Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 218 of 360 FirstFirst ... 118 168 208 216 217 218 219 220 228 268 318 ... LastLast
Results 4,341 to 4,360 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4341 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    @micul_, si cu campionatul asta mondial, sunt factori ce tin de multe detalii, nu de cat de bun e un jucator sau altul.
    Sa luam ultima finala, daca bolovanul ala de mare atacant o baga in ate singur cu portarul, sau celalalt mare atacant, ras in cap si cu codita, o facea si el, tot singur cu portarul, acum se vorbea ca Messi are si Cupa Mondiala. Sau poate nu.

CR Ronaldo sau Figo nu au si nu vor avea vreo cupa mondiala, dar ambii sunt mari jucatori.
    Finala e de cele mai mute ori castigata din detalii. Messi si el sunt convins ca nu va lua vreo cupa mondiala, dar dupa parerea mea este cel mai mare. Ever. Dar nu si cel mai enternaining. Ala e Ronaldinho.
    Asa e. Higuain, Aguerro și Palacio au făcut un CM de toată jena. A contat și lipsa lui Di Maria.

2. #4342 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu l-as numi cel mai bun dintr-un singur motiv: a jucat la o singura echipa. Este admirabil, e clar, nu neg deloc, mai ales ca a inceput de la juniori si a ajuns la echipa mare a Barcelonei. A devenit cel mai bun din echipa dupa plecarea lui Ronaldinho iar apoi a devenit tot mai bun, dar in nationala Argentinei unde desi a avut jucatori de calitate aproape de el, stilul de joc diferit fata de al Barcelonei nu l-a ajutat si nu a demonstrat mare lucru. Atat la mondialul trecut, cat si la asta. La asta Di Maria a fost de departe cel mai bun jucator al Argentinei, urmat apoi probabil de Mascherano.

Zidane a fost cel mai bun jucator oriunde a jucat. Figo dupa ce a plecat de la Real Madrid nu a mai jucat la acelasi nivel, Ronaldinho dupa plecarea de la Barcelona a fost slabut, la fel si cu multi altii. Nici Bechkam nu a fost la fel de bun la Real cum a fost la Manchester. Ronaldo 7 a fost cel mai bun la Manchester si acum la Real. Cum progreseaza in viitor ramane de vazut. Pana atunci sunt de parere ca Zidane e peste ei. A fost bun la Juventus, la Real si mai ales la nationala Frantei unde a castigat un campionat mondial, un european si a dus echipa in inca o finala mondiala. Pacat insa de incidentul din ultimul meci. Iar golul de la Glasgow din 2002 e istoric.

Daca Messi pleaca la orice alta echipa si e la fel de bun si acolo, atunci pot fi convins ca e cel mai bun ever, pana atunci insa nu.

3. #4343 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Rangers fans in the Stags Head after the Dumbarton game going absolutely mental to the Scottish League Cup semi-final draw! Old Firm!!!!

4. #4344 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ehh, aici gandim diferit. Nu cred ca trebuie sa schimbe echipa sau campionatul sa demonstreze ca e cel mai bun ever. Acum de exemplu nu mai e in aceeasi forma. De ce nu mai e monstrul care era acum 2-3 ani e de discutat, dar si asa e mult peste restul de jucatori in momentul de fata, singurul care e langa el e CR Ronaldo.
    Sunt jucatori care au jucat toata viata la aceeasi echipa, si sunt sau au fost cei mai buni din lume. Baresi, Maldini, Del Piero Totti etc etc etc.

Si nu, nu Di Maria a fost cel mai bun jucator al Argentinei, de fapt nu a iesit mai nimeni in evidenta din echipa aia. A fost o echipa unitara, tragand toti la aceeasi caruta. La polul opus a fost Columbia, Unde James era peste toti dintre coepchipieri, sau Brazilia cu Neymar.

5. #4345 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Inteleg ce zici. Si tu ai inteles ce am zis eu. Cred ca e greu sa judeci un jucator care nu a iesit niciodata din zona in care se simte confortabil. Asa cum nu l-as considera nici pe Pele cel mai bun ever, el care a jucat in SUA si Brazilia, asta cand si atunci fotbalul european era peste. Cum s-ar fi descurcat aici? Maradona a jucat la Barcelona, Brescia, etc. Ma rog, ai inteles unde bat.

Oricum, respect enorm jucatorii care raman la o singura echipa. Gerrard a primit oferte de peste tot, la fel si Totti, Maldini, etc. Dar desi am o parere mai mult decat buna despre ei, pe niciunul nu l-as baga intr-un top 5 sa zic, tocmai pentru ca nu au iesit din zona lor de confort. Desi pe Messi l-as baga, ca a fost peste multi.

In momentul de fata forma lui Ronaldo e peste cea a lui Messi. Si inca de sezonul trecut, iar asta se vede inclusiv in performantele celor doua echipe. Cred ca mai conteaza si evolutia jucatorilor la varste mai inaintate. Intre Messi si Ronaldo e diferenta de 2 ani, iar Ronaldo nu pare sa iasa din forma pe cand Messi da. Asa s-a intamplat si cu Ronaldinho, care era un spectacol pe cont propriu. Nu stiu un alt jucator al Barcelonei sa fi fost vreodata ovationat si aplaudat pe Bernabeu.

6. #4346 SP
    Da, eficienta nu a fost punctul forte a lui Ronaldinho, pe cand spectacolul pe care il facea cand atingea mingea, wow!

