Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 50 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #521 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    Thanks pentru link! Ce a pus tipul acela pe "hartie" sunt exact gandurile mele cand am vazut 3 variatii de galben. Si exact ca si el, dupa o saptamana de "nevindecat" singur, am renuntat. Pacat ca nu avem un Apple Store oficial... nici nu m-as fi incurcat cu altcineva si acum aveam ce trebuia sa fie din start.
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    Oricum apreciez foarte mult ca sunteti sinceri si discutam deschis problemele noului iPad. Ma va ajuta mult cand voi achizitiona unul in mai sa stiu care sunt problemele la care sa fiu atent cand voi testa unitatea.
    Contrar opiniei ca am fi fanboys... dupa cum ai vazut, am postat fiecare si bunele si relele, ramanand ca fiecare sa decida daca e ok sau nu. Unii s-au speriat de overheat (daca 35.5 grade poate fi numit asa), altii de faptul ca se incarca mai greu... Pentru mine plusurile sunt mult mai mari decat "minusurile". Acum sa vedem daca reusesc sa vand vechiul monstrulet: http://www.consolegames.ro/forum/f11...64gb-3g-black/

Deci, de baza: nu cumparati noul iPad pana nu-l testati din cap pana in picioare. Pe langa chestia cu led-uri (care sincer pare a fi o problema foarte rar intalnita), over yellowing (cel mai usor se vede cu un alt iPad ok langa), uitati-va si dupa zgarieturi. Eu am luat (tot de la emag) un iPod touch care avea o zgarietura pe spate, pe toata carcasa (nici daca as fi vrut n-as fi reusit sa fac ceva atat de mare). Atunci am avut noroc si l-au schimbat fara sa cracneasca (desi l-am luat sigilat si vazut de-abia acasa in ce hal e). So, don't buy it in a hurry!

Un alt tip (de baza): daca acolo de unde cumparati nu aveti net (cum ar fi emag, unde cu atata tehnologie, nu au si ei un amarat de wifi gratis), mergeti cu un smartphone pe care-l puteti face hotspot. Nu de alta, dar fara net nu puteti activa tableta pe loc... iar in ecranul acela de setup e aproape imposibil sa distingi problemele.

Bafta!

---------- Post added 28-03-2012 at 10:44 PM ----------

Da, postasem si eu aici si aici partea cu yellow stuff. Imi pare rau ca nu am facut poze azi la al treilea iPad testat. Acela depasea orice limita. Probabil ca era YellowPad

2. #522 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Daca mai prinzi asa fa o poza sa vedem la ce yellow te referi.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

3. #523 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Daca mai prinzi asa fa o poza sa vedem la ce yellow te referi.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Era un pic mai pronuntat galbenul decat e in poza din linkul de mai sus. Stai ca mai am una, dar este la primul iPad 3, care era ceva mai ok.
    Attached Images Attached Images img_1123.jpg

4. #524 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Iar in poza urmatoare ai o comparatie intre 2 iPad-uri 3 si un iPad 2, asa cum ar trebui sa fie fiecare. iPad 3-ul mai warm, dar fara galbenul acela atat de pronuntat. Din pacate imaginea nu este stralucita (unghi si iluminare slaba)... dar e un punct de reper.
    Attached Images Attached Images img_1133.jpg

5. #525 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un mic cadou pentru voi: http://www.consolegames.ro/forum/f81...ad-wallpapers/
    Hope you like it!

6. #526 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Iar in poza urmatoare ai o comparatie intre 2 iPad-uri 3 si un iPad 2, asa cum ar trebui sa fie fiecare. iPad 3-ul mai warm, dar fara galbenul acela atat de pronuntat. Din pacate imaginea nu este stralucita (unghi si iluminare slaba)... dar e un punct de reper.
    Al meu e cam la fel cum e primul din stanga.

7. #527 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Cand intru pe threadul asta simt ca devin ipohondru (oare oi avea leduri, oare oi avea galbeneala?)

8. #528 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Cand intru pe threadul asta simt ca devin ipohondru (oare oi avea leduri, oare oi avea galbeneala?)
    Nu cred ca preferai sa ascundem astfel de lucruri. In plus, e vorba de Apple, nu Microsoft sau Sony. Te duci la ei (sau la oricine autorizat Apple) si-l schimba. Asta e partea frumoasa la Apple. Sunt constienti ca sunt totusi produse facute in China, sunt constienti ca pot fi defecte de fabricatie. Puteam schimba si 20 de iPad-uri pana mi se dadea ceea ce trebuia sa fie din start. E ceva sa stii ca "dai un ban dar stai in fata". La fel cum poti spune si despre garantia lor "fara acte". Nu mai stiu pe nimeni care sa faca asa ceva. Dar nah, nu mai zic nimic nimic de bine, ca iar o sa fiu facut fanboy Apple. Asa ca o sa scriu doar de rau (just kiddin').

Ca idee de diferenta: Cand mi s-a busit Galaxy Tab-ul (de la Samsung), desi era cumparat de cateva zile (de la mama lor din Korea)... la service Samsung mi s-a spus ca ma costa 950 RON (sau 900 nu mai stiu exact), ca sa imi schimbe placa de baza. Si asta desi tableta s-a busit in timp ce-si facea update oficial via Kies...

9. #529 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    ))

10. #530 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu cred ca preferai sa ascundem astfel de lucruri.
    Era o gluma, sigur ca ma bucur ca sunt oameni care observa aceste lucruri si le fac publice pentru ca este necesar ca un consumator sa fie informat. Acum ca m-am uitat in toate pozitiile la leduri ma voi duce sa ii fac si poze sa vad cum sta cu galbeneala, neavand cu ce sa il compar le va fi mai greu sa imi fac o parere si depinde foarte mult de iluminarea din camera, configuratia camerei de fotografiat, chiar si a monitorului pe care se vizioneaza pozele de pe forum. Oricum, o sa incerc sa il compar sa vedem ce rezultat avem.

