So it's happening...
OS X 10.10 to Feature 'Flatter' Look, but Not as Stark as iOS 7 - Mac Rumors
So it's happening...
OS X 10.10 to Feature 'Flatter' Look, but Not as Stark as iOS 7 - Mac Rumors
Eu sper totusi sa nu ajunga sa arate asa.
Sunt deacord cu unele schimbari de design, dar sper sa ramana cum s-a zis mai sus. Sa fie diferit si independend de iOS, deci si cu alt design.
Ce ciudat. Incerc sa fac update la iMovie dar imi zice ca am nevoie de Mac OS 10.9.1 sau mai nou pentru a putea face update, dar nu am niciun update la OS, eu fiind pe 10.9...
LE: nevermind. se pare ca era o problema de la mine de nu-mi vedea update-ul pentru 10.9.1![]()
NVRAM Reset About NVRAM and PRAM si ar trebuii sa mearga , am patit si eu mai demult asa cu Lion. ( sa iti apara update-ul )
Dunno care era legatura cu NVRAM dar a mers dupa.
Well experienta proprie si sute de ore de citit pe forumuri de specialitate.![]()
ON : Un program simplu pentru crearea unui RAMDisk , recomand pentru cei care folosesc torrente si au SSD.
A instalat cineva vreun Windows pe un stick ca sa-l foloseasca pe Mac? Am nevoie de treaba asta si ma gandeam sa fac un stick cu Windows XP incat vreo 16GB ar trebui sa imi ajunge fara probleme. Imi trebuie pentru un ECU scan si desigur ca merge doar pe Windows. Nu vreau sa imi partitionez disk-ul de pe laptop si alte nebunii. Imi trebuie ceva plug&play pentru rarele momente cand am nevoie de asta.
Nu merge instalat Windows pe USB drive cum merge OS X , pe un PC merge dar prin multe batai de cap.
Nu iti este mai usor sa instalezi Parallels + Boot Image pe stick si gata ?
E nebunie si imi ocupa spatiu degeaba, credeam ca pot sa-l fac ca pe un Linux pe un stick si il folosesc doar cand am nevoie.
Atunci incearca https://www.virtualbox.org este gratis si este mult mai "light" dar are ce iti trebuie , am reusit sa instalez W7 pe un stick de 32 GB , 16 GB ar fi de ajuns pentru XP.
2D Dock. NiceNumai prostii fac oamenii astia in ultimul timp. S-a angajat vreunul de la MS la ei?
Salutare! Stiti cumva daca se poate sa rulez Mac Os de pe un hdd extern? Mi s-a ars SSD-ul de la macbook pro (modelul cu retina) si am nevoie in aceasta seara. Am un SSD extern (un ssd intel 540 de 320 gb pus intr-un adaptor pt hdd extern).
Da se poate , il instalezi ca si cum l-ai instala pe un drive intern.
In caz ca nu buteaza automat tine apasat OPTION imediat dupa ce apesi Power ON sa apara meniul "de boot"
Bookmarks