Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 186 of 788 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 286 686 ... LastLast
Results 3,701 to 3,720 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3701 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Salut.

De obicei ti-o schimba pe loc la garantie, desi s-ar putea in rare cazuri sa astepti un pic. In orice caz tot primesti una noua in caz de RRoD.

Daca discul de sparge in consola, din pacate n-ai ce sa-i faci deoarece garantia nu acopera asa ceva. Si sa nu inclini consola in timp ce discul se invarte in ea ca il zgarie urat .

2. #3702 SP
    Member Skaar's Avatar
    ok, mersi mult de raspuns, Mika. Am sa merg zilele astea sa-mi iau unul in cazul asta.

3. #3703 SP
    Junior Member DEiu's Avatar
    Salutare la toti, sunt Andrei si sunt nou pe aici, deocamdata nu detin nicio consola nimic, dar ma tot uitam pe forum si de la un moment dat mi-am facut si eu un cont sa va intreb ceva, ce tip de consola imi recomandati pana in 1200RON asa pentru un incepator care nu are nicio treaba cu consolele ? Si ce mi-ati recomanda .. cum sa o folosesc .. exista o pozitie anume .. detalii pentru un incepator. Va multumesc

4. #3704 SP
    Member Skaar's Avatar
    Well, DEiu, nici eu nu am inca o consola (imi cumpar un xbox 360 zilele urmatoare), dar pot sa-ti spun ce am aflat zilele astea de pe net, dintr-un punct de vedere neutru (adica fara mentalitate de fanboy microsoft or sony)

--Xbox Pro e mai ieftina(1200 lei editia cu Gears of war 2 la altex), are niste exclusivitati mai interesante (din punctul meu de vedere la ce ma intereseaza la un joc) dar ai sanse destul de mari sa se strice, dar daca nu si-a pierdut garantia (nu ai modato ca sa poti juca jocuri piratate), ti-o schimba pe loc, dupa cum mi-a raspuns mie Mika la intrebarea de mai sus.

--PS3 e pe la 1800lei si e o consola cu foarte mult potential, dar ar costa mult prea mult ca sa se produca niste jocuri care sa-i foloseasca resursele la maxim, deci tot ce are prin ea e cam inutil deocamdata si in viitorul apropiat(1-2 ani) din punctul de vedere al unui gamer. Si totodata, din cauza pretului mare, Activision s-ar putea sa renunte la suportul pentru ps3/psp (Activision consider dropping PS3/PSP support - News - play.tm). Ah, si mai are blu-ray player, dar din nou, daca iti cumperi o consola de jocuri pentru... jocuri, nu te prea intereseaza daca poti vedea filme in blu-ray pe ea sau nu.

--Wii are acelasi pret ca si xbox 360 pro, dar e mai mult pentru copii si persoane care de altfel nici nu s-ar atinge de console daca nu ar exista Wii. E un segment de piata total diferit.

So, imo, ia-ti un xbox 360 ca e mai convenabil, chiar si cu o posibilitate destul de mare de RRoD. Dar nu uita, daca o modezi (costa cam 300lei modatul) ca sa joci jocuri piratate, e probabil ca o sa te coste mai mult per ansamblu decat daca ai juca cu jocuri originale (jocuri luate din UK desigur... pentru ca la noi preturile sunt de 2-3 ori mai mari sau chiar mai mult decat pe amazon sau play)

5. #3705 SP
    cunosc un site o iau cu 11-1200RON si mi-o trimit direct modata .. daca se strica ceva la ea imi repara ei

6. #3706 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Playcom cumva?

7. #3707 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by DEiu View Post
    cunosc un site o iau cu 11-1200RON si mi-o trimit direct modata .. daca se strica ceva la ea imi repara ei
    Mai bine nu lua de acolo.

Pana in 1200ron este doar Xbox 360. Gasesti varianta Arcade la 900ron sau varianta Pro la 1200ron.

Dupa mine merita mai mult Pro. Are HDD, casti, cablu Component pe care Arcade nu le are.

Ai putea cumpara consola de aici: ..::GameShop.ro::..

8. #3708 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by DEiu View Post
    "Clar" o repara...nu fii roman , cumpara-ti dintr-un magazin serios si tine de garantie , e importanta.

