Chiar in halul asta, chiar mai praf decat Batman v Superman?
PS: nu l-am vazut inca...
Chiar in halul asta, chiar mai praf decat Batman v Superman?
PS: nu l-am vazut inca...
Dpmdv este un pic mai bun.
Problema este ca au inceput sa creeze scenariul precum cel al unui serial...individual nu sunt extraordinare dar in ansamblu vor creea ceva interesant.
Hai lasa-ma. Am ras de nu mai stiam de mine cand a zis la final ceva de genul:
Nu te lua de prietenii mei
A fost cea mai amuzanta faza din film. Si se dorea a fi serioasa.
Nu mai tin minte faza, sau te referi la teaser?
E la finalul filmului. Porcarie mai cliseica si comuna de atat nu cred ca se putea.
Am vazut si eu Suicide Squad. Mie mi-a placut mai mult decat Batman V. Superman (si chiar mai mult decat Man Of Steel, daca e pana acolo).
Printre aspectele pozitive, remarc umorul, care desi fortat pe alocuri, a facut filmul mult mai enjoyable decat unul in care Henry Cavill sta doua ore incruntat incontinuu. Povestea e cel mult mediocra, avantajul fata de BvS fiind acela ca are sens si o anumita coerenta.
Personajele sunt decente, in cea mai mare parte si aici ma refer la acting, nu neaparat la background-ul lor, care e stereotipic. Dezamagirea absoluta a fost Jared Leto. Nu i se potriveste de nicio culoare rolul de Joker. Ma bucur ca au fost atat de putine secvente cu el, pentru ca au fost extrem de penibile. Comparatia cu Heath Ledger nu are absolut niciun sens, toate secventele cu acesta din The Dark Knight fiind excelente. Trilogia lui Cristopher Nolan reprezinta pentru mine cea mai buna serie de filme cu super-eroi din istorie si sunt convins ca o sa treaca multi ani pana o sa mai avem un Joker ca Heath Ledger.
A fost un film la care am ras de cateva ori si e de departe cel mai bun film din DC Extended Universe. Man Of Steel se ia mult prea in serios, in timp ce Batman V. Superman e aproape la fel de ilogic in varianta extended ca in varianta de cinema. Stau si ma intreb cum Dumnezeu nu pot oamenii astia, dat fiind bugetul pe care il utilizeaza pentru filmele astea, sa scoata niste titluri decente. Mai ales ca au intre 60 si 80 de ani de "source-material", Doamne-ti multam, pentru orice personaj de la DC.
Mai mult decat atat, ma deranjeaza si atitudinea oamenilor de acolo. Cum poate ala care il interpreteaza pe El Diablo sa spuna "critics can kiss my ass"? Sau cum poate sa spuna David Ayer la premiera filmului "F*ck Marvel?" (in conditiile in care Marvel au produs pana in momentul asta 10 miliarde de dolari cu al lor univers cinematic si au niste filme net superioare celor de la DCEU, Civil War fiind cel mai recent exemplu, care spala pe jos cu oricare din cele doua filme scoase de DC anul asta). Nu stiu, ar trebui ca la nivelul asta sa iti dai seama unde esti. Ce spun criticii conteaza foarte mult vis-a-vis de cate bilete la cinema si DVD-uri vinzi. Ori in conditiile in care le spui sa te pupe-n c*r, e clar ca e ceva in neregula cu tine. La fel si David Ayer - cum sa spui asa ceva cand Marvel produce niste filme incredibile care au un succes fantastic?
Sper doar ca Wonder Woman si Justice League sa fie niste filme bune. Mai au foarte multe de dovedit cei de la DC in momentul asta.
Sausage Party
Din trailer ai impresia ca e o animatie cu glume subtile.
Nimic nu e subtil la acest film, perverted stoner cartoons. :))
Ca voce
Iaca, am vazut sho Suicide Squad.
A fost ca prea putin unt intins pe prea multa paine.
Hell or High Water
Un film care combina foarte bine drama cu actiunea iar la final te lasa cu sentimentul ca tocmai ai vizionat un Western.
Daca va placut "The Town"(2010) sigur o sa va placa si asta.
https://youtu.be/igD-fXiHRRY
Buna recomandare! The Town, unul din filmele mele preferate.. si ca sa ne si asortam, este regizat de Ben Affleck :)
Ei bine, tocmai ce-am vazut si eu Suicide Squad. Ma asteptam la mai mult (poate), dar a fost bunicel. O gura de "aer" proaspata, binevenita asa zice.
Au fost ceva probleme cu tranzitia scenelor/povestea, dar probabil in varianta extended vom avea parte de un film complet sau macar un pic mai coerent (eu sper sa nu fie un trend asta: varianta cinematica meh urmata de alti coco varianta extended/complete/ultimate/whetever **** cum vedem ca se intampla si cu jocurile..platesti de 2 ori un produs).