De aia se uitau multi la Barcelona atunci, sa vada "ce mai nascoceste dintosul". Messi si CR Ronaldo insa au fost eficienta dusa la extrem, ambii prin moduri diferite. Oricum, personal cred ca daca nu era concurenta asta intre ei nu ajungeau la jucatorii care sunt acum.

Eu astept sa il vad pe Messi cum evolueaza in noul rol dat de antrenor, nu va mai fi acel Messi cu gol dupa gol, si cred ca la final de sezon va avea mai multe pase decisive decat goluri. By the way, Messi mai are 7 pase decisive si il intrece pe Figo, omul ce detine recordul asta in Primera. Deci e foarte posibil ca la final de sezon sa detina recordul all time de goluri si pase decisive in Primera.

Cr Ronaldo, pe de alta parte, joaca mult mai central acum, si va da gol aproape meci de meci. Va mai face si el jocuri mai slabe, dar e normal pt oricine asta.

7. #4347 SP
    Member Sopi's Avatar
    Parca lui Suarez ii e frica sa isi dea drumul...inca 3-4 etape si poate atunci o sa prinda curaj sa faca faze pe cont propriu...dar nu ca si cu ajax ca suta in portar cand era singur si neymar langa el.

8. #4348 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca tot am urmarit din umbra o discuție
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1415226014963.jpg

9. #4349 SP
    Suarez a stat pe bara o groaza. Trebuie sa dea un gol, si apoi sa se puna fizic la punct> sa nu uitam ca e o echipa noua, unde nu mai e vioara 1. Neymar a facut la fel cand a venit, il cauta numai pe Messi cu pase, acum incepe sa aiba personalitate.

Sunt convins ca si Suarez va reveni, dar a dura putin.

10. #4350 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Zidane the best of the best.

11. #4351 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Inca o victorie a Romaniei,se pare ca ne indreptam si noi in sfarsit catre un turneu european dupa multi ani,Sânmărtean magic ca de obicei (fan dinamovist), daca era mai tanar cred ca vorbeam de el acum din postura de jucator al Barcelonei sau al Realului

12. #4352 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Daghiu98 View Post
    Inca o victorie a Romaniei,se pare ca ne indreptam si noi in sfarsit catre un turneu european dupa multi ani,Sânmărtean magic ca de obicei (fan dinamovist), daca era mai tanar cred ca vorbeam de el acum din postura de jucator al Barcelonei sau al Realului
    Hai sa nu exageram. Nici Messi nu are presa și nu numai pe care o are Sanmartean. E genial dacă îl compari cu alde Pintilii sau Hoban dar mai e mult pîna departe...
    Iar victoria asta e mai mult decât logica, sa fim serioși am întâlnit o echipă modesta ca exprimare. Nu poți câștiga la infinit cu hei-rup...

13. #4353 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ lol, comparatia lui Sanmartean cu Pintilii and Hoban sh!t e de tot rasul.
    Man omu e la ani lumina de ce joaca astia la noi in campionat, vorba colegului de mai sus, pacat de el, daca venea la Steaua acum multi ani era deja departe, foarte departe.

14. #4354 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Da, dar nu la Real sau Barcelona, sa fim totusi cumpatati (m-a bufnit rasul cand am citit respectivul post).

15. #4355 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Daca avea pana in 25 de ani la tehnica pe care o are crezi ca nu facea fata la Real sau Barca? Sanmartean dupa parerea mea,nu este jucator de Liga 1,merita ceva mai bun.

16. #4356 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    ^ lol, comparatia lui Sanmartean cu Pintilii and Hoban sh!t e de tot rasul.
    Man omu e la ani lumina de ce joaca astia la noi in campionat, vorba colegului de mai sus, pacat de el, daca venea la Steaua acum multi ani era deja departe, foarte departe.
    Era la Real și Cristiano ii ștergea ghetele. Frate nu îl mai umflați atâta. E bun pe lângă niște slăbani. Da e la ani lumina de ăștia de prin campionat. Dar ce campionat avem noi când ne umilește Dinamo Zagreb sau când campioana abia scoate un egal cu alde Rio Ave? E fotbalist dar din păcate pentru el s-a trezit prea târziu.

---------- Post added 15-11-2014 at 13:55 ----------

Daca avea pana in 25 de ani la tehnica pe care o are crezi ca nu facea fata la Real sau Barca? Sanmartean dupa parerea mea,nu este jucator de Liga 1,merita ceva mai bun.
    Da lua balonul de aur și Messi ii cerea autografe

17. #4357 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Micul,nu a zis nimeni ca e mai bun ca Messi,Ronaldo etc, am zis ca facea fata cu brio la o echipa precum Real sau Barca,acum ca voi interpretati gresit nu e vina mea.

18. #4358 SP
    Member micul_'s Avatar
    Micul,nu a zis nimeni ca e mai bun ca Messi,Ronaldo etc, am zis ca facea fata cu brio la o echipa precum Real sau Barca,acum ca voi interpretati gresit nu e vina mea.
    La Real B poate. La Real Madrid nu are ce cauta oricât de naționaliști suntem noi. Isco abia se impune...

19. #4359 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Sanmartean are super tehnica, seamana cu Zidane la tehnica. Messi si Ronaldo au altfel de tehnica, Sanmartean are tehnica de te face pe metru patrat, ce cracanele i-a dat aluia aseara. Messi si Ronaldo au tehnica pe viteza. Daca Sanmartean avea acum 23-25 ani, Steaua il dadea pe 50 milioane de euro. Il luau englezii imediat.

20. #4360 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce 50 de bulioane, 100. Poate chiar mai mult, si ii faceau statuie, si stadion dupa numele lui. Ce ma, il faceau presedinte duminica!

Mai da-o incolo...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.