Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 134 of 452 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 184 234 ... LastLast
Results 2,661 to 2,680 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2661 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Bioshock 2 a intrat la precomanda.

2. #2662 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Pagina Produsului

la toate e trecut 09.02.2010 man. numai la acesta 09.07.2010

3. #2663 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Promotia Zilei still lasts I think we have a winner !

4. #2664 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Excelent prețul pentru Bioshock 2 Special Edition - am și dat pre-order să nu răm�n fără.

Răzvan...te rog spune-mi că nu mai trebuie s-aștept �n plus și pentru ăsta...că mor!

5. #2665 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Bioshock 2 a intrat la precomanda.
    Incepeti anul cu preturi bune vad... Yummy

Ia sa vedem si Final Fantasy XIII, Darksiders, GT5, White Knight Chronicles, Dante's Inferno, Heavy Rain, God of War 3, Yakuza 3, Mass Effect 2...

6. #2666 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Excelent prețul pentru Bioshock 2 Special Edition - am și dat pre-order să nu răm�n fără.

Răzvan...te rog spune-mi că nu mai trebuie s-aștept �n plus și pentru ăsta...că mor!
    Vezi ca exista Special Edition si Rapture Edition.

Rapture s-ar putea sa fie ce iti doresti si este mai scump, inca nu e pe site pana nu ne confirma cate primim.

---------- Post added 07-01-2010 at 04:31 PM ----------

Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    Pagina Produsului

la toate e trecut 09.02.2010 man. numai la acesta 09.07.2010
    Eu vad tot 09.02.2010 si acolo si nu am modificat. Poate era in curs de introducere.

7. #2667 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Dar poza de la Special Ed. banuiesc ca e cea pt. Rapture de fapt nu ? Adica varianta cu vinil chiar e numai 229 ?

8. #2668 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    La descrierea produsului scrie asta:
    Ediţia specială Bioshock 2 conţine:

1. Jocul Bioshock 2
    2. Disc vinil 180g cu muzica orchestrală din joc
    3. CD audio cu muzica orchestrală
    4. Trei postere reclamă vintage din Rapture
    5. Art book hardcover de 164 de pagini

Asta inseamna ca acesta este continutul pachetului pentru care tocmai am optat la precomanda?

9. #2669 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Rapture Edition contine doar jocul si art-book-ul, conform siteului oficial: The Cult of Rapture - BioShock 2's Rapture Edition . Asta inseamna ca ar trebui sa fie mai ieftin decat Special Edition.
    Attached Images Attached Images rapture_edition.jpg

10. #2670 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Inseamna ca s-a incurcat Rvss sau ceva nu e in regula ca nu vad cum ar fi mai scump decat cel de pe site

11. #2671 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    mai este disponibil? Pagina Produsului

12. #2672 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Announced this morning at a $99.99 MSRP on PlayStation 3 and Xbox 360 ($89.99 for Games for Windows Live), the collector's edition of Bioshock 2 is planned for a simultaneous release alongside the regular version on February 9, 2010.
    Nu cred ca e 100 de dolari in US si la noi doar 220 RON.

Edit: In UK e 70 de lire: http://www.play.com/Games/PlayStatio...n/Product.html

13. #2673 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Răzva, te rog c�nd ai timp să ne spui cum stă treaba cu edițiile la Bioshock 2 și care e prețul - să știe lumea ce să facă.

Eu am dat pre-comandă pentru Special Edition (cel puțin de asta am auzit și de cea normală...de Rapture Edition �ncă nu...)...dar dacă e ceva anunț schimbarea prin telefon

Mă uit acum să vedem.

*later edit*

Oki, m-am documentat. Special Edition vreau deoarece conține și ce conține Rapture Edition + Vinil...+etc.

14. #2674 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut,

ca sa elucidez :

Bioshock 2 standard edition - e ok.

Bioshock 2 Special Edition - am trecut pretul nou, este totusi destul de mic.
    Aceasta editie Special contine toate bonusurile:
    1. Jocul Bioshock 2
    2. Disc vinil 180g cu muzica orchestrală din joc
    3. CD audio cu muzica orchestrală
    4. Trei postere reclamă vintage din Rapture
    5. Art book hardcover de 164 de pagini

Bioshock 2 Rapture Edition - va fi pe site in scurt timp, este mai ieftin decat editia Special.
    Editia Special contine jocul si art book-ul.

15. #2675 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Este ok si pentru cei care au facut deja precomanda sau trebuie facuta din nou?

16. #2676 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu, este inregistrata si va fi onorata la pretul din precomanda.

17. #2677 SP
    Member taz@'s Avatar
    Salut;cand o sa mai aduceti Grand Theft Auto Chinatown Wars PSP?thx

18. #2678 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    taz@ - am dat o comanda si sa vedem cat de repede pot livra. Anunt cand stiu mai exact.

19. #2679 SP
    Junior Member roman's Avatar

xbox 360 arcade

salut,

RvsS, spune-mi te rog cind intra pe stoc arcade+banjo sau arcade varianta normala.

multumesc!

---------- Post added 08-01-2010 at 08:52 PM ----------

inca o intrebare...
    cum poate fi folosit codul de discount, de pe prima pagina, cel cu -15%.

multumesc!

20. #2680 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    roman - din pacate nu am o data exacta pentru consola Arcade in acest moment. Codul se foloseste asa:
    1. Intri in contul de pe gameshop.ro (te autentifici)
    2. Adaugi produsele in cos
    3. Mergi la cos si vei avea sub produse un loc unde poti trece codul, apoi apesi butonul Proceseaza.

Se aplica reducerea la toate produsele marcate pe site cu "Pret membri". La hardware in general nu se aplica reduceri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 452 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 184 234 ... LastLast