9. #3709 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    @DEiu: nu risca aiurea cu 360, de obicei ceva se va intampla along the line... Si, in afara de toate post-urile de pe forum (atat acesta cat si "taramul celalalt") despre Playcom, hai sa-ti spun eu despre experienta mea cu ei: eram in Unirii, cautam CoD4 (fusese bundle cu consola, imi trebuia pentru garantie, nu mai aveam jocul). Intru sa intreb si la Playcom daca au jocul respectiv; ma interpeleaza un maneloid cu lant gros si mustacioara gen "mananc mici la munte si las tot gunoiul exact unde l-am aruncat" : "te-ajut cu ceva?". Trecand peste reguli minime de politete (ca tutuit clientii care clar nu mai sunt foarte tineri), ii spun "da, caut CoD4 de 360". Imi spune: "il am, dar nu original". In Playcom, un magazin dintr-un centru comercial, etc., etc., ala imi oferea spre vanzare jocuri piratate.

Concluzia: evita-i cat poti, sunt super tepari. Daca vrei sa vezi povesti de groaza cu ei la garantie uita-te aici.

Sfatul meu: ia-ti consola de la Gameshop sau Diverta (se misca foarte bine cu garantiile amandoua) si o poti duce la Donely sa ti-o modeze, il gasesti aici pe forum. Stiu ca te gandesti ca faci o economie de cativa lei, dar luind consola de la Playcom probabil ca vei pierde toti banii dati pe ea (sau, oricum, echivalentul lor in nervi).

10. #3710 SP
    si cat costa modarea asta ?

11. #3711 SP
    Member dexx's Avatar
    Modare la Donely

OFF : Deiu , esti cumva din Galati ?

12. #3712 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by okei View Post
    Mi-am luat un cablu HDMI to DVI dar nu merge , scrie pe monitorul de 17" INPUT NOT SUPPORTED :-W Monitorul este Acer AL1723
    Pune la reference level, in setarile consolei, pe intermediate sau standard. Si joaca-te putin la color space

13. #3713 SP
    Member Bokolino's Avatar
    poate s'a mai vorbit despre asta...dar eu nam vazut....
    presupun k jucam un battlefield 1943??nu??
    a fost lansat recent...dar se pare k unii jucatori au prebleme altii nu...
    recomand sa luati demoul la inceput.

14. #3714 SP
    Junior Member Televizorul's Avatar
    @deyu recomand Gameshop.ro....de=acolo mi-am luat-o si pe a mea(no problems so far+ca e si Jasper....deci 7%sanse rrod).
    Intrebare:Stie careva un joc gen Singstar pt Xbox?

15. #3715 SP
    Member dexx's Avatar
    Apropo , nu jucam si noi un Left 4 dead ? Versus daca suntem multi ...sau daca suntem putini facem un Survival

16. #3716 SP
    Quote Originally Posted by dexx View Post
    Modare la Donely

OFF : Deiu , esti cumva din Galati ?
    Nu, sunt din Zalau .. pe langa Cluj . Mersi de informatii

17. #3717 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Televizorul View Post
    @deyu recomand Gameshop.ro....de=acolo mi-am luat-o si pe a mea(no problems so far+ca e si Jasper....deci 7%sanse rrod).
    Intrebare:Stie careva un joc gen Singstar pt Xbox?
    Lips este un fel de Singstar pentru Xbox 360

18. #3718 SP
    Member playgame's Avatar
    In afara de culoare, exista vreo alta diferenta intre controlleru black si cel white?

19. #3719 SP
    Junior Member Paradox's Avatar
    Nope

20. #3720 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...nu vreau să fiu nemernic sau superior sau etc., dar eu nu mai joc cu rom�ni jocuri pe live NICIODATĂ (excepție fac cei pe care-i am deja �n listă și-am mai jucat - știu ei care).

De ce? Păi simplu...

...mai toată lumea vrea co-op, versus, etc. și c�nd intrii �n joc...surpriză după 5 minute (maxim 10) dispar subit. Și nu odată...că mereu!

Se zbat ca peștele pe uscat...și c�nd e să facem fapta (ur�tă expresie) pauză...

Păi așa...bine merci.

Nu zic să stea 100 de ore dar măcar un minim de bun simț...

Așa că pentru cei noi un sfat...vreți versus, co-op, etc? Search on XBL că sunt destui străini (chiar ca voi).

Voi luați lucrurile astea ca pe o glumă...(sau le iau eu prea �n serios?! ) dar să chemi omul...(oamenii)...și să strici petrecerea după c�teva minute...

...să-mi fie cu pardon.

Repet, nu vreau să-mi dau aere dar asta-i ce simt atunci c�nd văd texte din astea.

Și �ncă ceva, jocurile pe care le alegeți cu...

...defapt dă-i pace.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.