Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 156 of 312 FirstFirst ... 56 106 146 154 155 156 157 158 166 206 256 ... LastLast
Results 3,101 to 3,120 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3101 SP
    Junior Member wilson's Avatar
    La is this a webpage nu am primit niciodata reject la mai mult de 5 hituri. daca le fac cu atentie am maxim 2 respinse la 2-300 de hituri. Oricum se resping sau se accepta hiturile in functie de alte doua raspunsuri si daca se gasesc cativa sa faca la misto, automat o sa ai reject chiar daca tu le faci corect. Nu-l mai injurati pe om degeaba Daca stiti ca ati facut corect trimiteti-i mesaj poate se rezolva.

2. #3102 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    Am ajuns la concluzia ca cei de la CassifY this nu sunt foarte corecti . Eu chiar daca fac 100, 200...400....700 de hit-uri ei imi resping exact 10 , nu e mare scofala dar totusi , de ce le resping ?

3. #3103 SP
    Member ionutz727's Avatar
    a facut cineva samptamana trecuta mai mult de 1100 de hituri(estimativ)de la clasify it?

4. #3104 SP
    Member Szergiu's Avatar
    aia e limita bagata de mturk,,,nu de classify
    mai nou nu se pot face mai mult de 1100 hits pe zi...
    i am dat mesaj de 2 zile si nu se sinchiseste sa imi raspunda....da l incolo

5. #3105 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    ceva hituri bune? ca de 2 zile nu am mai vazut hituri de la classify this

6. #3106 SP
    Quote Originally Posted by cRs View Post
    ceva hituri bune? ca de 2 zile nu am mai vazut hituri de la classify this

Le baga, dar tarziu.

7. #3107 SP
    Member ionutz727's Avatar
    uitati aici un link cu toti requesterii si hiturile care sunt momentan

8. #3108 SP
    Member Szergiu's Avatar

9. #3109 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    Mi-au venit coletele ! Toate merg exact asa cum trebuie, si in plus de asta au venit cu 2 saptamani mai devreme fata de data care era preconizata de catre amazon . I'm happy!
    Attached Images Attached Images poza087.jpg poza088.jpg poza089.jpg poza090.jpg

10. #3110 SP
    Member Szergiu's Avatar
    ce e chestia aia rosie "fab"
    si eu mi am comandat un laser 50 mw(de mult timp vroiam sa imi iau dar au fost alte prioritati) si o bricheta zipp0

11. #3111 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    ce e chestia aia rosie "fab"
    E un efect de distorsiune pentru chitara electrica . Acum suna si chitara mea a chitara electrica

12. #3112 SP
    Acum cateva zile am fost la Oficiul Vamal si am ridicat RAMii pe care i-am comandat iar spre surprinderea mea nu am platit nici un fel de taxa , valoarea pachetului fiind de 160 de dolari . Sa ma astept la altceva data viitoare ?

13. #3113 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by TudorI View Post
    Acum cateva zile am fost la Oficiul Vamal si am ridicat RAMii pe care i-am comandat iar spre surprinderea mea nu am platit nici un fel de taxa , valoarea pachetului fiind de 160 de dolari . Sa ma astept la altceva data viitoare ?

Pai poate ti-au trimis coletul ca GIFT.

14. #3114 SP
    Nu, nu era ca gift, dar mi-a zis don'soara aia ca data viitoare nu scap . Oricum, buna afacere ,ea imi calculase ca trebuia sa platesc cam 80 de RON .

15. #3115 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Nu, nu era ca gift, dar mi-a zis don'soara aia ca data viitoare nu scap . Oricum, buna afacere ,ea imi calculase ca trebuia sa platesc cam 80 de RON .
    daca ti a zis de ce ai mai intrebat aici?
    si eu tot asa am patit...pana acum inafara de taxa de inmagazinare nu am platit nimic...

16. #3116 SP
    Member hcm90's Avatar
    de la ce seller ai luat ramii, ca si io caut de ceva zile si n-am gasit unu bun, vreau sa iau si eu 1gb ram si sa fie fie cam sub 45-50$

17. #3117 SP
    Quote Originally Posted by hcm90 View Post
    de la ce seller ai luat ramii, ca si io caut de ceva zile si n-am gasit unu bun, vreau sa iau si eu 1gb ram si sa fie fie cam sub 45-50$

Eu am luat de la astia :
    ecminitx @ Amazon.com:

Dar mai aduna niste bani pt . ca vei platii cel putin 40$ taxe de expediere .
    Daca vrei ceva bun cauti asa :
    Amazon.com: 30% off or more Computer PC Memory

Sunt cele mai vandute produse la capitolul RAMi.

18. #3118 SP
    Junior Member nekalexys's Avatar
    4700 "Is this a webpage?" https://www.mturk.com/mturk/preview?...165RMJ5HZY69F0

---------- Post added 14-08-2010 at 11:05 AM ----------

N-ati venit niciunul sa ma ajutati Am prins aproape 1300 in conditiile in care am fost si la cumparaturi

19. #3119 SP
    Quote Originally Posted by nekalexys View Post

N-ati venit niciunul sa ma ajutati Am prins aproape 1300 in conditiile in care am fost si la cumparaturi
    lool.. ce mama masii le-a bagat la ora aia? bine ca ai prins tu

20. #3120 SP
    Quote Originally Posted by nekalexys View Post

Eeee, ai avut noroc ca nu am fost pe faza .

Curios cum de le-au bagat asa dimineata...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.