Pretul lui Malanda a crescut de la 1.200 coins la 60.000( cel mai mic bid ) o_O
Tu faci misto de mine ?
Crezi ca mi-e rusine sa zic daca am webapp de farm coins sau daca cumparam coins de pe net , aici pe forum ?
Nu am facut altceva decat sa joc turnee mai retrogradam la misto cateodata , dar daca tot iti dau bani la retrogradare doar am profitat , sa zicem ca asta e infractiunea maxima .
Eu iti doresc contul blocat tie si sa o iei de la ZERO fara nici un motiv palpabil , si eu sa iti zic : pai ba tezuka daca scrie clar ca ai incalcat TERMENII ?
sunt 20 de pagini de termeni interpretabili la maxim , motivul a fost COINS FARMING - ce sa inteleg din asta ? !? si l-am aflat doar dupa ce am sunat in UK la EA la Suport .
EA mi-a banat un cont complet gratuit , si se poate intampla oricaruia dintre noi . intelegi sau nu ? s-a dus pe pl munca de 3-4 luni si 1.300.000 coins stransi din turnee castigate . Si javrele dupa ce fac asta ( profita cred ca suntem romani care ne considera inferiori de la tiganii din UK cred ) cand le scrii le zici uitativa ca nu am facut absolut nimic interzis , aveti adevarati oameni care nu le suspendati si fac milioane de coins farming , nici nu iti deblocheaza nimic .
Da ba un avertisment : faci aia - daca mai faci il blocam . Nu te apuci sa banezi efectiv pt nimic .
pe PS4 se baneaza usor de la numarul de identificare al PS-ului .. la PC-uri nu au cum daca resetezi routerul si reinstalezi windosul sa stie IP-urile . In fine , vb degeaba ca pana nu va treziti voi cu contul blocat pt efectiv nimic , nu o sa intelegeti nici unul cum e .
PS Eu il am pe Mangala singurul IF care mi-a picat deci pe fundal negru , era un semn cred .. si e Untrandable .. RIP oricum
Nu te ambala, eu am spus doar ce ti-a scris EA ca ai fi facut, nu ce-ai facut tu.
Tu crezi ca te baneaza dupa IP? Te baneaza dupa configuratia hardware a PC-ului, deoarece IP-ul este dinamic, la RDS de exemplu.
PS1: nu e vorba de Mangala, ci de Malanda.
PS2: chiar daca ar cumpara careva coins, nu l-as vedea recunoscand aici pe forum.
cristi, tu ai informatii inaintea presei?)..din cate stiu eu jucatorii vor fi cei alesi de FifPro..nu de roundtable
![]()
Salut, cat de sigur este sa cumpar coins de pe net. Si puteti sa recomandati un site?.
Multumesc.
Nu este devina tv-ul, eu am o plasma hd ready 720p si merge, . Daca ar fii tv-ul de vina atunci ai probleme cu procesorul hdmi , dar ar trebui sa ai probleme cu imaginea cand te uiti la tv normal. Poate fi semnal net, cablu hdmi, sau consola. Totusi tinand cont ca fifa15 este facut sa meqrga la o anumita rezolutie (fil hd) se poate cs in anumite moment3 din joc tv sa nu faca fata. Can suteaza la poarta tv-ul procrseaza un anumit nr. de cadre pe secunda, dar nu cat sa nu ai acele freez-uri. Te sfatuiesca in prima faza sa incerci sa ridici frecventa tv-ului la 100 hz daca ai posibilitate, sau incearca pe un alt tv.
De la consola nu stiu daca se poate sa fie, in alte jocuri imi ruleaza perfect fara sa se blocheze cum o face in fifa 15..
Bookmarks