Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 386 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... LastLast
Results 561 to 580 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #561 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Daca e vorba de PS4 intrati la setari, apoi la "sound and screen" (ceva de genul, nu sunt langa consola momentan) si apare acolo ceva legat de dimensionarea ecranului, cu D-pad-ul faceti zoom in/zoom out.
    Problema e doar la FIFA nu și la celelalte sau jocuri. Trebuie umblat în setările de la FIFA cred.

2. #562 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Problema e doar la FIFA nu și la celelalte sau jocuri. Trebuie umblat în setările de la FIFA cred.
    Poate nu vorbim de aceeasi problema, dar din descrieri pare a fi aceeasi . Eu asa am rezolvat .

3. #563 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Am facut azi 8 meciuri contra stimabilului Venom. Jucand contra unei persoane, am putut sa-mi o parere mai buna fata de jocul contra AI-ului. Pe scurt:
    - pasele ies mult prea bine. nu e cazul sa vorbim inca de ping-pong-pas, dar prea isi gaseste mingea drumul spre destinatar printr-o padure de picioare.
    - suturile sunt total modificate si trebuie sa o iei de la 0 la acest capitol. daca e bine sau nu, nu ma pot inca pronunta
    - apreciez faptul ca in jocul aerian din careul advers, pasa reprezinta in sfarsit un element important
    - echipele par mai bine asezate in teren
    - portarii sunt extrem de ciudati. scot mingi care in realitate ar rupe orice plasa, dar daca tragi usor din careu au ei grija sa bage mingea in plasa chit ca sutul tau se ducea pe langa; asta mi se pare cel mai slab punct al acestei editii momentan

4. #564 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by Enemyz0r View Post
    Asemeni lui thedeadman14,propun si eu sa mai dam de un campiomat, odata ci release-ul fifa 15 pe PS3/X360. Ce parere aveti?
    stai linistit ca de dorit doresc multi. sunt 2 mari probleme de rezolvat insa:
    1. cine il organizeaza
    2. cum te asiguri ca cei care se baga in campionat joaca pana la sfarsit. din experienta proprie iti spun ca o sa fie multi indivizi care dupa cateva infrangeri vor trebui brusc sa se retraga datorita unor grave probleme personale aparute.

5. #565 SP
    Junior Member Enemyz0r's Avatar
    Pai nu prea te poti asigura de fair play-ul unora... Din nefericire cu atat mai mult supervizarea lor

---------- Post added 14-09-2014 at 18:49 ----------

Care este echipa care se pliaza cel mai bine pe stilul vostru de joc din demo si de ce?

Pentru mine este Chelsea. Cuplul Costa si Drogba, sprijiniti de Hazard si Schurrle fac minuni impotriva defensivelor pe legendary, inclusiv impotriva duo-ului brazilian Thiago Silva si David Luiz.

6. #566 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am incercat si eu demoul acestui joc, ce sa zic , s-a imbunatatit presingul si sutul la poarta.

in rest portarul mai imbecil ca niciodata ce sufera de bugul de la fifa07 si pana astazi , adica , un portar, un fundas, un atacant (echipa adversa) la o balbaiala accidentala portarul reactioneaza in acelasi fel , se ridica haotic impingand migea in poarta cu orice parte a corpului no matter what.

80% acelasi joc de la fifa 13 si pana azi.

7. #567 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    .

80% acelasi joc de la fifa 13 si pana azi.
    E fotbal, nu prea au ce schimba

8. #568 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Ba , au

la fifa 13 se lovesc/ trantesc mai putin jucatori de aiurea, aici ii vezi pe jos pur si simplu , poate chiar si cu necesitate de schimbare

9. #569 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am jucat vreo 10 meciuri si chiar imi place. Desi n-am fost fanatic niciodata, iar UT nu m-a atras in mod special, imi place mult Fifa 15. Chiar ma gandesc serios sa il iau cum apare. E mai fluid decat precedentul si grafic arata excelent. Au integrat si multe cutscene-uri dupa ratari sau goluri, arata chiar foarte bine. Mie imi place

10. #570 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Ma tot gandesc sa fac un pre-order la Fifa 15 si nu stiu exact ce varianta de magazin sa aleg. Acestea ar fi doua la numar. Ar fi PSN US, unde este in jur de 200 RON, si Altex, unde este 260 RON. Mi-ar fi placut sa il am in format fizic, dar dat fiind faptul ca vreau sa il joc pe contul de US, nu stiu ce o sa se intample cu bonusul (DLC-ul) de pre-order. As putea sa il downloadez pe contul de UK, dar nu stiu daca va fi link-uit cu acesta si sa nu il pot folosi pe US. Totodata, nu stiu daca se mai practica la EA sa bage cod de Online Pass. Si-a luat cineva de la noi Fifa 14 pe disc, Zona 2, si l-a jucat pe cont de US online fara probleme?

Am si eu urmatoarea dilema, pe care am postat-o si pe aria de PS4, dar discutia s-a dus in alta parte, asa ca am zis sa intreb pe aria dedicata. Ma tot gandesc sa fac un pre-order la Fifa 15 si nu stiu exact ce varianta de magazin sa aleg. Acestea ar fi doua la numar. Ar fi PSN US, unde este in jur de 200 RON, si Altex, unde este 260 RON. Mi-ar fi placut sa il am in format fizic, dar dat fiind faptul ca vreau sa il joc pe contul de US, nu stiu ce o sa se intample cu bonusul (DLC-ul) de pre-order. As putea sa il downloadez pe contul de UK, dar nu stiu daca va fi link-uit cu acesta si sa nu il pot folosi pe US. Totodata, nu stiu daca se mai practica la EA sa bage cod de Online Pass. Si-a luat cineva de la noi Fifa 14 pe disc, Zona 2, si l-a jucat pe cont de US online fara probleme? DLC-uri ulterioare nu cred ca as mai luat, dar m-ar fi tentat pack-ul pt ultimate team. Poate de anul asta o sa ma joc si eu modul asta

11. #571 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Stie careva pe ce data se poate da pre-load pe PS4?

Mi l-am precomandat si eu azi adaugati-ma si pe mine xTorres169

12. #572 SP
    Banned Venom's Avatar
    Cum il scoti tu la 200 lei pe PSN USA?

13. #573 SP
    205-210 max. Nu asta e important oricum.

14. #574 SP
    Banned Venom's Avatar
    Pai zi cum il scoti. La 200 sau 210.

15. #575 SP
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Pai zi cum il scoti. La 200 sau 210.
    Prin formula de $60 x 3.4x RON = ~205/210 RON Cu carduri valorice PSN de pe amazon.com (unul de $50 si celalalt de $10). Acum poate ma lamureste si pe mine cineva cu problema initiala.

16. #576 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Mai bine iei de aici pe disc si il ai fizic, când te plictisești il vinzi si mai recuperezi din bani.

17. #577 SP
    Pai de vandut nu stiu daca se pune problema, ca e un joc pe care il voi juca 1 an de zile, pana cand apare Fifa 16. Nu stiu daca sunt persoane acum care inca mai cumpara Fifa 14, cand apare 15-le. Asa mi se pare mai fain sa il am pe disc, dar numai sa si pot beneficia de bonusul de pre-order, de pe Zona 2 pe US (Zona 1).

18. #578 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ai fi surprins sa vezi ca sunt.

19. #579 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Ma tot gandesc sa fac un pre-order la Fifa 15 si nu stiu exact ce varianta de magazin sa aleg. Acestea ar fi doua la numar. Ar fi PSN US, unde este in jur de 200 RON, si Altex, unde este 260 RON. Mi-ar fi placut sa il am in format fizic, dar dat fiind faptul ca vreau sa il joc pe contul de US, nu stiu ce o sa se intample cu bonusul (DLC-ul) de pre-order. As putea sa il downloadez pe contul de UK, dar nu stiu daca va fi link-uit cu acesta si sa nu il pot folosi pe US. Totodata, nu stiu daca se mai practica la EA sa bage cod de Online Pass. Si-a luat cineva de la noi Fifa 14 pe disc, Zona 2, si l-a jucat pe cont de US online fara probleme?
    Eu l-am luat de pe US astazi...mi-am cumparat un psn card de 50$ si inca unu de 10$ si aia a fost
    Simplu

20. #580 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    online pass nu se mai practica, daca vrei sa il joci pe contul de us cumparal de acolo ,daca vrei sa mai recuperezi din bani in viitor il cumperi de la altex, dlc nu prea conteaza in cateva zile iti faci echipa bunicica (le poti foosi pe uk decat ,cred)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 386 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... LastLast