Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 190 of 386 FirstFirst ... 90 140 180 188 189 190 191 192 200 240 290 ... LastLast
Results 3,781 to 3,800 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #3781 SP
    Member soundlessxd's Avatar
    Pretul lui Malanda a crescut de la 1.200 coins la 60.000( cel mai mic bid ) o_O

2. #3782 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    A murit astazi...

P.S 80k

3. #3783 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    Am rezolvat problema omul este pe PC noi restul pe PS4 .. complet alta treaba si departament banuiesc , desi omul era total nou si normal ca putin credibil , m-am repezit si eu in el .

EA nu scoate niciodata ban-urile decat in 1% din cazuri , am cautat pe net ft multe persoane au patit ca mine si la nimeni nu au scos ban-urile .

DACA eram vinovat sa fi facut magarii sa fi cumparat coins de pe alte siteuri , sa fi avut aplicatie web de facut coins ziceam ca e corect .. dar efectiv nu am facut nimic din astea .. EA mi-a facut o magarie si mi-a inchis un cont cu aprox 1.300.000 coins ... jucasem 2-3 luni pt coinsii aia

Repet , mie mi s-a facut o magarie .. am deschis cazuri de 2 ori la litigii la ei .. am sunat .. uite ultimul raspuns :

EA ti-a scris clar ca ai incalcat termenii fara niciun dubiu.

---------- Post added 11-01-2015 at 06:47 ----------

Quote Originally Posted by soundlessxd View Post
    Pretul lui Malanda a crescut de la 1.200 coins la 60.000( cel mai mic bid ) o_O
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    A murit astazi...

P.S 80k

Ce mai profita unii de moartea omului. Apropo, a murit in accident de masina si era pasager.

4. #3784 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Tu faci misto de mine ?

Crezi ca mi-e rusine sa zic daca am webapp de farm coins sau daca cumparam coins de pe net , aici pe forum ?

Nu am facut altceva decat sa joc turnee mai retrogradam la misto cateodata , dar daca tot iti dau bani la retrogradare doar am profitat , sa zicem ca asta e infractiunea maxima .

Eu iti doresc contul blocat tie si sa o iei de la ZERO fara nici un motiv palpabil , si eu sa iti zic : pai ba tezuka daca scrie clar ca ai incalcat TERMENII ?

sunt 20 de pagini de termeni interpretabili la maxim , motivul a fost COINS FARMING - ce sa inteleg din asta ? !? si l-am aflat doar dupa ce am sunat in UK la EA la Suport .

EA mi-a banat un cont complet gratuit , si se poate intampla oricaruia dintre noi . intelegi sau nu ? s-a dus pe pl munca de 3-4 luni si 1.300.000 coins stransi din turnee castigate . Si javrele dupa ce fac asta ( profita cred ca suntem romani care ne considera inferiori de la tiganii din UK cred ) cand le scrii le zici uitativa ca nu am facut absolut nimic interzis , aveti adevarati oameni care nu le suspendati si fac milioane de coins farming , nici nu iti deblocheaza nimic .

Da ba un avertisment : faci aia - daca mai faci il blocam . Nu te apuci sa banezi efectiv pt nimic .

pe PS4 se baneaza usor de la numarul de identificare al PS-ului .. la PC-uri nu au cum daca resetezi routerul si reinstalezi windosul sa stie IP-urile . In fine , vb degeaba ca pana nu va treziti voi cu contul blocat pt efectiv nimic , nu o sa intelegeti nici unul cum e .

PS Eu il am pe Mangala singurul IF care mi-a picat deci pe fundal negru , era un semn cred .. si e Untrandable .. RIP oricum

5. #3785 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Nu te ambala, eu am spus doar ce ti-a scris EA ca ai fi facut, nu ce-ai facut tu.

Tu crezi ca te baneaza dupa IP? Te baneaza dupa configuratia hardware a PC-ului, deoarece IP-ul este dinamic, la RDS de exemplu.

PS1: nu e vorba de Mangala, ci de Malanda.

PS2: chiar daca ar cumpara careva coins, nu l-as vedea recunoscand aici pe forum.

6. #3786 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    asa...si maine apare toty, sunt curios daca vom avea vreun norocos printre noi

7. #3787 SP
    Maine apar jucatorii din defensiva
    Neuer , Marcelo , Ramos , Hummels , Lahm .

8. #3788 SP
    cristi, tu ai informatii inaintea presei? )..din cate stiu eu jucatorii vor fi cei alesi de FifPro..nu de roundtable

9. #3789 SP
    Din majoritatea predicțiilor pe care le-am vazut , astia cred ca sunt jucătorii..

10. #3790 SP

11. #3791 SP
    probabil

12. #3792 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Cred ca va fi godin în locul lui marcelo

13. #3793 SP
    Junior Member enachesil's Avatar
    Salut, cat de sigur este sa cumpar coins de pe net. Si puteti sa recomandati un site?.
    Multumesc.

14. #3794 SP
    Eu in locul tau nu m-as risca sa cumpar coins...

15. #3795 SP
    Nu este devina tv-ul, eu am o plasma hd ready 720p si merge, . Daca ar fii tv-ul de vina atunci ai probleme cu procesorul hdmi , dar ar trebui sa ai probleme cu imaginea cand te uiti la tv normal. Poate fi semnal net, cablu hdmi, sau consola. Totusi tinand cont ca fifa15 este facut sa meqrga la o anumita rezolutie (fil hd) se poate cs in anumite moment3 din joc tv sa nu faca fata. Can suteaza la poarta tv-ul procrseaza un anumit nr. de cadre pe secunda, dar nu cat sa nu ai acele freez-uri. Te sfatuiesca in prima faza sa incerci sa ridici frecventa tv-ului la 100 hz daca ai posibilitate, sau incearca pe un alt tv.

16. #3796 SP
    Member soundlessxd's Avatar
    De la consola nu stiu daca se poate sa fie, in alte jocuri imi ruleaza perfect fara sa se blocheze cum o face in fifa 15..

17. #3797 SP
    Quote Originally Posted by soundlessxd View Post
    De la consola nu stiu daca se poate sa fie, in alte jocuri imi ruleaza perfect fara sa se blocheze cum o face in fifa 15..
    Posibil ca altemjocuri sa nu fie necesar 1080p si atunci este ok.

18. #3798 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Mi se par preturile foarte mici acum.Ce ziceti,scad si mai mult de maine?

19. #3799 SP
    Da , ai rabdare .

20. #3800 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Nu prea mai am...😀 Nu am mai jucat UT de vreo 2 saptamani cred,de cand am vandut jucatorii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.