Altfel (asta cred ca se aplica catorva filme DCU/DCEU) prea mult hating.. gratuit.
In mod ironic, am prieteni fani inraiti Marvel care au zis ca BvS a fost de rahat... iar asta bun. Dupa mine BvS a fost mai bun ca asta.
Oricum, puteam sa bat pariu ca fanii Marvel nu o sa arunce cu pietre asa de mult (cum o fac de obicei) pentru ca majoritatea protagonistilor din acest "squad" nu sunt atat de populari. Totodata o sociopata blonda, buna de tot si cu "glumite la ea" nu ar fi atentat la e-peen-ul "insert any male Marvel movie universe protagonist here". Cu atat mai mult vreo negresa "machiavelica" pe felie.. sau vreun personaj despre care majoritatea nu a auzit pana la acest film (Deadshot included).
In cele din urma, fiecare cu gusturile lui ma gandesc.
In alta ordine de idei, nu inteleg de ce trebuie sa fie tabere si de ce trebuie sa fim atat de acizi (chiar personali uneori) in ceea ce priveste un film cu super-eroi.. ar trebui luat ca atare, un film cu super-eroi si-atat.
Dai banu' , bagi pe sub nas pop-corn si apa cu aroma de suc, te relaxezi.. si aia e. Oricum il astepti pe urmatorul.. si oricum stiai in mare filmul de dinainte sa-l vezi din cauza marketing-ului.. si oricum esti bombardat cu tot felul de critici/pareri..
PS: si eu as fi vrut sa vad mai mult The Joker, dar stiam ca acest film nu va fi despre el.. insa multi au crezut altceva. De aici si dezamagirea poate. Pacat de Leto pentru ca a muncit foarte mult pentru acest rol dar s-au taiat o sumedenie de scene. Il astept in urmatorul film Batman.. sau in "varianta extended", emit apoi pareri (deocamdata m-a intrigat un pic).
The Conjuring 2 nota 8/10 Un horror bun, te tine in tensiune de la inceput pana spre final.
Captain America: Civil War 8/10
Poveste buna, actiune din plin.In unele scene am avut impresia ca ma uit la Avengers.Mi s-au parut prea multi eroi pusi la un loc, probabil a urmat benzile desenate.Un plus pentru noul costum al lui Spidey si inocenta de care da dovada.S-au facut doua tabere si fiecare a avut de pierdut.
Un an bun pana acum, pentru fanii genului Thriller/Horror:
10 Cloverfield Lane - 8/10
The Witch - 7/10
Green Room - 7/10
Pe lista mai sunt si Don't Breathe si Lights Out, dar inca nu am reusit sa le vad.
Mai avem ocomedie, pardon, Drama/Thriller
The Shallows - 6/10
Pentru ca nu am mai vazut de mult un film gen Jaws si sperand ca nu o sa fie un Deep Blue Sea sau Sharknado. Si pentru ca mi-a atras atentia Blake Lively, care a jucat foarte bine in The Age of Adaline. Am zis sa-i dau o sansa filmului. Big mistake!
Doar 3 lucruri o sa zic:
si
In the Deep - 7.5/10
O surpriza placuta. Daca puteti trece cu vederea primele 15min din film. Restul este destul de captivant si zic eu peste The Shallows.
Warcraft 7.5/10 Inca un joc adus pe ecran, realizat destul de bine.Un razboi intre orci si oameni, finalul ii apartine micutului orc... care m-a facut sa uit de lucrurile mai putin bune din film :)
X-men:Apocalypse 8/10 Personajul principal negativ, de la inceputul filmului si pana la final pare sa detina controlul, sa fie invulnerabil.Apar noi personaje, Jean este unul placut.Conjunctura in care reapare Wolverine imi aduce aminte de jocul "Wolverine's Revenge". La final va castiga cel mai puternic, lucrurile par asezate pentru primul X-men.Daca aceasta noua trilogie s-a incheiat aici( cred ca ar trebui), prima parte mi s-a parut cea mai buna.
Inferno - 7/10
Slabut, in comparatie cu cartea. Tom Hanks joaca foarte bine, dar nu e de ajuns pentru a salva filmul.
Ingeri si demoni ramane cel mai bun film, din cele 3 bazate pe romanele lui Brown.
Toate au fost slabe, cărțile sunt mult mai bune. As vrea sa vad totuși și o ecranizare după Simbolul pierdut.
Nu inteleg de ce au sarit peste "Simbolul pierdut", normal ea era "la rand". Oricum, decat sa asteptam urmatorul film, mai bine asteptam urmatoarea carte a lui Brown.