ai tras ceva packuri acolo .....
preturile la coins au scazut foarte tare..de aici si preturile actuale de pe piata..
---------- Post added 22-01-2015 at 15:02 ----------
gvingi..de ce nu joci cu Auba RF? ...sau l-ai incercat?,,,pt mine e masina de goluri, ii da la fund lui Ramos
---------- Post added 22-01-2015 at 15:03 ----------
si cu Aguero e ciudat...CAM in locul lui Ozil cred ca ar fi mai ok..dar tu stii mai bine, cu siguranta![]()
In ce hal au crescut preturile .
Bale cumparat cu 572k iar acum a ajuns la 930k
Griezman cumparat cu 330k , azi 540k
Ramos cumpărat cu 180k , azi 275k s.a.m.d
Ce se intampla cu piata ?
coins-urile au scazut ca pretasta e singura cauza, iti garantez...si evident au scazut pt ca nu mai e TOTY in pachete
multi oameni tocau banii la pachete . si ei dispareau de pe piata . siteurile i-au invatat cum sa faca sa nu ii mai toace - ii strang toti .
plus ca numarul de jucatori de fifa 15 fatza de 14 a crescut . si se baga si mai mult coins in joc .
preturile au urcat doar pe 5% din jucatori - la aia rari pe care ii vor toti - asta fatza de inceputul jocului . la restul de 95% preturile au scazut si de 10 ori .
vor mai scadea cand o sa fie upgradeurile la jucatori cred , intr-o luna . ca de exemplu daca ii baga PACE lu Falcao mai mult - o sa creasca pretul lui Falcao si o sa ii scada lui aguero . e doar un exemplu .
oamenii nu mai toaca bani la pachete pt ca in afara de TOTW , nu se poate castiga cam nimic altceva la pachete .. iar pachetele maxime sunt alea de 7500 ..
singura solutie e ca EA sa dea drumul la multi jucatori scumpi .. sa faca infuzie mare de aguero si neymar pana pica pretul lor de tot
sunt multi deja...nu asta e solutia..gandeste-te cat utilizatori sunt pe ps, pe xbox si pc...milioane....gandeste-te ce ar mai insemna piata UT...nu ar mai avea farmec...
am lista de transferuri plina si am cumparat un jucator care e duplicat , si nu ma lasa decat sa il vand la quick sell . jucatorul e 20.000 si la quicksell e 600) .
a mai patit cineva asa ?
e vreo solutie sa il pun pe lista de transferuri dupa ce se vinde ceva de acolo ?
Da , dai quit din joc iar jucatorul o sa ramana la unassigned cand intri pe webapp . Astepata sa se vândă din ce ai in trasfer list si baga l la vanzare .
problema e ca am inchis jocul din consola , dar nu ma lasa sa intru pe webapp ca sa scot ce a expirat din transfer list .
zice ca sunt logat in alta parte !
gata am rezolvat .. a expirat ceva ce nu s-a vandut si am putut sa dau la aia quick sell si l-am listat![]()
ms frumos de ajutor cristi si alexg
Am facut o mica compilatie cu unele din golurile date de mine.
Care ziceti ca e cel mai frumos ?![]()
eu la 2 sau 3 nu mai tin minte am pierdut vreo 30.000 cu ele si mi-au umplut lista de transferuri . numai panarame
Am 290k dar parca nu imi vine sa ii sparg pe pachete mai ales ca nu mi-a picat niciodata nimic.Strang pentru Aguero.L-am sacrificat pe di maria. Il cumparasem cu 135k si l-am vandut cu 250k, dar vad ca Aguero creste pe zi ce trece.Ieri dimineata era 330k , acum e 410k
ragnarlodbrok23 , cele mai reusite mi se par cel din lovitura libera cu Real Madrid si golul lui Suarez . Joci cam mult pe centrari , incearca si cu driblinguri
daca descopeream site-ul asta FUTBIN - *** 15 Prices | Home ceva mai devreme eram istet...si probabil aveam mai multi coins
Bookmarks