Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 80 of 386 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1581 SP
    Member larry92's Avatar
    ahahha , amuzant. nu l=am retinut pe al 11-lea

2. #1582 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Salut baieti,

Dupa destule incercari, ieri in sfarsit am avut noroc la loz in plic:https://i.imgur.com/6aEdvz6.jpg

Dupa vanzarea lui, ii testez pe urmatorii: Bale la gura FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

PSN ID: F_O_C_A pentru doritori (PS4)

Bafta!
    Ibra ti-a picat la premium gold pack, nu ?

3. #1583 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Nu mai inteleg jocul asta...am retrogradat di 6, cu doar doua victorii...am revenit in 6..si am avut 7-0-1...cum e posibil?..

Ibarbo e fenomenal..am dat 9k..cred ca o sa mai scada..vreau sa il vand in seara asta..

4. #1584 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu faceam trading la Fifa 12. Cum zicea si adibose, secretul este sa ai timp. Poti sa observi pattern-uri foarte usor. Tin minte ca in 12, Cambiasso era foarte usor de cumparat ieftin si vandut scump. Aveam chiar o lista cu achizitii bune si profitul scos. Dar fara sa pierzi cateva ore ca sa gasesti cele mai bune deal-uri, nu ai nicio sansa.

5. #1585 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    In ce zi a săptămânii se da acel gold Pack din ultimate team edition ?

6. #1586 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Salut. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o intrebare ? Ce este mai exact Play Station Plus ? Si este adevarat ca am nevoie de el ca sa joc fifa 15 online ? Vreau sa imi cumpar PS4 zilele astea si am dilema asta.

Eu din cate stiu Play Station Plus este un fel de abonament, trebuie sa cumpar tot timpul acest abonament pentru a putea juca fifa sau alte jocuri online ?

7. #1587 SP
    Junior Member flllorin's Avatar
    Da asa este

8. #1588 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    mai era un guraliv pe forum care se batea cu pumnii in piept ca e mare trader si chiar radea de cei care nu se pricep la trade, insa cand i s-a cerut un sfat se facea ca ploua, piata jucatorilor este atat de mare incat e loc pentru toata lumea.
    Nu toata lumea face trade cu jucatori, multi fac din consumabile (ca si mine de altfel) din Kit-uri se pot face...trebuie doar sa stai sa pierzi un pic de timp pe net, de unde faci rost de niste informatii basic, iti deschid viziunea asupra trading-ului dupa care incepi sa compui idei despre ce s-ar putea combina, cumpara si vinde...

Nu este greu!
    la Fifa 14 un amic m-a intrebat cum se cumpara coins pt ca nu are jucatori si nici nu poate sa creasca repede din jocuri.
    l-am invatat 3 chestii pe care le foloseam si eu (le-am mai spus pe forum) in 4 luni din 1200 coins avea peste 1.5 milioane si echipe beton (fara ronaldo messi ibra etc...)

Mura-n gura nu-ti va da nimeni, toti ne-am batut capul cu ele si cu totii am urmarit piata, evolutia preturilor la diferite ore.

Ca exemplu, seara tarziu, dupa ora 1:00 dadeam pe NAVAS 17k ...iar a doua zi seara se vinde cu 23k...asa fluctua pretul, pur si simplu zi de zi, iar in timp ajunsesem sa am cate 50 de Navas dupa care scoteam un profit zilnic de pana la 200k daca stateam pe ele...deci se poate doar timp si rabdare
    E bine totusi ca ai timp sa stai dupa ora 1 noaptea, inseamna ca faci afaceri cu americanii, care se stie ca au preturi bune.

9. #1589 SP
    Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    In ce zi a săptămânii se da acel gold Pack din ultimate team edition ?
    Lunea

---------- Post added 10-10-2014 at 08:54 ----------

iar mi-a disparut un item din transfer targets...asa subit

10. #1590 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Am avut putin noroc aseara sa scot un trofeu silver destul de rar pt ca cu greu pici in pozitii de genul pt a marca la figuri
    "You got that flair Achievement"

Gol marcat cu Fredy Guarin, e o bestie am facut tot posibilul sa integrez in liga portugheza un Columbian care joaca in Serie A si am reusit cu o chimie 9.

asta imi este echipa https://www.easports.com/fifa/ultima...cxlrynLsBE:ps3

11. #1591 SP
    am dat si eu un gol dinasta cu Kalou..dar nu mi-a dat achievement-ul asta....e posibil sa il am deja?

12. #1592 SP
    Trebuie sa fii in fata portarului cat mai aproape de el...orientat catre portar, e tricky ... nu ti-l da usor

13. #1593 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Asta am primit ca răspuns pentru itemele furate din F.u.t

Hello,
    Thank you for your patience during our investigation of your FIFA Ultimate Team account inquiry.
    Unfortunately, we are unable to verify any lost in-game assets and cannot grant you any compensation. We apologize for any inconvenience or disappointment this may cause.
    You can use My Conversations to review the details of this case. You’ll be able to refer to previous correspondence, case notes, and more on this screen.
    To keep your account safe, we recommend our guide on how to protect your FIFA Ultimate Team account.
    If you need to contact us about another issue, please visit EA Help and one of our Game Advisors will be happy to assist you.
    Thank you again for your patience and understanding while we carried out our investigation of your account.

14. #1594 SP
    nice..

15. #1595 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Sunt niste mizerii…m-am convins, au depasit orice asteptare in nesimtire

16. #1596 SP
    practic ti-au dat de te-au julit.
    Si mie mi-au raspuns la o solicitare pe email, dupa vreo 4 luni, dupa care in urmatoarele 2 luni saptamana de saptamana primeam acelasi raspuns de la ei, practic devenise spam...probabil ca au raspunsuri standard si iti dau copy/paste in functie de situatie. Eu oricum cred ca un robotel raspunde la toate emailurile. doar pe chatul lor cred ca se poate ajunge la o intelegere

17. #1597 SP
    la fel la mine

18. #1598 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Salut. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o intrebare ? Ce este mai exact Play Station Plus ? Si este adevarat ca am nevoie de el ca sa joc fifa 15 online ? Vreau sa imi cumpar PS4 zilele astea si am dilema asta.

Eu din cate stiu Play Station Plus este un fel de abonament, trebuie sa cumpar tot timpul acest abonament pentru a putea juca fifa sau alte jocuri online ?
    Poate sa imi raspunda si mie cineva? Va rog frumos!

19. #1599 SP
    man ti s-a raspuns in postul #1534
    Cauta pe forum thread-ul deidicat PlayStation plus

20. #1600 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Poate sa imi raspunda si mie cineva? Va rog frumos!
    da frate , PS plus e ca un "abonament" sa joci online pe PS4 , dar pe langa acest abonament mai ai si jocuri gratis oferite lunar/saptamanal sau discount-uri la diferite jocuri/filme etc. . Daca il cumperi pe un an esti boier !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 386 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast