ronaldo Bale Schurle Sancez Reus etc etc etc .. te chinui efectiv sa joci cu ei .

Daca joci cu un singur varf si doua wings nu prea iti merge atacul . Daca joci un sistem bun .. joci fara aripi .. ma enerveaza deja faza

Fernandinho e complet - un fel de vidal . CM e mai bine .. il folosesti si in 4-1-2-1-2 si in (2) si in 4-3-1-2 . de fapt acelasi 4-3-3 mutant , cel mai bun in fifa 15 .

13. #2553 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    2nd team Ligue 1 : https://www.easports.com/fifa/ultima...utAn9nLzHh:ps3

Pareri/sugestii ?

14. #2554 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pareri ce sa fie - ai cea mai buna echipa a lui PSG plus lacazette .
    eu as fi jucat sistemul cu doua varfuri .
    Moutinho de la Monaco CAM , si Cavani cu Cazetel in atac , doi Cm puternici - Matuidi si inca unul , si un RW(LW) facut RM(LM) . de exeplu lucas .
    e cam tot ce iti trebuie , franta e plictisitoare dupa ce faci echipa ta .

eu de pliscitseala dupa ce am facut franta italia si anglia cred ca vand anglai si ma bag pe germania si spania , si dupa vand Fifa ) glumesc

15. #2555 SP
    Member larry92's Avatar
    4 pachete am deschis si nimic Mandzukic...

16. #2556 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    larry numai din cauza ta m am apucat de pachete ... am pierdut 50.000 cu pachetele de 25.000 si de 7.500 ..

mai deschid unul de 7500 diseara .. daca tot nimic - pana la laea de 50.000 sau de 100 000 nu mai deschid nici unul . promit !

17. #2557 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    pareri ce sa fie - ai cea mai buna echipa a lui PSG plus lacazette .
    eu as fi jucat sistemul cu doua varfuri .
    Moutinho de la Monaco CAM , si Cavani cu Cazetel in atac , doi Cm puternici - Matuidi si inca unul , si un RW(LW) facut RM(LM) . de exeplu lucas .
    e cam tot ce iti trebuie , franta e plictisitoare dupa ce faci echipa ta .

eu de pliscitseala dupa ce am facut franta italia si anglia cred ca vand anglai si ma bag pe germania si spania , si dupa vand Fifa ) glumesc
    Nu imi place acel sistem , mai bine ma descurc 4-3-3(4) iar Cavani pt ST mi se pare cam lent , e mai bun pt constructie .

Am deschis si eu 2 pack-uri iar cel mai bun a fost Hermann

18. #2558 SP
    Member larry92's Avatar
    larry numai din cauza ta m am apucat de pachete ... am pierdut 50.000 cu pachetele de 25.000 si de 7.500 ..

mai deschid unul de 7500 diseara .. daca tot nimic - pana la laea de 50.000 sau de 100 000 nu mai deschid nici unul . promit !
    pune ma mana si deschide pack-uri daca iti pica Messi sau Ronaldo imi dai si mie 20% din profit ? Atunci nu mai acuzi ) ! SINGURA SOLUTIE ? PACK-URI !

19. #2559 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    daca imi acoperi 20% din pierderi iti dau normal 20% din castig la ceva mare pana acum numai gaura 50.000 in 2 zile .

acum mai deschid unul de 7.500 daca tot nimic pana la alea de 50.000-100.000 unul nu mai deschid

am deschis .. evans de 300 e cel mai bun .. gata pachetele de 7500 .. sa si le bage in funduletz

20. #2560 SP
    Senior Member nina's Avatar
    si am luat si titlul in div2 seasons 7-0-1
    ce e mai trist e ca aceea infrangere mi-a stricat seria de aproape 50 de meciuri fara infrangere tinand cont ca am acum un record 50-13-5

la ut sunt in div3 si am jucat in zile diferite si ar trebui sa am 3-1-1 si nu s-a contorizat nici un meci
    joc degeaba in ut,cupa gold in ut are o eroare si acolo mi s-a blocat si in ut seasons de 3 sezoane consecutive numai buguri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 386 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 178 228 ... LastLast