nu cred ca este ceva real, de obicei chestiile astea se concepeau pt ca se cereau, nu neparat sa si functioneze. Scopul lor era si este scamming-ul.
Daca prin oarecare minune ajungi sa descarci acel soft pe PC (asta daca treci de intrebarile pe sistem pool, ei le spun survey) nu ramane decat sa le dai user, parola si secret question ca sa "chipurile" se conecteze la server ca sa va poate injecta coins...O sa primiti mesaj "cannot connect" si in urmatoarele 10 minute veti afla ca vi s-a schimbat parola, sau ca v--au disparut coinsii din club
Nu am probat asa ceva insa cam asta se intampla de cand e internetul... si doi la mana, cei care spun "Thanks, it is working! wow, your are the best....bla bla" sunt lobby-sti!
pe langa ca ma laud,acum pun si team setup-ul
incercati-l si spuneti-mi daca e o inbunatatire pentru voi
nu testati in ut mode ca acolo sunt multe meciuri cu handicap
Eu deja imi pierd rabdarea. In fiecare meci mi se accidenteaza un jucator. In fiecare cel putin unul. Ma scoate din minti. Au minim 80 la fitness inainte de fiecare meci, cum pisici se accidenteaza in conditiile astea nu stiu. Voi cat de des puneti fitness cards? Nu pot chiar inainte de fiecare meci sa aplic unul. Dar e deja exagerat ca dupa 20 min din joc sa mi se accidenteze atacantul care avea fitness 99 inainte de meci si nici nu a atins mingea pana acum si nici nu a alergat la pressing sau ceva. Doar ai mei se accidenteaza constant?
Este una dintre probleme spinoase din acest an. Multi se plang de asta. Daca vrei sa ai sanse mici de accidentari, incearca sa aplici fintess cards o data la doua meciuri. Sau sa ai squad pentru rotatie, asa nu mai cumperi atatea fitness cards. Cand ii lasi sa ajunga pe la 80, situatia devine tragica. Deh, FIFA.
Deja cu 1 milion de coins nu stiu ce echipa sa imi fac. Cred ca o sa deschid de toti banii pachete.
Mda, am acum si o a doua echipa, sper sa nu imi trebuiasca 3. O sa joc un meci cu una, un meci cu cealalta. Sper sa fie destul incat sa mai diminuez accidentarile.
Dar ce legatura au accidentarile cu oboseala/odihna jucatorilor? Ei se accidenteaza la contacte cu adversarii. Mai sunt cazurile cand jucatorii fac ruptura musculara, asta observand cand se abuzeaza de speed-ul unui anumit jucator.
Eu joc numai cu 99 la fitness si tot mi se accidenteaza jucatorii.
Am inteles. Dar e ciudat sa iti trebuiasca doar 1 Australian sau Koreean si restul echipei sa fie cum vrei tu.
Vreau să organizez sâmbătă ora 13 un turneu FIFA, 8 jucători cât să umplem un party, se joacă tur-retur cu eliminare, cine doreşte să îmi dea pm cu id de PS4.
Bookmarks