Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 327 of 386 FirstFirst ... 227 277 317 325 326 327 328 329 337 377 ... LastLast
Results 6,521 to 6,540 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6521 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu ştiţi voi să jucaţi, jocul este 100% real

2. #6522 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    real este, pt ca exista si il jucam, logic, nu? singura lui problema este scriptingul...bugurile si glitch-urile, dupa cum am mai spus, sunt parte din orice joc

3. #6523 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    IN-FORM-ul de aseara, la pack de 7.5k.
    l-am vandut imediat la pret maxim dat fiind faptul ca nu erau disponibili pe market. de ce oare nu erau? pt ca EA a setat pretul intre 50 si 100k pt un jucator bun cu rating 85. Nici acum nu este pe piata!

Eu nu aveam ce face cu el asa ca l-am dat.
    Attached Images Attached Images pique100k.jpg

4. #6524 SP
    foarte ieftin zic eu

5. #6525 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    intradevar, insa EA o sa taie si pretul asta de 50-100 si o sa-l bage 30-70 ...dupa care 20-50 ...
    Tendinta lor asta este si asa s-a intamplat cu toti jucatorii. am urmarit cativa jucatori IF si in urma celor 5 valuri de modificari pretul lor a scazut de pana la de 3 ori...
    Asa ca acum...ori folosesti jucatorul ori il vinzi pentru ca valoarea lui nu va creste, asa cum era inainte, ci va scadea!

6. #6526 SP
    pai ma uit la legende..zola de la 1300000 a ajuns la 480k, lol..daca tineam coinsii, cred ca pana in mai ii aveam si pe hagi si pe cr7

---------- Post added 26-03-2015 at 09:38 ----------

oricum, asa ieftini vor fi in fifa16, insa ieftini comparativ cu ce a fost pana acum. Daca tinem cont ca nu se va mai face trading atat de usor, de fapt ca sumele castigate din urma trading-ului nu vor mai fi atat de mari, si ca majoritatea coinsurile se vor castiga doar din turnee si meciuri, atunci preturile vor fi normale.

7. #6527 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    uploadfromtaptalk1427358242468.png a jucat cineva cu el? Se merita sa l iau sau raman cu doumbia? Ms

8. #6528 SP
    e mai bun la finalizare decat Doumbia..l-am avut cateva meciuri cand faceam trading..am zis sa vad cum se misca... Nu pot sa spun daca e bun sau nu, pt ca l-am jucat prea putin, insa e bun in fata portii..cum era de altfel si in realitate...

9. #6529 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    e mai bun la finalizare decat Doumbia..l-am avut cateva meciuri cand faceam trading..am zis sa vad cum se misca... Nu pot sa spun daca e bun sau nu, pt ca l-am jucat prea putin, insa e bun in fata portii..cum era de altfel si in realitate...
    Aha ma gandesc si poate l incerc ms

10. #6530 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Eu l-as lua pe Inzaghi, chiar daca-i mai scump ca Doumbia si nu atat de rapid.

Ce sa-i faci, e din generatia mea si-s nostalgic dupa felul in care era pe teren...

11. #6531 SP
    mai exact in fata portii, ca pe teren nu prea era ..atacant mai oportunist nu am vazut niciodata in fotbal..

---------- Post added 26-03-2015 at 10:55 ----------

adi, ai tras pachetele de 50k?

12. #6532 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    un exemplu clar Pique pt care nu se trag pachete asa mult , cel putin eu in perioada asta nici nu ma gandesc sa trag .

pai daca nu iti cade ibra nici nu are sens sa tragi pachete . sa bagi 500.000 sau 1.000.000 in pachete si sa iti cada 1-2 negraci de 50-75.000 ?
    stai linistit ca daca nu era price rangeul Pique era aproape 1.000.000 sigur , asa usor usor o sa apara pe piata in maxim o saptamana la pret minim la 50.000 si la urmatoarea reducere va fi redus la 37.500 dupa la 25.000 si etc .asta e efectul schimbarii regulilor in timpul jocului .

sunt curios daca pana la urmatorul TOTW mai scad preturile prin price range . e clar ca vor sa termine si tradingul si siteurile de coinsi - si lumea doar sa se joace sa ia ceva jucatori , iar pt pachete sa ia fifa points si sa nu mai foloseasca tradingul sau siteurile de coinsi .

13. #6533 SP
    mai exact in fata portii, ca pe teren nu prea era ..atacant mai oportunist nu am vazut niciodata in fotbal..

---------- Post added 26-03-2015 at 10:55 ----------

adi, ai tras pachetele de 50k?
    Inzaghi era un marcator. Cand avea minge era nasol de apararea adversa...

Pachete - nimic n-am tras. Mai am doar 850k si ma tot socotesc daca sa nu-l iau pe Lahm IF la mijloc.
    Banii i-am facut vanzand aprox. 1000 jucatori ce-i aveam in club din pachetele trase de-a lungul timpului. Am scapat de tot balastul de acolo, macar acum pot sa le tin evidenta

14. #6534 SP
    daca joci acel 4-5-1 si vrei ca lahm sa fie singurul mijlocas central, eu zic sa te mai gandesti. Parerea mea e ca iti trebuie in acea zona in mijlocas puternic cu def mare.

15. #6535 SP
    daca joci acel 4-5-1 si vrei ca lahm sa fie singurul mijlocas central, eu zic sa te mai gandesti. Parerea mea e ca iti trebuie in acea zona in mijlocas puternic cu def mare.
    Pai Lahm IF are 89 DEF...

Pe de alta parte, in ultimele zile am ajuns la concluzia ca nu stiu sa joc 4-5-1, prea am furat-o de la echipe mult mai slabe...
    Ar trebui sa revizuiesc putin schema de joc..

16. #6536 SP
    nu e o tactica stralucita pe faza de aparare..

17. #6537 SP
    mda, cred ca e tactica "tika-taka", posesie prelungita, pase, etc... mai dai si cate un gol din cand in cand daca-l tin picioarele pe Hagi...

18. #6538 SP
    Member jnku's Avatar
    am jucat iar turneul ieri, le-a picat server in finala initial nu mi-au dat dnf, am zis ca joc azi finala. cand intru azi in Fifa "it seems you got disconnected...."

19. #6539 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Eu nu inteleg ce vreti voi, in loc sa va bucurati ca preturile incep sa scada voi tot va plangeti. Pana la urma ce vreti ? Sa aveti doar CR7, Messi, Ibra, Bale in echipa ? In loc sa invatati sa jucati cat mai bine voi cautati modalitati sa faceti cat mai multi bani sa il luati pe CR7, Messi, etc, ca dupa sa va plangeti ca e scripting, eu ratez cu CR7 10 suturi si adversarul imi da din 2 suturi 2 goluri cu un jucator no-name .
    No offence

20. #6540 SP
    chiar ma, ce vreti ?!!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 327 of 386 FirstFirst ... 227 277 317 325 326 327 328 329 337 377 ... LastLast