Thanks for the advice :)
Skyline - 7/10
Nu e stralucit, scenariul e cam varza, dar cateva efecte misto acolo + o poveste asa mai pe "background" cat de cat interesanta fac acest film "vazubil". Inca un sfarsit aiurea, numai de de-astea am parte......
I Am a Legend (2007) 8/10
Unul dintre cele mai triste filme pe care l-am vazut...
O poveste foarte interesanta,un actor principal foarte bun,dar parca prea a fost prima parte(partea mai fara actiune,plictisitoare) foarte detaliata si partea a doua parte(partea importanta) foarte rapida,aproape ca nu realizezi exact ce se intampla,in rest mi-a placut.
Attachment 88650
Nu e I AM A LEGEND. E simplu I AM LEGEND
ups.am gresit :rosu:
SAW 1-6
Foarte bune filmele o poveste destul de complexa si trebuie sa le vezi pe toate cap coada ca sa intelegi bine iar acum urmeaza SAW 7...
300
best sex movie ever! 10/10
acum asta e in cazul meu... ;) enjoy
deduc urmatoarele 3 situatii, care nu se exclud reciproc:
1) ti s-a sculat beton cand ai vazut filmul
2) ea s-a incalzit foarte bine vizionand filmul
3) erai singur si te-ai "distrat" foarte bine vizionand filmul
trebuie sa ma uit si eu mai atent la filmul asta /:)
A văzut şi el nişte sf�rcuri si gata, e sex movie. Sau �ţi plac trupurile bine lucrate ale spartanilor.
nu defapt am facut sex cu prietena pe tot parcursul filmului... de aia am zis ca e un sex movie... scuze daca v-am jignit cu ceva de ati inteles ceva gresit... sorry
never mind... oricum... la multi ani 2011 si tot ce va doriti pentru anul urmator...
The Yards - 7/10 - Un thriller foarte ok, putin mai vechi, pe care l-am prins din intamplare pe HBO. Din pacate, actorul principal -> Mark Wahlberg nu prea se ridica la nivelul colegilor sai din rolurile secundare, in special Joaquin Phoenix si Charlize Theron, dar si James Caan /e prea greu sa nu-ti placa James Caan/.
Buried - 7.5/10 - Superba ideea si, pe alocuri, prestatia lui Ryan Reynolds. Nu as fi crezut ca tocmai el ar in stare sa o scoata la capat cu un astfel de rol, dar a reusit. Rol secundar bun facut de bricheta, iar conotatiile politice sunt spot on. Finalul, desi oarecum previzibil dupa un anumit punct, te face sa-ti doresti sa fi fost altul.
Shanghai si Buried - :yes:
Ambele filme frumoase; neaparat de vazut.
Real Genius - 8/10 :yes: - Comedie specifica lui Val Kilmer (uitati-va la Top Secret), cateva exagerari.
You again? 2/10 :no: - nu m-am putut uita la tot. Film de ala ce-l da pe acasa tv sambata seara.
Începutul (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAxMzY3NjcxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI5OTM0Mw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjAxMzY3NjcxNF5BMl 5BanBnXkFtZTcwNTI5OTM0Mw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140 7/10 - Ideia nu e 100% originala mi se pare o copie usoara dupa Matrix (1999) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEzNjg1NTg2NV5BMl5BanBnXkFtZTYwNjY3MzQ5._V1._ SX100_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjEzNjg1NTg2NV5BMl5Ba nBnXkFtZTYwNjY3MzQ5@@AMEPARAM@@SX100@@AMEPARAM@@SY 140 putin modificata. Nu vreau sa starnesc flame-uri, este punctul meu de vedere.
Nu sunt fan nici Inception nici Matrix (si am vazut toate cele 4 filme). Toate au fost filme foarte bune, dar eu personal nu vad nici cea mai mica asemanare.
Buried - 8/10 :yes:
Stardust - 8.5/10 :c: (Este un must see pentru fanii genului, eu nefiind unul dintre ei. Filmul e bun, cu actori de valoare, de aici si nota.)
The Truman Show - 9/10 :yes:
DEATH RACE 2
10/10
foarte tare filmul... incepe greut dar pana la final este super... recomand celor care le-a placut primul... Death Race 2 is a prequel to the 2008 film Death Race.