ahahha , amuzant. nu l=am retinut pe al 11-lea
Nu mai inteleg jocul asta...am retrogradat di 6, cu doar doua victorii...am revenit in 6..si am avut 7-0-1...cum e posibil?..
Ibarbo e fenomenal..am dat 9k..cred ca o sa mai scada..vreau sa il vand in seara asta..
Eu faceam trading la Fifa 12. Cum zicea si adibose, secretul este sa ai timp. Poti sa observi pattern-uri foarte usor. Tin minte ca in 12, Cambiasso era foarte usor de cumparat ieftin si vandut scump. Aveam chiar o lista cu achizitii bune si profitul scos. Dar fara sa pierzi cateva ore ca sa gasesti cele mai bune deal-uri, nu ai nicio sansa.
Salut. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o intrebare ? Ce este mai exact Play Station Plus ? Si este adevarat ca am nevoie de el ca sa joc fifa 15 online ? Vreau sa imi cumpar PS4 zilele astea si am dilema asta.
Eu din cate stiu Play Station Plus este un fel de abonament, trebuie sa cumpar tot timpul acest abonament pentru a putea juca fifa sau alte jocuri online ?
Am avut putin noroc aseara sa scot un trofeu silver destul de rar pt ca cu greu pici in pozitii de genul pt a marca la figuri
"You got that flair Achievement"
Gol marcat cu Fredy Guarin, e o bestieam facut tot posibilul sa integrez in liga portugheza un Columbian care joaca in Serie A
si am reusit cu o chimie 9.
asta imi este echipa https://www.easports.com/fifa/ultima...cxlrynLsBE:ps3
am dat si eu un gol dinasta cu Kalou..dar nu mi-a dat achievement-ul asta....e posibil sa il am deja?
Trebuie sa fii in fata portarului cat mai aproape de el...orientat catre portar, e tricky ... nu ti-l da usor![]()
Asta am primit ca răspuns pentru itemele furate din F.u.t
Hello,
Thank you for your patience during our investigation of your FIFA Ultimate Team account inquiry.
Unfortunately, we are unable to verify any lost in-game assets and cannot grant you any compensation. We apologize for any inconvenience or disappointment this may cause.
You can use My Conversations to review the details of this case. You’ll be able to refer to previous correspondence, case notes, and more on this screen.
To keep your account safe, we recommend our guide on how to protect your FIFA Ultimate Team account.
If you need to contact us about another issue, please visit EA Help and one of our Game Advisors will be happy to assist you.
Thank you again for your patience and understanding while we carried out our investigation of your account.
practic ti-au dat de te-au julit.
Si mie mi-au raspuns la o solicitare pe email, dupa vreo 4 luni, dupa care in urmatoarele 2 luni saptamana de saptamana primeam acelasi raspuns de la ei, practic devenise spam...probabil ca au raspunsuri standard si iti dau copy/paste in functie de situatie. Eu oricum cred ca un robotel raspunde la toate emailurile. doar pe chatul lor cred ca se poate ajunge la o intelegere
man ti s-a raspuns in postul #1534
Cauta pe forum thread-ul deidicat PlayStation plus
Bookmarks