11. #531 SP
    Member Pancu's Avatar
    hmdea si eu asteptam voucher de la emag sa cumpar de la ei un ipad 3 da din cele spuse de monky parca ma lamurit si cu emag ..... cred ca o sa ma duc la mediagalaxy .. si o sal verific inainte + ca au si wifi acolo . din poza de mai sus din alea 3 ipad ala din stanga ar fi cel mai bun ? + mediagalaxy da 2 ani de garantie

12. #532 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pancu, nu care cumva sa cumperi cu voucher... Daca vei cumpara cu voucher, nu vei putea sa-l schimbi in acele 30 de zile (eu si alti amici asa am patit cu produsele achizitionate cu ajutorul voucherelor), ci va ramane in service. E o chichita emag, ce sa-i faci?

Degeaba iei de la firme cu 2 ani garantie. Garantia produsului este de 1an. 2 ani ai de fapt doar la acea garantie de conformitate...

13. #533 SP
    Member Pancu's Avatar
    pff ms ca mi-ai zis pai si ce magazin imi recomanzi ??? eu sunt din cta

14. #534 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pancu View Post
    pff ms ca mi-ai zis pai si ce magazin imi recomanzi ??? eu sunt din cta
    Nu ai noumax sau istyle pe-acolo? Din cate stiu ei sunt autorizati Apple.

15. #535 SP
    Member Pancu's Avatar
    nam am doar flanco/mediagalaxy/altex/domo/emag/dc-shop si cam atat..... da am vz ca si la flanco sunt probleme eu ziceam mediagalaxy pt ca pot sal verific cu wifi ...

16. #536 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Totusi, ar fi bine sa intrebi la emag... poate si-au schimbat politica. Eu stiu ca am patit asta de mai multe ori, indiferent daca voucherul nu a insemnat decat un 2-3% din suma. Am un amic care zilele acestea se cearta cu ei... i s-a strica o masina de spalat de la ei, si i-au zis ca i se poate da alta (modelul respectiv nu mai exista pe stoc) doar daca renunta la voucher (care este de... 5 milioane!). Evil, nu?

---------- Post added 29-03-2012 at 01:54 PM ----------

Ia-l de unde vrei tu, unde ti-e mai usor... cu conditia ca de unde-l iei sa te lase sa-l testezi calumea, si sa ti se schimbe pe loc in caz ca e ceva. Spun asta pentru ca sunt firme care nu te lasa sa testezi decat dupa ce achiti, iar dupa ce achiti, ti se spune ca "sorry, trebuie sa mergi la service daca sunt probleme... noi deja v-am facut garantia si factura pe acest produs!"

17. #537 SP
    Member Pancu's Avatar
    eu vorbisem cu un baiat din bucale care imi dadea un voucher de 36,6mil si ii dadeam pe el 31mil adica imi facea reducere de 15% si il luam pe cel de 64 cu 4g da momentan nu mai are vouchere pe stoc....

18. #538 SP
    iry
    MonkY, imi recomanzi iStyle din AFI ? Daca ma duc acolo, pot testa produsul, inainte sa-l platesc/factura ?

19. #539 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    MonkY, imi recomanzi iStyle din AFI ? Daca ma duc acolo, pot testa produsul, inainte sa-l platesc/factura ?
    Da. Am fost cu cineva aseara (sa-l ajut sa-si ia un iPad de la ei) la iStyle-ul din AFI Cotroceni. Am intrebat inainte, au zis ca nu-i problema, se schimba pe loc daca e defect (aveau o groaza pe stoc), dar intai trebuie platit pentru a-l desigila. Unul am desfacut si a fost super ok din prima (cum ar fi si normal). Aveau expuse si alte 4 iPad-uri 3, si toate erau OK (nu Yellow). Ba mai mult, m-a asigurat tipul de acolo (foarte de treaba, tipic unui magazin Apple de altfel, nu ca la ceilalti unde ma simteam prost ca-l cumpar)... ca tot ce s-a testat in fata lui, nu a prezentat defectul de care-i povesteam. A presupus si el (ca si mine), ca sunt loturi diferite...

Doar ca la ei, odata ce ai plecat cu produsul, daca ai probleme, te duci la service-ul lor (service autorizat apple), nu poti sa-l schimbi ca la emag. Amicul de aseara e super fericit... sper ca si tu sa fii! Bafta!

20. #540 SP
    iry
    Da. Am fost cu cineva aseara (sa-l ajut sa-si ia un iPad de la ei) la iStyle-ul din AFI Cotroceni. Am intrebat inainte, au zis ca nu-i problema, se schimba pe loc daca e defect (aveau o groaza pe stoc), dar intai trebuie platit pentru a-l desigila. Unul am desfacut si a fost super ok din prima (cum ar fi si normal). Aveau expuse si alte 4 iPad-uri 3, si toate erau OK (nu Yellow). Ba mai mult, m-a asigurat tipul de acolo (foarte de treaba, tipic unui magazin Apple de altfel, nu ca la ceilalti unde ma simteam prost ca-l cumpar)... ca tot ce s-a testat in fata lui, nu a prezentat defectul de care-i povesteam. A presupus si el (ca si mine), ca sunt loturi diferite...

Doar ca la ei, odata ce ai plecat cu produsul, daca ai probleme, te duci la service-ul lor (service autorizat apple), nu poti sa-l schimbi ca la emag. Amicul de aseara e super fericit... sper ca si tu sa fii! Bafta!
    Mercic de info MonkY, acum dau o fuga pana acolo, sper sa fie ok

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 50 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast