Prima jumatate a fost mai ok, desi a fost fff grabita si toate partile interesante se petreceau "out of story", dar a fost fun, datorita lui Deadshot si Harley. A doua jumatate si mizeriile alea paranormale + modelu ala de la secretul victoriei ca bad guy, mi-au parut penibile si prost realizate.
La fel, unele faze si decoruri parca au fost folosite si refolosite si cumva, parca au lipsit cadre. Imi aduc aminte partea de final, cu decor static complet, dar si "urmarirea" dintre Batman si Joker, in care cumva arata Batmobilul si cum i se deschide usa, dupa care auzim o bubuitura si-l vedem pe Batman pe masina. Zici ca-i film din anii 30, in care nu erau in stare sa faca o asemenea animatie/cascadorie si schimbau cadrele brut.
Iar referitor la Leto in rolul lui Joker, fara sa fac o comparatie directa cu Joker-ul lui Heath, mi s-a parut foarte aiurea si diferit in sens rau, de Joker-ul din desene si/sau jocuri. Felul in care vorbea, se misca si radea m-au dus cu gandul la ceva fortat, iar faza in care efectiv toarce ca o pisica mi s-a parut absolut odioasa.
Ah si inca o chestie fff aiurea mi s-a parut disproportionarea lui Croc. Avea capu ala mare si cand se dezbraca, un corp si maini super slabe.
Coloana sonora, in schimb, in proportie de 90%, mi s-a parut foarte bine aleasa, desi la fel, editarea de sunet a fost ceva entry level. Mi s-a parut ca au taiat totu din topor si cumva, doar uneori se potriveau pe actiune/bit.