Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 251 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast
Results 2,861 to 2,880 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #2861 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Vremea astea imputita. M-am saturat pana peste cap!!!

2. #2862 SP
    Member Mariush's Avatar
    Victor Piturca

3. #2863 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    "Datorita lui Piturca nu jucam nimic" Horia Ivanovici

Alooooo, din cauza lui Piturca, nu datorita!

Datorita cand e de bine, din cauza cand e de rau

"datorita" nu e sinonim cu "din cauza"

4. #2864 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by Malach HaMavet View Post
    Ca m-am imbatat si ca i-am trimis mesaj fostei!
    Nu am facut niciodata asta,ca tot spunea cineva "we've all been there". O singura intrebare : de ce? Si de ce betia duce in peste 50% din cazuri la apeluri la foste iubite? Mi-e greu sa inteleg rationamentu'. Sunt persoane din trecut,alaturi de care au existat fara doar si poate momente frumoase,dar ele nu fac mai fac parte din prezent. Am incercat sa analizez toate motivele posibile si imposibile,asta datorita faptului ca si eu ma trezesc deseori oprindu-mi prietenii de la a le trimite mesaje unor persoane care nu mai fac de mult parte din viata lor. Culmea,tentativele astea apar dupa foaaaarte multe beri , shot-uri de absinth si altele.

1. O mai iubesti/mai tii la ea,motiv pentru care iti doresti din nou o relatie cu acea persoana. Ma intreb cat de credibil suna unu' care iti da un mesaj la 4 dimineata beat muci sa iti spuna ca nu te-a uitat si ca inca te vrea. Rezultatul cel mai probabil : nici vorba sa va impacati,si daca are vreo urma de dispret pentru tine,ii oferi o satisfactie uriasa anuntand-o practic ca tu inca suferi. Si Doamne,cat e de buna o astfel de situatie pentru orgoliul feminin !

2. O urasti si vrei sa ii spui asta. Perfect. Poate se va simti jignita,poate o va durea. Ok. Dar deep inside,revii la povestea de mai sus,dandu-i clar de inteles astfel ca NU ai uitat-o si ca inca te gandesti la ea. Ura e tot un sentiment.

3. Ii dai un mesaj sa vezi pur si simplu ce face. Pe langa faptu' ca lasi loc de interpretari,cum ar fi ca iti doresti sa te impaci cu ea,stie sigur ca inca te gandesti la ea,ceea ce iarasi te pune intr-o situatie penibila.

Am avut de-a lungul timpului cateva relatii longevive,de ordinul anilor. Sunt adeptul stabilitatii si consider ca din genul acesta de relatii deriva sentimente profunde si experiente deosebit de frumoase. La un moment dat ( "cand eram tanar ficior" ),o gagica m-a invatat o chestie: "After a break up,cut off all ties." Iar asta cu litera de lege. Oricat de disperat ai fi,trebuie sa te abtii. Exista un motiv pentru care nu mai sunteti impreuna. Gata. Lasa universu' sa-si faca treaba.

Sper ca nu am ofensat pe nimeni si imi cer scuze ca am scris atat de mult,dar vad oameni care comit greseala asta constant. Si nu pot sa inteleg de ce,tocmai fiindca nu am simtit vreodata nevoia sa o fac,oricat de pe sub mese am fost. Iar jumatate din localurile din oras si prietenii imi stau martori.

On : vremea. M-as fi bucurat sa vad asa ceva anu' trecut prin 20.

5. #2865 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Simplu, alcoolul este afrodiziac

6. #2866 SP
    Da,dar ideea ar fi (teoretic,cel putin) sa te simti bine,nu sa bei ca sa faci lucruri imbecile.

7. #2867 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Era o gluma man, la intrebarea ta nu cred ca găseşte cineva un răspuns corect

PS in vino veritas

8. #2868 SP
    Member Mariush's Avatar
    Firezu, eu trag 2 concluzii: ori esti mult prea matur pentru cei 19 ani neimpliniti ori nu te imbeti rau, des.

Ma gandesc la ma mine acum vreo 6-7 ani , cel mult stateam eu sa pun pe foaie si sa rationez de ce sun pitipoance la 4 dimineata, rupt de beat...Nu cred ca are legatura cu iubirea

9. #2869 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    ...Am avut de-a lungul timpului cateva relatii longevive,de ordinul anilor. ....
    Nu pot sa ma abtin. Esti genial

Dar asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu tine

10. #2870 SP
    Exprimare retarda,stiu.

11. #2871 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    am pierdut toata ziua de azi in loc sa termin atestatul la engleza...nici macar nu stiu cand a trecut asa repede

12. #2872 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Prietena ... ba e suparata pe mine , ba e suparata pe mine ca am eu impresia ca e suparata pe mine ( pe bune ?) .... chiar si dupa ce am vorbit cu ea tot nu sunt lamurit

13. #2873 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Prietena ... ba e suparata pe mine , ba e suparata pe mine ca am eu impresia ca e suparata pe mine ( pe bune ?) .... chiar si dupa ce am vorbit cu ea tot nu sunt lamurit
    Niciodata nu o sa fii lamurit!

14. #2874 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

M-au înnebunit prietenii cu ^

15. #2875 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    He's... he is...

Knock knock!
    Who's there?
    You know.
    You know who?
    EXACTLY!

16. #2876 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Saptamana "scoala altfel"...

17. #2877 SP
    Member TheSpider's Avatar
    te deranjeaza ca nu faci scoala?

18. #2878 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Ideea ca sunt sanse sa ma intorc in romania cu coada intre picioare!

19. #2879 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai ori te bucuri ori te enervezi. Ori alba ori neagra.

20. #2880 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai ori te bucuri ori te enervezi. Ori alba ori neagra.
    la fiecare chestie trebuie sa vedem ambele parti ale paharului! si inca nu-s hotarat daca sa fiu bucuros sau sa-mi zbor creierii pe pereti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 251 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast