Bioshock 2 a intrat la precomanda.
Pagina Produsului
la toate e trecut 09.02.2010 man. numai la acesta 09.07.2010![]()
Excelent prețul pentru Bioshock 2 Special Edition- am și dat pre-order să nu răm�n fără.
Răzvan...te rog spune-mi că nu mai trebuie s-aștept �n plus și pentru ăsta...că mor!![]()
Vezi ca exista Special Edition si Rapture Edition.
Rapture s-ar putea sa fie ce iti doresti si este mai scump, inca nu e pe site pana nu ne confirma cate primim.
---------- Post added 07-01-2010 at 04:31 PM ----------
Eu vad tot 09.02.2010 si acolo si nu am modificat. Poate era in curs de introducere.
Dar poza de la Special Ed. banuiesc ca e cea pt. Rapture de fapt nu ? Adica varianta cu vinil chiar e numai 229 ?
La descrierea produsului scrie asta:
Ediţia specială Bioshock 2 conţine:
1. Jocul Bioshock 2
2. Disc vinil 180g cu muzica orchestrală din joc
3. CD audio cu muzica orchestrală
4. Trei postere reclamă vintage din Rapture
5. Art book hardcover de 164 de pagini
Asta inseamna ca acesta este continutul pachetului pentru care tocmai am optat la precomanda?
Rapture Edition contine doar jocul si art-book-ul, conform siteului oficial: The Cult of Rapture - BioShock 2's Rapture Edition . Asta inseamna ca ar trebui sa fie mai ieftin decat Special Edition.
Inseamna ca s-a incurcat Rvss sau ceva nu e in regula ca nu vad cum ar fi mai scump decat cel de pe site
mai este disponibil? Pagina Produsului
Nu cred ca e 100 de dolari in US si la noi doar 220 RON.Announced this morning at a $99.99 MSRP on PlayStation 3 and Xbox 360 ($89.99 for Games for Windows Live), the collector's edition of Bioshock 2 is planned for a simultaneous release alongside the regular version on February 9, 2010.
Edit: In UK e 70 de lire: http://www.play.com/Games/PlayStatio...n/Product.html
Răzva, te rog c�nd ai timp să ne spui cum stă treaba cu edițiile la Bioshock 2 și care e prețul- să știe lumea ce să facă.
Eu am dat pre-comandă pentru Special Edition (cel puțin de asta am auzit și de cea normală...de Rapture Edition �ncă nu...)...dar dacă e ceva anunț schimbarea prin telefon
Mă uit acum să vedem.
*later edit*
Oki, m-am documentat. Special Edition vreau deoarece conține și ce conține Rapture Edition + Vinil...+etc.![]()
Salut,
ca sa elucidez :
Bioshock 2 standard edition - e ok.
Bioshock 2 Special Edition - am trecut pretul nou, este totusi destul de mic.
Aceasta editie Special contine toate bonusurile:
1. Jocul Bioshock 2
2. Disc vinil 180g cu muzica orchestrală din joc
3. CD audio cu muzica orchestrală
4. Trei postere reclamă vintage din Rapture
5. Art book hardcover de 164 de pagini
Bioshock 2 Rapture Edition - va fi pe site in scurt timp, este mai ieftin decat editia Special.
Editia Special contine jocul si art book-ul.
taz@ - am dat o comanda si sa vedem cat de repede pot livra. Anunt cand stiu mai exact.
salut,
RvsS, spune-mi te rog cind intra pe stoc arcade+banjo sau arcade varianta normala.
multumesc!
---------- Post added 08-01-2010 at 08:52 PM ----------
inca o intrebare...
cum poate fi folosit codul de discount, de pe prima pagina, cel cu -15%.
multumesc!
roman - din pacate nu am o data exacta pentru consola Arcade in acest moment. Codul se foloseste asa:
1. Intri in contul de pe gameshop.ro (te autentifici)
2. Adaugi produsele in cos
3. Mergi la cos si vei avea sub produse un loc unde poti trece codul, apoi apesi butonul Proceseaza.
Se aplica reducerea la toate produsele marcate pe site cu "Pret membri". La hardware in general nu se aplica reduceri.
Bookmarks