Uite aici ceva mai noi din final build: Final build footage of Killzone 2 :: PlayStation Universe (PSU)
Uite aici ceva mai noi din final build: Final build footage of Killzone 2 :: PlayStation Universe (PSU)
Ce ne-ai dat acolo e acelasi filmulet ca ala de 333 mb postat ieri
Numai ca asta al tau e sectionat pe 4 parti si la o calitate mai slaba.
Da ma rog... 3
Oricum ala de 333 mb e de cea mai buna calitate - rez 1280 x 720 parca
L-am bagat aseara si pe consola si m-am uitat la el. Looks great![]()
damn nustiu daca e adevarat dar se speculeaza Killzone 2 gets February 6 release in Europe? :: PlayStation Universe (PSU) - KILLZONE 2 IN 6 FEBRUARY TRUE OR A FREAKIN LIE?
A fost postata si o stire pe site acum ceva timp. In Europa apare pe 25 februarie: videogaming247 Blog Archive Killzone 2 gets firm Euro release date
jocu asta arata demential.deocamdata am un xbox360 si un ps2 pe care am inceput sa joc prima parte.killzone2 in ce rezolutie nativa va fi?
cred ca va fi cel mai tare fps al anului.sa vedem ce va fi la sfarsit si ce note ia ca poate intru si eu in clubul vostru de ps3.si inca ceva,la ps3 multiplayerul e gen xbox live?
ms
10 ore de gameplay pentru campania din single-player. Nu mi se pare prea mult, dar merge pentru un FPS... CES 2009: Guerrilla Games Says ‘Killzone 2′ Single-Player Campaign Will Be 10 Hours Long | GameCyte
10 ore e destul de bun,multiplayer va rupe toate fps-urile (anu 2009 doar ? ) ma mir de ce nu ne zic de Collector's Edition
Gametrailers.com - Killzone 2 - CES 09: Details Trailer (Cam)
Gametrailers.com - Killzone 2 - CES 09: Ballet of Death (Cam)
Gametrailers.com - Killzone 2 - CES 09: Invasion Gameplay Trailer (Cam)
Gametrailers.com - Killzone 2 - CES 09: Cinematic Intro (Cam)
Gametrailers.com - Killzone 2 - CES 09: Big Set Pieces Trailer (Cam)
O chestie am observat la clipurile astea noi, si in general la clipurile cu Killzone: scenele din joc. Nu cutsceneuri, ci scenele care ii arata pe aia cum incarca si... nu stiu, arata pur si simplu nasol.
De ce ti se pare nasol? Te referi la filmuletul de mai sus cu Invasion? Filmele astea HD de pe gametrailers vad ca sunt mult mai spalacite... se vad putin mai in "ceata". Mie animatia si grafica la reload mi se par a fi unele din cele mai bune din shooterele pe care le stiu (aici intrand si Crysis). Incearca sa te uiti la cel HD de 333mb postat pe pagina trecuta si eu zic ca o sa iti schimbi parerea![]()
Nu ati inteles. Eu nu vorbeam de cum incarca, sau nu stiu ce. Eu vorbeam de filmuletele alea, care apar in timp ce joci si, ahh... nu stiu cum sa explic. O sa va dau un exemplu. In Invasion de exemplu, la 1:45 sau 2:00. Cum se misca aia, nu stiu. Arata mai bine mai degraba cand e gameplay, decat filmulet. Nu stiu cum sa explic, dar mie pur si simplu nu-mi place.
Ma rog, e doar o parere personala. Restul arata absolut fenomenal.![]()
eu am inteles ce ai zis Luigi dar eu iti,dupa ce vei juca jocul cred ca ti se va parea mai fain sau poate nuatata timp cat tu nu joci nu simiti aceea ,,magie" sa zic asa,ai sa vezi daca o sa iti placa (si unele amanunte) cand va aparea jocul ,and i am still pissed of because wtf ? where is the collector's edition ?
Bookmarks