Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 59 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1179

Thread: Clubul Apple Mac & macOS

1. #521 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Foloseste cineva winamp? Ca eu cu itunes nu ma impac. Totusi, poate stiti cum sa scapi de astea, eu nu am gasit nimic:
    Attached Images Attached Images captur-de-ecran-din-2014.03.12-la-10.53.36.png

2. #522 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am folosit eu Winamp pana mi s-a luat de cate erori avea si cate zeci de probleme mi-a facut in app 2 sapt de utilizare (n-am patit asta in peste 15 ani de utilizare pe windows), asa ca mi-am luat ceva gratis si fff simplu din appstore, Vox. Try it.

3. #523 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, la Vox am trecut si eu...

4. #524 SP
    Guys, am 2 intrebari idioate:

1. cum si unde pot sa dau sa nu-mi mai multe dock-ul pe celalalt ecran, niciodata (sau cum pot sa-l dau sa-l mute cand vreau eu) ca am momente cand mi se muta automat pe celalalt ecran (probabil pt ca acolo stau mai mult timp) si nu mai pot sa-l mut inapoi si e chiar deranjant.

2. cum pot sa fac, ca pe secondary monitor, cand ma uit la anumite video (youtube in special) sa nu-mi mai arate (in timpul flmului) bara de sus cu File, Edit, samd ?

5. #525 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    1. Te duci in setari > displays > Arrangement si dupa tragi bara aia alba pe display care vrei sa il faci "Primary Monitor"

2.La asta nu inteleg , folosesti Chrome cumva ? Pe Safari nu imi apare nimica.

6. #526 SP
    1. Era deja bara aia pe monitorul principal, dar asta nu-l opreste sa mute dock-ul pe celalalt monitor...

2. Nici mie mereu, asta e culmea, doar la unele. Uneori imi apare bara aia si la un video normal (ma refer strict cand sunt pe secondary monitor, fie ca e monitor, fie ca e TV).

Si da, folosesc Chrome de multi ani si am toate parolele salvate acolo + ca-l folosesc si pe laptopul de munca si prefer sa am totul legat.

7. #527 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am vazut ca se apropie ziua celor de la iStyle (pe 29 Martie) si au pregatit ceva surprize (cel putin una pe zi). De exp. pentru maine (26.03.2014) reducere la casti si boxe de 15%. Aruncati un ochi, nu se stie niciodata: iSTYLE Bucharest - Apple Premium Reseller - Magazin, Service, Training.
    Attached Images Attached Images aniversare_istyle.jpg

8. #528 SP
    \ tudyniuz's Avatar

9. #529 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    Cu toate ca maj. aplicatiilor nu sunt 'WOW' stiti cum se zice, 'daca e moca e bun'
    https://stacksocial.com/sales/the-ma...aid=a-xn8o9dy0

10. #530 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar

11. #531 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Name your own price. Bun bundle, unele aplicatii chiar sunt super ok.
    https://deals.cultofmac.com/sales/th...mac-bundle-5-0

12. #532 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Foarte tare testul: Lab tested: The Mac Pro Daisy Chain Challenge | Macworld. Cu ocazia asta vedeti cate device-uri poate tine un Mac Pro (in special via Thunderbolt)
    We connected 36 drives (19 Thunderbolt, 15 USB, 2 FireWire 800) with a combined capacity of 100.63TB. In addition to the drives, we also connected two Thunderbolt docks (the Belkin Thunderbolt Express Dock and the CalDigit Thunderbolt Station), an Apple Thunderbolt Display, two Apple Cinema Displays, and one HP Z Display Z27i. All this to a single Mac Pro.
    Attached Images Attached Images the_power_of_thunderbolt.jpg

13. #533 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta e motivul pentru care nu reusesc sa il dau pe al meu, astia tot imbunatatesc si scad pretul. Ma enerveaza

Apple's MacBook Air is now faster and $100 cheaper | The Verge

14. #534 SP
    Hai ca numai sunt mac-urile asa scumpe , 900$ pentru o bijuterie de laptop ( numai bun pentru basic stuff aka 90% din populatie ca nu toti folosesc photoshop sau final cut pro )

15. #535 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De-ar face o treaba cu buy-back cum e in unele magazine din SUA ar fi perfect, dar in Europa nu exista.

16. #536 SP
    Merge pana una alta si sa il vinzi pe siteuri gen ebay mai ales ca nu pierzi foarte mult la mac-uri , magazinele care au sistemul buy back oricum nu platesc prea mult.

17. #537 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dupa 3 luni, pot spune ca niciodata nu m-am chinuit sa vand ceva atat de mult. Nici nu pot face o aroganta sa il dau naibii si sa iau Retina, asa ca sunt blocat pana nu apare un buy back in Europa.

18. #538 SP
    Warming-up for the all-new redesigned 2014 MacBook Air - MacRumors Forums Just wait ... Posibil sa apara prin 2015 daca a primit un mini refresh acum.

19. #539 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Wow. Nu ma asteptam atat de devreme la un refresh.

20. #540 SP
    In ultimii ani si Pro-urile au primit in perioada asta un mic "specs bump" desi in aceelasi an au lansat si noile modele.

---------- Post added 29-04-2014 at 22:26 ----------

Inca un joc mare pentru OS X : Dead Island .

Cei care aveau pe steam versiunea de Windows primesc gratis si versiunea de Mac.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 59 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast