Da, stiu. Asa arata si la mine ieri pe mozilla, si asa arata si acum pe orice alt browser, in afara de mozilla.![]()
Da, stiu. Asa arata si la mine ieri pe mozilla, si asa arata si acum pe orice alt browser, in afara de mozilla.![]()
Aia de la Fan Courier livreaza toata ziua. Incepand cu ora 8 dimineata, sper sa nu ma trezeasca din nou la 7:50.
Cred că asta depinde de curierul care răspunde de zona ta, la mine de exemplu au ajuns p�nă �n ora 12 cam de fiecare data și s-a �nt�mplat să mă "deranjeze" și foarte dimineață.
Stiu ca asteptati cu drag acest joc, dar il ametiti pe Razvan. NU are de unde sa stie el cand iti va ajunge jocul, depinde de curier - intervalul de ore pe care l-ai pus pe site - ora stabilita cu soferul - unde stai etc. Cel mai bine e sa astepti telefonul de la Fan Courier![]()
am vorbit cu fan curier si a zis ca nu exista nici un colet pe adresa mea.......
ai putea verifica?
Da asteptati mai oameni buni. Ia vedeti. Dati un telefon la SRI, poate stiu ei ceva despre coletul pentru voi.
degeaba sunati la fan curier ca aia nu stiu nici de capul lor...
inainte mai sunam si eu, ziceau ca nu exista coletul.. si dupa o ora aparea ala la usa cu el in brate... deci no comment.
daca stiti numarul de AWB, puteti intra la ei pe site sa-l urmariti sau sunati la ei si intrebati.
Nu s-a trimis ieri Black Ops. Nu exista nici un pachet pe numele meu. Doamna cu care am vorbit la telefon cand am facut comanda mi-a confirmat ca jocul ajunge pe data de 09.
Razvan, poti sa ma lamuresti?
Mersi.
Am sunat la fan curier si cica nu exista nici un pachet pe adresa mea, ori nu l-au pus cei de la gameshop si isi bat joc de noi, ori e varza totala la astia de la fan curier, nu m-am decis inca, imi aduc aminte de zilele cand gameshop-ul intarzia si o saptamana cu jocurile, poate zilele alea se intorc. Incerc sa fac rost de un awb, din pacate nu raspunde nimeni la GameShop, nu stiu domnilor de la ce ora incepeti voi programul, dar mai ales intr-o zi ca asta, macar de la 9 puteati fi si voi prezenti.. asa cum va laudati pe site
Nu e domle nici o varza la Fan Curier mai terminati cu aberatiile. Ii cunosc foarte bine atat local cat si pe cei din Bucuresti. Am vorbit la telefon si cel putin pentru mine nu exista nici un pachet.
bai voi mai si cititi sau postati doar aiurea de dragul de a o face?
1. NU EXISTA AWB.
2. NU MAI SUNATI LA FANCURIER CA NU E CONCLUDENT CEEA CE VA SPUNE DE ACOLO.
3. ASTEPTATI MACAR PANA LA PRANZ INAINTE SA SARITI DE CUR IN SUS. E DE ABIA ORA 10.
Rasko, nu prea am cu ce sa te lamuresc. Daca poti, ia legatura cu cei de la GameShop si cere-le numarul de AWB cu care s-a trimis coletul catre tine (in caz ca nu stii ce este ala, este un fel de serie de factura. fiecare colet are un AWB care se lipeste pe colet, unde este trecuta adresa, numele, samd). Dupa ce faci rost de numarul de AWB, intra aici si baga in stanga, jos, numarul de AWB si vezi pe unde este coletul. Stiu ca am facut si eu asta, decateva ori, pentru niste comenzi pentru wrk.
Super!!!!
Hai ca pentru cei din Bucuresti nu e problema, ca il trimite azi.. si vine tot azi.. dar pentru cei ce nu stau in Bucuresti, e foarte dragut sa intarziati o zi, mai ales si cu pretul asta de 220 ron pe care il practicati. Trebuia sa dau eu comanda de la PC Garage unde e 180, nu stiu de ce naiba am comandat de la voi
Bookmarks