Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 119 of 360 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 169 219 ... LastLast
Results 2,361 to 2,380 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2361 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    da, daca reusesc sa aduca unul tot e bine, BM nu cred ca isi vinde atacantul, nici PSG (din orgoliu), asa ca raman cu diego. ar fi fost bun un falcao

2. #2362 SP
    Member colossus's Avatar
    Un pronostic pt. Barca-Real Sociedad ?

3. #2363 SP
    Member COD.221's Avatar
    Pai la cum merge treaba, liga si cupa se joaca tot intre madrid si barça , aseara de exemplu , (RM)penalti si galben la Arbeloa - (Barça) penalti si rosu (zic eu) la Mascherano nu pune piciorul pe minge si nici sanse nu avea ! ! ! asa ca il prinde de mana si se duce la pamant cu tot cu Vela, Aici fiecare arbitru stie cand sa inchida ochii . .

4. #2364 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Iti dai seama ca o finala Barca - Real aduce mult mai multi bani decat o finala Atletico - Sociedad. Pana la urma, aici e raspunsul...

5. #2365 SP
    Member colossus's Avatar
    Lasand copa del rey laoparte, mai sunt fix 2 sapt si reincepe Champions League.Daca va uitati la ultimele rez. ale Barcei si ale lui City acestea castiga in campionat cu 4-0 5-1 3-0 ,pe cine favorizati cel mai mult?
    Si atunci va fi si Neymar pe teren,nu ca ar schimba mult jocul dara are noroc,ultima data cu celtic a facut hat-trick.

6. #2366 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Laoparte?

ON: Bayern câştiga si anul acesta

7. #2367 SP
    Member Alexandru97's Avatar

Fotbal

Eu zic ca City bate Barca si fara Aguero.

Bayern nu cred ca mai castiga anul asta.Mie City si Real mi s-au parut cele mai puternice pana acum, si sincer, parca si Chelsea are sanse, avand in vedere ca au batut City.

8. #2368 SP
    Member COD.221's Avatar
    Real madrid , Bayern , City

ce ma sperie pe mine mai mult sunt arbitri, nu meciurile, o sa fie un adevart spectacol dar din pacate o avem si pe Barça(cersetoare de penaltiuri) - inca o finala de CM castigata la "penalti inventat" si am terminat cu fotbalul pe veci .

9. #2369 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Cred ca ii urasti pe astia de la Bayern cum ii urasc si eu 0

10. #2370 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Superb, Liverpool - Arsenal 4-0 dupa doar 20 de minute

11. #2371 SP
    Member colossus's Avatar
    Neavand Digi sport in grila mea (eu am dolce) ,nu pot sa vad meciuri din spania ,anglia etc. ,ca astia de la dolce dau numai champions si alte prostii.
    Stiti cumva niste site-uri cu livestream-uri bune (nu hd insa sa nu se blocheze) pt canalele c+1 ,antena 3 spain,skysports?

12. #2372 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Premier League e difuzat de EuroSport, nu Digi, Eurosport sigur il ai in grilă

13. #2373 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Mai vedem goluri in repriza a doua ?

14. #2374 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca se termina 6-1

15. #2375 SP
    Member COD.221's Avatar
    Quote Originally Posted by colossus View Post
    Stiti cumva niste site-uri cu livestream-uri bune (nu hd insa sa nu se blocheze) pt canalele c+1 ,antena 3 spain,skysports?

livefootball.ws + SopCast (indiferent de browser)

Sunt in rusa dar au si surse de la C+ si aici depinde de in ce liga este meciul, spania, franta, anglia ,eu am internet de 8 mega si merge bine, am probleme doar la meciuri importante unde se inghesuie lumea si merge incet (la 8mb nici nu ma mir) ... 720/1080i/1080/50fps la fiecare meci ai cate 3-4 surse la alegere , din ce am probat eu , sunt cei mai buni .

16. #2376 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

17. #2377 SP
    Member colossus's Avatar
    R.I.P Maicon (a jucat la Steaua).

18. #2378 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    Sevilla-Barca ?

19. #2379 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    3-1

20. #2380 SP
    Member colossus's Avatar
    1-2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 119 of 360 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 169 219 ... LastLast