-
Am o �ntrebare petru cei cu Limited Edition: cum se poate face download la soundtrack-ul care vine bonus, a reușit cineva?
Da. Scrie pe h�rtie ce trebuie să faci. Intri pe situl ăla scris acolo pentru distribuţia digitală, bagi codul şi primeşti un e-mail cu un link spre fişierul zip valabil 24 ore.![]()
Red Dead Redemption: Outlaws to the End Co-Op Pack (free) - deja disponibil pe PSN US (pentru posesorii PS3 cu jocul zona1)
The Outlaws To The End Co-Op Mission Pack lets up to four players join forces and take on the Dying West together. Missions include raiding gold mines, clearing the outlaw-infested town of Tumbleweed with cannons and Gatling guns, battling rebel insurgents across the river banks, and more in 6 new co-op missions. With new Trophies and Challenges, this extensive co-op pack brings hours of gunslinging action to your Red Dead Redemption experience.
File size: 15 MB
Red Dead Redemption Co-Op Trophy List:
Well Done
Complete A Co-Op Mission.
Have Posse, Will Travel
Complete All Co-Op Mission.
2 Guys, 1 Co-Op
Complete a Co-Op Mission With Just 2 People.
Stake a Claim
Gold Medal Any Co-Op Mission.
Struk Gold
Gold Medal All Co-Op Missions.
Friends Indeed
Complete A Co-Op Misson Without Anyone Dying.
You Rule!
Complete All Advanced Co-Op Mission.
The Mother Lode
Gold Medal All Advanced Co-Op Missions.
Dodge This
Achieve A Kill Chain Of 10 Or More In Any Advanced Co-Op Mission.
Bulletproof
Complete A Co-Op Mission Without Dying.
Char asta voiam eu sa zic acum. Cred ca e de la DLC. AM stat 20 de minute si tot nu s-a incarcat.
a fost o problema aseara. DLC-ul e valabil si pt PSN UK , l-am downloadat ieri. Se pare ca e o moda sa ai DLC-urile pe disc deja, pt ca in 16mb nu cred ca puteau fi misiunile.
Nici mie nu mi se incarca tot timpul cand intram in free roam sau gang matches. Sper sa isi revina jocul. Pana atunci joc altceva in multi.
Praf. Praf si pulbere aseara. Incepand cu mizeria aia de pre pre pre pre alpha Medal of Honor si continuand cu Read Dead, nu am jucat nimic timp de 3 ore...da eu sunt prost, ca dau vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Lui Toma nici triunghiu' nu i-a mai mers
Fugea disperat pe jos dupa cireada de vaci ahahahahahahaha.
Nu, vor sa spuna ca nimeni n-a reusit sa joace niciun fel de multiplayer pana la urma...
Eu dupa 3 milioane de restarturi m-am dus sa ma joc Mario Galaxy 2, pentru calmare.
Am jucat noi 3 misiuni dupa care au intervenit fenomenele paranormale "normale" de altfel lol : adica eram invizibili unul pentru celalalt, caii nu mai veneau chiar daca fluierai 3 ore, loading infinit intre misiuni cu restartare de joc etc. Ah si sa nu uit moartea subita in free roam din 10 in 10 secunde. Focus se uita la mine si picam lat dintr-o data fara sa traga nimeni.
In momentul cand incercam sa urc pe cal sau sa sar dadea al meu din maini si parca se tot stergea pe fata si isi flutura mainile de parca era atacat de albine si brusc a incetat si a inceput sa raspunda la comenzi de parca nu sa intamplat nimicdar deja eram pe la final si am fugit dupa cireada aia tot levelul( sau fiind cireada poate erau muste
) oricum si faza cu invizibilitatea a fost naspa
---------- Post added 23-06-2010 at 10:37 AM ----------
Veneau mustele de aia picai lat
Vezi daca nu dai din maini lol
RDR ar trebui sa vina cu un flacon de Autan inseamna.
Radem noi radem, da nu prea e rasu' nostru...
Bookmarks