-
Stiu, nici eu nu am înțeles mai ales că de Simbol s-a vorbit în primă fază.
-
Swiss Army Man - ??/10
Nu stiu ce nota sa-i dau. Nu stiu ce am vazut. Nu stiu daca mi-a placut sau nu. Am inteles totul si nu am inteles nimic. 'ai de capu' si sufletul meu. Uitati-va doar pentru experienta pana la capat. O sa simtiti ca v-ati irosit minute pretioase din viata, dar dintr-un oarecare motiv n-o sa fiti suparati. E ca somonul cu mustar filmul asta.
-
Pește cu muștar încă nu am mâncat, deci nu stiu cat de nasoală ar fi combinația, dar nici nu sunt curios să încerc :))
-
Mie mi-a placut. Acum nu stiu daca am inteles corect filmul, dar am interpretarea mea. Din punctul meu de vedere are o logica. Il consider chiar un film bun, care iese din norma prin prezentarea unui caz de genul.
-
Hacksaw Ridge Hacksaw Ridge (2016) - IMDb 10/10
Numai un dement precum Mel Gibson poate sa mai faca filme de genul asta. Intensitatea si visceralitatea luptelor este de nedescris, i-a depasit pe Spielberg cu al lui Saving Private Ryan si pe Malick cu Thin Red Line, care pana ieri era filmul meu preferat dedicat celui de-al doilea razboi mondial.
Si mai impresionant e ca e Hacksaw e un film independent, cu un buget de aproximativ 45 mil $ si cu un timp de filmare de doar 50 de zile.
TREBUIE sa vedeti acest film.
Uitandu-ma in spate, e unul din regizorii mei preferati din toate timpurile: Braveheart, Apocalypto, The Passion of the Christ, Hacksaw Ridge....
-
Film independent cu 45mil$ :))
-
-
Eu nu am negat calitatile lui de regizor, spuneam doar ca e mai mult decat ridicol sa zici ca 45mil$ e bugetul unui film independent. In rest, am si eu filmul pe lista pentru ca nu m-a dezamagit pana acum cu niciun film.
-
Nu mi se pare ridicol deloc, nu uita ca vorbim totusi de Mel Gibson. Oricum, in interviu sunt mai multe detalii sa-ti dai seama de ce am mentionat bugetul etc.
-
Hacksaw Ridge 10/10
Nu-mi vine sa cred ca acest film este inspirat din realitate.
-
Arrival, mi-a plăcut foarte mult, mi-era dor de un SF bun. O combinație reușită între alte două filme SF foarte bune, Întâlnite de gradul 3 si Interstellar, 9/10. Sper sa reușesc să văd și eu filmul lui Mel Gibson, nu stiu ce dracu fac ăștia în Vâlcea.
-
I-auzi, mie trailerele mi s-au parut absolut cretine.
-
Pai daca te aștepți la un Ziua Independenței mai bine spui pas :) Apropos, e cu actrița ta preferata :))
-
Mai bine trailere cretine si filme bune, decat invers, asa cum ne-au obisnuit unii...
-
Eu m-am dus să-l văd pentru că știu că regizorul se va ocupa de Blade Runner 2, nu am văzut trailer, voiam doar un SF, de la Interstellar nimic bun si am zis ca pana in decembrie sa nu stau pe sec.
-
Villeneuve a facut niste filme bune, dar cu SF-uri mai toti o dau in bara.
-
Am vazut si eu Arrival ieri si mi-a placut. E greu sa faci un SF bun zic eu, adica gandindu-ma putin la filmele SF bune din ultimii 10 ani, nu prea imi vine mare lucru in minte, pentru ca nu prea sunt. A fost multa galagie cu Interstellar, care pe cat de ambitios a fost, a dat-o grav in bara cu erori stiintifice si dialog absolut infect. Iata ca Villeneuve s-a abtinut de la a da mii de explicatii pentru fiecare rahat care e oricum evident, si uite ca poate iesi ceva calumea. Mi-a placut regia, cinematografia si muzica. Actorii in filmele astea nu prea se vad, iar aici din nou nu a fost nimic special.
Overall e printre cele mai bune filme SF din ultimii ani, chiar imi scapa oricare alt film de genul la fel de bun, astfel poate e chiar cel mai bun din ultima perioada.
Villeneuve acum devine un regizor de urmarit pe viitor pentru mine, dupa Prisoners, Enemy si Sicario, Arrival e cel putin la fel de bun ca ele, poate chiar mai bun. Are un stil aparte si sper sa il vad mai des.
8/10
-
Mă bucur că ți-a plăcut, chiar voiam sa va întreb de Sicario.
-
sicario a fost super, bine putin prost finalul si tras de par, dar per total m-a surprins placut. nu ma asteptam sincer sa fie un film bun, nu stiam nimic de el :))
-
Am vazut si eu Arrival aseara...nu stiu daca am mai prins vreodata atata liniste in sala la anumite faze... Am citit plotul, vazut trailer si sincer nu intelegeam de unde nota aia mare pe Imdb si Metacritic, dar dupa ce am vazut filmul am realizat: E f tare! :)
Sent from my E5363 using Tapatalk