Am facut azi 8 meciuri contra stimabilului Venom. Jucand contra unei persoane, am putut sa-mi o parere mai buna fata de jocul contra AI-ului. Pe scurt:
- pasele ies mult prea bine. nu e cazul sa vorbim inca de ping-pong-pas, dar prea isi gaseste mingea drumul spre destinatar printr-o padure de picioare.
- suturile sunt total modificate si trebuie sa o iei de la 0 la acest capitol. daca e bine sau nu, nu ma pot inca pronunta
- apreciez faptul ca in jocul aerian din careul advers, pasa reprezinta in sfarsit un element important
- echipele par mai bine asezate in teren
- portarii sunt extrem de ciudati. scot mingi care in realitate ar rupe orice plasa, dar daca tragi usor din careu au ei grija sa bage mingea in plasa chit ca sutul tau se ducea pe langa; asta mi se pare cel mai slab punct al acestei editii momentan
stai linistit ca de dorit doresc multi. sunt 2 mari probleme de rezolvat insa:
1. cine il organizeaza
2. cum te asiguri ca cei care se baga in campionat joaca pana la sfarsit. din experienta proprie iti spun ca o sa fie multi indivizi care dupa cateva infrangeri vor trebui brusc sa se retraga datorita unor grave probleme personale aparute.
Pai nu prea te poti asigura de fair play-ul unora... Din nefericire cu atat mai mult supervizarea lor
---------- Post added 14-09-2014 at 18:49 ----------
Care este echipa care se pliaza cel mai bine pe stilul vostru de joc din demo si de ce?
Pentru mine este Chelsea. Cuplul Costa si Drogba, sprijiniti de Hazard si Schurrle fac minuni impotriva defensivelor pe legendary, inclusiv impotriva duo-ului brazilian Thiago Silva si David Luiz.
am incercat si eu demoul acestui joc, ce sa zic , s-a imbunatatit presingul si sutul la poarta.
in rest portarul mai imbecil ca niciodata ce sufera de bugul de la fifa07 si pana astazi , adica , un portar, un fundas, un atacant (echipa adversa) la o balbaiala accidentala portarul reactioneaza in acelasi fel , se ridica haotic impingand migea in poarta cu orice parte a corpului no matter what.
80% acelasi joc de la fifa 13 si pana azi.
Ba , au
la fifa 13 se lovesc/ trantesc mai putin jucatori de aiurea, aici ii vezi pe jos pur si simplu , poate chiar si cu necesitate de schimbare![]()
Eu am jucat vreo 10 meciuri si chiar imi place. Desi n-am fost fanatic niciodata, iar UT nu m-a atras in mod special, imi place mult Fifa 15. Chiar ma gandesc serios sa il iau cum apare. E mai fluid decat precedentul si grafic arata excelent. Au integrat si multe cutscene-uri dupa ratari sau goluri, arata chiar foarte bine. Mie imi place![]()
Ma tot gandesc sa fac un pre-order la Fifa 15 si nu stiu exact ce varianta de magazin sa aleg. Acestea ar fi doua la numar. Ar fi PSN US, unde este in jur de 200 RON, si Altex, unde este 260 RON. Mi-ar fi placut sa il am in format fizic, dar dat fiind faptul ca vreau sa il joc pe contul de US, nu stiu ce o sa se intample cu bonusul (DLC-ul) de pre-order. As putea sa il downloadez pe contul de UK, dar nu stiu daca va fi link-uit cu acesta si sa nu il pot folosi pe US. Totodata, nu stiu daca se mai practica la EA sa bage cod de Online Pass. Si-a luat cineva de la noi Fifa 14 pe disc, Zona 2, si l-a jucat pe cont de US online fara probleme?
Am si eu urmatoarea dilema, pe care am postat-o si pe aria de PS4, dar discutia s-a dus in alta parte, asa ca am zis sa intreb pe aria dedicata. Ma tot gandesc sa fac un pre-order la Fifa 15 si nu stiu exact ce varianta de magazin sa aleg. Acestea ar fi doua la numar. Ar fi PSN US, unde este in jur de 200 RON, si Altex, unde este 260 RON. Mi-ar fi placut sa il am in format fizic, dar dat fiind faptul ca vreau sa il joc pe contul de US, nu stiu ce o sa se intample cu bonusul (DLC-ul) de pre-order. As putea sa il downloadez pe contul de UK, dar nu stiu daca va fi link-uit cu acesta si sa nu il pot folosi pe US. Totodata, nu stiu daca se mai practica la EA sa bage cod de Online Pass. Si-a luat cineva de la noi Fifa 14 pe disc, Zona 2, si l-a jucat pe cont de US online fara probleme? DLC-uri ulterioare nu cred ca as mai luat, dar m-ar fi tentat pack-ul pt ultimate team. Poate de anul asta o sa ma joc si eu modul asta![]()
Stie careva pe ce data se poate da pre-load pe PS4?
Mi l-am precomandat si eu azi adaugati-ma si pe mine xTorres169
Mai bine iei de aici pe disc si il ai fizic, când te plictisești il vinzi si mai recuperezi din bani.
Pai de vandut nu stiu daca se pune problema, ca e un joc pe care il voi juca 1 an de zile, pana cand apare Fifa 16. Nu stiu daca sunt persoane acum care inca mai cumpara Fifa 14, cand apare 15-le. Asa mi se pare mai fain sa il am pe disc, dar numai sa si pot beneficia de bonusul de pre-order, de pe Zona 2 pe US (Zona 1).
Eu l-am luat de pe US astazi...mi-am cumparat un psn card de 50$ si inca unu de 10$ si aia a fostMa tot gandesc sa fac un pre-order la Fifa 15 si nu stiu exact ce varianta de magazin sa aleg. Acestea ar fi doua la numar. Ar fi PSN US, unde este in jur de 200 RON, si Altex, unde este 260 RON. Mi-ar fi placut sa il am in format fizic, dar dat fiind faptul ca vreau sa il joc pe contul de US, nu stiu ce o sa se intample cu bonusul (DLC-ul) de pre-order. As putea sa il downloadez pe contul de UK, dar nu stiu daca va fi link-uit cu acesta si sa nu il pot folosi pe US. Totodata, nu stiu daca se mai practica la EA sa bage cod de Online Pass. Si-a luat cineva de la noi Fifa 14 pe disc, Zona 2, si l-a jucat pe cont de US online fara probleme?
Simplu![]()
online pass nu se mai practica, daca vrei sa il joci pe contul de us cumparal de acolo ,daca vrei sa mai recuperezi din bani in viitor il cumperi de la altex, dlc nu prea conteaza in cateva zile iti faci echipa bunicica (le poti foosi pe uk decat ,cred)
Bookmarks