Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 151 of 312 FirstFirst ... 51 101 141 149 150 151 152 153 161 201 251 ... LastLast
Results 3,001 to 3,020 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3001 SP
    EmK
    Junior Member EmK's Avatar
    Am o intrebare destul de tampita dar totusi risc si o pun: In cat timp se pot face 300$ ? Ma gandesc ca depinde foarte mult de cat muncesti si de HITs, dar totusi spuneti o perioada ca sa imi fac o idee. Am citit pagini intregi, am vazut cazuri care au facut 20 $ in 2 zile, am vazut o gramada de dovezi... cred ca faceti bani, chiar cred.

Tinta mea ar fi aceasta suma, de care sa imi cumpar ceva... Oricum, daca imi raspundeti la tampituta intrebare de mai sus poate o sa ma apuc si eu de chestia asta. Trebuie sa am card ? Nu am gasit concret daca da ori ba.

Scuzati deranjul, am nevoie de raspunsuri.

2. #3002 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    Eu am facut 200 de dolari intr-o luna lucrand cam 2 ore pe zi. Depinde de tine acum, bani se fac dar trebuie sa fi atent la inceput cu ratia .
    Hint: Hiturile de la Classify this( This is a web page) apar in fiecare zi , eu pe alea mi-am facut banii, sunt usoare si le faci foarte repede cand prinzi miscarea.
    Uitate pe pagina naterioara, fa-ti cont pe site-ul postat de mine si vei primi e-mail cand sunt bagate hit-urile respective.

@paul

Cand incerc sa trimit prin metoda descrisa de tine primesc mesajul urmator:
    Important Message:

You have exceeded your send limit.

Tu ai reusit sa trimiti asa ?

---------- Post added 03-08-2010 at 11:04 PM ----------

Tocmai am primit primul ''alert'' pentru this is a web page .

3. #3003 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    pana la urma e bine daca mi-am facut cont de romania?
    sa stiu daca sa continui sau nu.

4. #3004 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Tudor daca ai cont "Amazon Payments" dai la "Send Money" si pui adresa persoanei care are si ea cont "Amazon Payments". Cand comanzi ai optiunea "Pay with Amazon Payments balance".
    nu poti trimite banii in alt cont
    cel putin nu de pe amazon pe alt cont de pe amazon...asta e sigur
    cu un cont bancar in sua ar trebui sa mearga dar nu am incercat

nu i rau daca ti ai facut cont pe romania dar o sa poti face putine hituri...bune
    alea ce sunt la general dureaza mult si requesterii vor marea si sarea pt cativa centi amarati...
    dar mai bine citeste cateva pagini din urma si te lamuresti cu absolut orice nelamurire...
    chestiile asztea s au discutat si acum cateva zile

5. #3005 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Cont de Romania . Majoritatea banilor au venit din Transcripturi.
    Attached Images Attached Images dada.jpg

6. #3006 SP
    Member Szergiu's Avatar
    bravo dudele
    dar banii aia ii faceai in 102 zile cand a fost produniverse
    si eu am avut la inceput cateva sute pe un cont de romania dar dupa mi am facut cont pe sua si s au schimbat putin lucrurile...

7. #3007 SP
    Manager paul's Avatar
    Tudor ce suma ai incercat sa trimiti ?
    Szergiu cu Amazon Payments merge, am incercat eu.

8. #3008 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Tudor ce suma ai incercat sa trimiti ?
    Szergiu cu Amazon Payments merge, am incercat eu.

Un dolar amarat. Stiu ca acelasi mesaj il primeam pe Paypal daca nu imi verificam contul dar aici pe Amazon, nu am idee, m-am uitat putin prin reguli si FAQ's dar nu imi dau seama. Tin sa precizez ca inca nu am incercat sa-mi cumpar ceva si nu mi-am introdus un nr. de card pe acest cont.

9. #3009 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mi-au venit si mie astazi penele.. dupa aprox. 2 saptamani. Nu ma asteptam sa primesc ceva lol

---------- Post added 04-08-2010 at 03:54 PM ----------

Stie cineva vreun seller care trimite in RO si vinde hard-uri de Xbox 360 ?

10. #3010 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by TudorI View Post
    Un dolar amarat. Stiu ca acelasi mesaj il primeam pe Paypal daca nu imi verificam contul dar aici pe Amazon, nu am idee, m-am uitat putin prin reguli si FAQ's dar nu imi dau seama. Tin sa precizez ca inca nu am incercat sa-mi cumpar ceva si nu mi-am introdus un nr. de card pe acest cont.
    Eu am trimis $1.69. Cel care trimite cred ca trebuie sa aiba card de credit atasat, ia de pe site-ul acesta un numar (sunt generate, dar nu conteaza ca nu sunt reale).

11. #3011 SP
    Asa iti apare si tie la Sending Limits ?

Dupa cum vezi e 0, adica nu pot trimite nici un ban chiar dupa ce am adaugat 2 numere de card.

12. #3012 SP
    Manager paul's Avatar
    Asa am si eu la contul care a primit, insa la cel cu care am trimis e $500.00 USD peste tot.

13. #3013 SP
    Ciudat, poate depinde de card, vechime... tu ai dat sa-ti verifice contul bancar de pe contul cu care ai trimis ?

14. #3014 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu, doar am pus un credit card. Poate s-a resetat limita ca de 4 zile e luna noua.

15. #3015 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    " Explore Online Catalogs " merge bine asta !

16. #3016 SP
    Mersi Paul pt. raspunsuri, voi mai incerca . Sa revenim la oile noastre, sunt bagate foarte multe hit-uri bune asa ca GO ! Eu astept ''this is a web page'', aseara am facut 15 dolari lejer.

17. #3017 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    Quote Originally Posted by hannibalflo View Post
    " Explore Online Catalogs " merge bine asta !
    Am facut 25 de bucati si mi-a dat mesajul asta: "hanks for your hard work!

You have completed all of the work that you can for this task. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help."

Damn... daca ne lasa sa facem mai multe ieseau ceva banuti ca se facea repede Oricum, daca vreti sa faceti 1.25$ in 15 minute merita sa incercati

@Tudor - dai si tu un semn de viata cand le baga, ok?

18. #3018 SP
    Bineinteles hannibal, pai cam de fiecare data am postat cand le-am prins doar ca aseara le-au bagat pe la 1.00. Legat de hit-urile alea, incearca mai tarziu, asa procedeaza cei de la Dolores Labs.

19. #3019 SP
    Junior Member nekalexys's Avatar
    Classify IT https://www.mturk.com/mturk/preview?...SJBO6L92HKK01N

---------- Post added 05-08-2010 at 08:58 AM ----------

***Classify This https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZB8J00SD52AGKZ

20. #3020 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.