nup...sunt invers!
Sunt OK, ideea e sa fi inteles ca asa se procedeaza aici, au mai fost "baieti" laudarosi, umpleau topicul de minciuni, nu dovedeau etc...
nup...sunt invers!
Sunt OK, ideea e sa fi inteles ca asa se procedeaza aici, au mai fost "baieti" laudarosi, umpleau topicul de minciuni, nu dovedeau etc...
@jnku In lume sunt tot felul de oameni; mai credului, mai sceptici.
Ai adaugat 8 posturi acestui thread si asa destul de mare (si nu doar cu informatii utile), cand puteai sa faci un singur post corect. Nu mai atrageai nici comentarii rautacioase(doar indivioase).
Verifca si tu cum sunt atasate pozele inainte de a posta. Foloseste cu incredere butonul de preview post. Ii faci pe cei de aici sa-si suceasca gaturile.
Bafta la completarea echipei.
LE: Acum ai pozele normal.
o hibrida din 5 ligi, 4 nationalitati si 100 CHEM ...o face ceva?
https://www.easports.com/fifa/ultima...yWWEknLEsH:ps3
Pe coins (cu lock in) sau pe bani, cum vrei. Gamersaloon.com ar fi un start daca esti interesat.
Eu nu pot sa imi verific Accountul.. Am stiut ca o sa fie probleme cu Mail-ul asa ca am bagat numarul de telefon ca sa imi trimita SMS, am primit SMS dupa ce am dat inca o data "Resend verification.." Am bagat Codul si dupa am dat "Contiune" si ma-au pus sa imi verific si mail-ul. Deci WTF !? Am dat Resend de 3-4 ori, pur si simplu nu primesc Mail..
Edit: Am reusit pana la urma, dupa ce am schimbat Mail-ul si Origin ID-ul..
te-ai uitat in Junk? in spam ?
eu astept SMS-ul cam 2 ore) au servicii astia nu se incurca....FuK!them all
Ma uitasem peste tot.. Pana nu am schimbat mail-ul nu am reusit nimic, credeam ca o sa raman ca Cgx fara account![]()
nu rade de mine ca e nasol ..
am luato de la 0 ( ZERO ) pe contul de RO . singura mea multumire ar fi ca macar sunt pe contul de RO - obligat fortat de situatie .
tocmai am primit email ca investigheaza si ca in 72 de ore o sa imi dea un raspuns dar contul ramane blockat detot sau nu ... situatia mea e disperata ..
joc ca boul de la echipa mea de peste 1.000.000 de coins la .... bronz playersdar imi revin eu
![]()
Nu rad.. ma speriasei tu si credeam ca o sa raman si eu fara account.
Pana la urma nu stiu ce mi-a venit si am deschis pack-uri de 150k Coins si am prins doar petarde de jucatori. Dupa am vandut tot ce se putea de prin Club si am deschis iar in speranta ca imi pica un Ronaldo sau Ibra sau chiar Hummels si ma scot, dar de ce sa am eu noroc, nu ?
Tot jucatori sub 80.. Maine imi sterg clubul si o iau de la capat fara sa mai deschid nimic, niciodata. M-am convins acum..
Te bagi aiurea in discutii . Daca eu iti zic ca mi-a picat 10 Cristiano Ronaldo IF , ma crezi ?![]()
Ca te-as crede sau nu, chiar nu-mi pasa cati de Ronaldo sau Messi iti pica tie. Unii dintre voi sunteti invidiosi pe altii carora le pica Bale/Ronaldo/Messi si vreti dovezi clare ca la tribunal. Asta este adevarul. Si nici macar nu este o regula, cum sustin unii dintre voi aici, sa aduci dovezi in acest sens. Adica, nu e o regula a thread-ului, e o regula impusa exact de Toma-Necredinciosii acestui thread.
Bookmarks