Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 226 of 408 FirstFirst ... 126 176 216 224 225 226 227 228 236 276 326 ... LastLast
Results 4,501 to 4,520 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4501 SP
    Junior Member Rayce's Avatar
    Quote Originally Posted by jetssskii View Post
    Daca cineva este sunat, l-as ruga sa intrebe daca o sa sune si la digitale. Mersi

Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
    Da, si eu +1 la rugamintea sa intrebe daca vor suna si pe cei cu varianta digitala!
    Multumesc anticipat !

2. #4502 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by ionitagelu View Post
    Eu am primit SMS ca se livreaza miercuri.
    Sms pe numar Orange sau alt operator?

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. #4503 SP
    Junior Member ionitagelu's Avatar
    Quote Originally Posted by Para81 View Post
    Sms pe numar Orange sau alt operator?

Orange

4. #4504 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    bai fratilor, si eu sunt in aceeasi situatie ca voi cu cei de la Orange si am mai patit fix la fel cand mi-am luat un PS4 de la ei acum 5-6 luni.

Am primit mesaj ca aceasta comanda o sa fie livrata astazi. Astazi, nu primesc nimic altceva in ideea in care sa mi se spuna si mie, ce firma de curierat, ora, numarul la care pot sa sun, etc.

Sun la Orange (EXACT CA DATA TRECUTA CU PS4), si domnisoara sau doamna de acolo nu este in stare sa-mi gaseasca comanda dupa ce ii ofer toate datele necesare . Imi spune ca ma suna ea inapoi si nu m-a sunat nici pana acum, a trecut o ora . La fel s-a intamplat si cand am luat un PS4 de la ei, m-am certat cu doamna aia ca nu reusea sa-mi gaseasca comanda dupa ce ii dadusem efectiv toate datele necesare (nr comanda, nr de telefon, e-mail, data, ora, etc.); pe vremea aia in loc sa-mi aduca un PS4 nou-nout, cum am comandat, mi-au adus un PS4 intr-o cutie deja deschisa .

Mare scandal ce urmeaza daca ma suna si imi spune ca a fost o eroare de la site si ca le pare rau si toate balariile alea de corporatie. Cum e posibil sa ne ia banii si sa nu gaseasca comanda... E strigator la cer, cum ar zice ta-su lu Louie

5. #4505 SP
    Member gabridinu's Avatar
    am sunat si eu la Orange. Cica a a fost o problma tehnica si o sa anuleze comenzile. Eu n-am primis SMS. Nu am telefon de orange.
    Mega Fail....

In status comanda, imi arata: In procesare la curier. ... Mda.

6. #4506 SP
    Vom vedea. Bine ca nu am apucat sa le spun copiilor ...

7. #4507 SP
    Junior Member postelnicuadi's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post
    am sunat si eu la Orange. Cica a a fost o problma tehnica si o sa anuleze comenzile. Eu n-am primis SMS. Nu am telefon de orange.
    Mega Fail....

Eu am primit mesaj ca e aprobata si este la curier, urmand a fi livrata marti in 23 februarie.

8. #4508 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post
    Mega Fail....

nu are cum sa-mi zica asta iti zic sigur ca le fac mare scandal. nu mi-au anulat comanda de 3 zile de cand am facut-o, asta e a 4-a zi in care nu mi s-a zis nimic cum ca ar fi fost o eroare. mi-au luat banii, mi-au dat mailuri de confirmare, mi-au trimis SMS ca e aprobata + livrata. PAI CATE FAILURI SA MAI DAI? direct reclamatii plus tot ce trebuie, n-au cum sa-si bata joc in halul asta. ce treaba avem noi ca nu le merge lor site-ul? ) lol

9. #4509 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Eu am banii blocati la ei. Au zis ca o sa fiu contactat azi pentru detalii.

10. #4510 SP
    Pai cei care au banii la Altex ?

11. #4511 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Pai cei care au banii la Altex ?

N-are nimeni banii la Altex

12. #4512 SP
    Member smits's Avatar
    Atunci ce livreaza daca nu au?

13. #4513 SP
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    N-are nimeni banii la Altex
    Pai cei care sunt pe lista de asteptare la Altex, nu le au platite deja ? Eu asa am inteles.

14. #4514 SP
    Nu, după ce sunt sunati primesc link de plata pe mail. Era și culmea sa le tina banii de 3 luni

15. #4515 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Pai cei care sunt pe lista de asteptare la Altex, nu le au platite deja ? Eu asa am inteles.
    Nu le-au plătit, plata se face după ce ii suna de confirmare

16. #4516 SP
    Member jetssskii's Avatar
    A mai fost cnv sunat ? Care e cel mai mare nr sunat oare, stiam ca e vb de 1023 standard si 170 digitale. Practit ar trb sa fie pe la 1700 max.

Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk

17. #4517 SP
    Quote Originally Posted by papichullooo View Post
    Nu le-au plătit, plata se face după ce ii suna de confirmare

OK, am inteles.

18. #4518 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    guys, cei cu comenzi la Orange. m-au sunat inapoi acum si mi-au zis ca e totul ok insa nu va fi livrata azi cum scrie in mesajul trimis AUTOMAT de o mizerie de algoritm de la ei si ca sa astept sa primesc mesaj de la firma de curierat. am intrebat de doua ori daca comanda sigur va fi livrata si nu va fi anulata si mi-a confirmat doamna/domnisoara de la Orange ca va fi livrata si sa nu-mi fac griji.

v-am zis, exact aceeasi poveste si cu PS4-ul de l-am comandat acum 5-6 luni. primisem mesaj d-asta automat, trimis de un algoritm basit, ca o sa fie livrata intr-o anumita zi si am stat ca bou pana la 5-6 PM sa astept curierul, dupa care am sunat, s-a chinuit doamna/domnisoara aia tot asa sa-mi identifice comanda si dupa lungi discutii a reusit, zicandu-mi ca de fapt va fi livrata in alta zi si tot asa, sa astept mesaj de la curier...

19. #4519 SP
    La eMag nu are nimeni vreun informator?

20. #4520 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Dacă azi nu o să fie, slabe șanse.
    Dai cu refresh, oricum fără nu sunt șanse să prinzi

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.