Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 228 of 386 FirstFirst ... 128 178 218 226 227 228 229 230 238 278 328 ... LastLast
Results 4,541 to 4,560 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #4541 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    scripting

---------- Post added 30-01-2015 at 10:56 ----------

acum eu nu inteleg despre ce match glitch discuta desteptii...daca este cel in care dai gol apoi pasezi ca nebunul in aparare..mai bine se impusca toti si salveaza planeta...
    E un fel de add-on ce se pune pe sistemul propriu, cu interfata si tot ce trebuie. Cica se exploateaza ceva scapari de pe serverele EA si pur si simplu incarci coins cat ai chef in ce cont vrei. Am vazut video pe youtube dar nu prea-mi vine sa cred ca-i real...

2. #4542 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    nu exista asa ceva , asta iti spun 100%..daca exista il aveau toti

3. #4543 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu cred ca este ceva real, de obicei chestiile astea se concepeau pt ca se cereau, nu neparat sa si functioneze. Scopul lor era si este scamming-ul.
    Daca prin oarecare minune ajungi sa descarci acel soft pe PC (asta daca treci de intrebarile pe sistem pool, ei le spun survey) nu ramane decat sa le dai user, parola si secret question ca sa "chipurile" se conecteze la server ca sa va poate injecta coins...O sa primiti mesaj "cannot connect" si in urmatoarele 10 minute veti afla ca vi s-a schimbat parola, sau ca v--au disparut coinsii din club

Nu am probat asa ceva insa cam asta se intampla de cand e internetul... si doi la mana, cei care spun "Thanks, it is working! wow, your are the best....bla bla" sunt lobby-sti!

4. #4544 SP
    Senior Member nina's Avatar
    pe langa ca ma laud,acum pun si team setup-ul
    incercati-l si spuneti-mi daca e o inbunatatire pentru voi
    nu testati in ut mode ca acolo sunt multe meciuri cu handicap

5. #4545 SP
    Member AlexG's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Cei care au jucat Asia Cup pot sa imi zic si mie o chestie ? Imi trebuie toata echipa cu jucatori din Korea si Asia sau doar 3 + 3 cum zice acolo ? ..
    Este de ajuns 1 eu asa am in echipa

6. #4546 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu deja imi pierd rabdarea. In fiecare meci mi se accidenteaza un jucator. In fiecare cel putin unul. Ma scoate din minti. Au minim 80 la fitness inainte de fiecare meci, cum pisici se accidenteaza in conditiile astea nu stiu. Voi cat de des puneti fitness cards? Nu pot chiar inainte de fiecare meci sa aplic unul. Dar e deja exagerat ca dupa 20 min din joc sa mi se accidenteze atacantul care avea fitness 99 inainte de meci si nici nu a atins mingea pana acum si nici nu a alergat la pressing sau ceva. Doar ai mei se accidenteaza constant?

7. #4547 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Este una dintre probleme spinoase din acest an. Multi se plang de asta. Daca vrei sa ai sanse mici de accidentari, incearca sa aplici fintess cards o data la doua meciuri. Sau sa ai squad pentru rotatie, asa nu mai cumperi atatea fitness cards. Cand ii lasi sa ajunga pe la 80, situatia devine tragica. Deh, FIFA.

8. #4548 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Subscriu. Nu joc cu fitnese sub 90 și tot se mai accidentează câte unul.

9. #4549 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Deja cu 1 milion de coins nu stiu ce echipa sa imi fac. Cred ca o sa deschid de toti banii pachete.

10. #4550 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Eu am dublura pe fiecare post. Cum scade vreunul sub 90, il inlocuiesc.

11. #4551 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mda, am acum si o a doua echipa, sper sa nu imi trebuiasca 3. O sa joc un meci cu una, un meci cu cealalta. Sper sa fie destul incat sa mai diminuez accidentarile.

12. #4552 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexG View Post
    Este de ajuns 1 eu asa am in echipa
    Ciudat sa iti trebuiasca doar 1

13. #4553 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu deja imi pierd rabdarea. In fiecare meci mi se accidenteaza un jucator. In fiecare cel putin unul. Ma scoate din minti. Au minim 80 la fitness inainte de fiecare meci, cum pisici se accidenteaza in conditiile astea nu stiu. Voi cat de des puneti fitness cards? Nu pot chiar inainte de fiecare meci sa aplic unul. Dar e deja exagerat ca dupa 20 min din joc sa mi se accidenteze atacantul care avea fitness 99 inainte de meci si nici nu a atins mingea pana acum si nici nu a alergat la pressing sau ceva. Doar ai mei se accidenteaza constant?

Dar ce legatura au accidentarile cu oboseala/odihna jucatorilor? Ei se accidenteaza la contacte cu adversarii. Mai sunt cazurile cand jucatorii fac ruptura musculara, asta observand cand se abuzeaza de speed-ul unui anumit jucator.

Eu joc numai cu 99 la fitness si tot mi se accidenteaza jucatorii.

14. #4554 SP
    Member AlexG's Avatar
    Ciudat sa iti trebuiasca doar 1
    Poti sa joci numai cu australieni sau doar cu koreeni la mine merge

15. #4555 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am inteles. Dar e ciudat sa iti trebuiasca doar 1 Australian sau Koreean si restul echipei sa fie cum vrei tu.

16. #4556 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    sunt intr-o forma deplorabila..dar Hagi al nostru e magnific...inca o data

17. #4557 SP
    Member AlexG's Avatar
    Am inteles. Dar e ciudat sa iti trebuiasca doar 1 Australian sau Koreean si restul echipei sa fie cum vrei tu.
    Eu am inteles altceva trebuie sa ai 6 din koreea sau australia si restu ce jucatori vrei tu ...
    Cine a mai intalnit problema mea sa ai 2 victorii in asia cup si dupa aia sa zica,ca o iei de la inceput la online ma refer ...morrrr !!!

18. #4558 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Vreau să organizez sâmbătă ora 13 un turneu FIFA, 8 jucători cât să umplem un party, se joacă tur-retur cu eliminare, cine doreşte să îmi dea pm cu id de PS4.

19. #4559 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Pe PS3 nu vreti sa facem un turneu?

20. #4560 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Am spart 1 Milion de coins si nu am prins absolut nimic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.