Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 234 of 452 FirstFirst ... 134 184 224 232 233 234 235 236 244 284 334 ... LastLast
Results 4,661 to 4,680 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #4661 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Da, stiu. Asa arata si la mine ieri pe mozilla, si asa arata si acum pe orice alt browser, in afara de mozilla.

2. #4662 SP
    Member Mavone's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Pai, ma autentific, dar la orice produs incerc sa dau Precomanda, dau click si nu se intampla nimic, cosul ramane gol. Si arata diferit site-ul.

LE: Am incercat cu alt browser si merge ca inainte site-ul, dar cu mozilla nu. Oare de ce?
    Aceeaşi problemă am �nt�mpinat şi eu cu Firefox. (dacă �ncerc să fac Precomandă nu se-nt�mplă nimic iar siteul arată identic ca �n screenshot) A trebuit să mă logez de pe Chrome pentru a face precomandă.

3. #4663 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Black Ops va ajunge la noi dimineata? Lafel ca Modern Warfare 2?

4. #4664 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Aia de la Fan Courier livreaza toata ziua. Incepand cu ora 8 dimineata, sper sa nu ma trezeasca din nou la 7:50 .

5. #4665 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Cred că asta depinde de curierul care răspunde de zona ta, la mine de exemplu au ajuns p�nă �n ora 12 cam de fiecare data și s-a �nt�mplat să mă "deranjeze" și foarte dimineață.

6. #4666 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Stiu ca asteptati cu drag acest joc, dar il ametiti pe Razvan. NU are de unde sa stie el cand iti va ajunge jocul, depinde de curier - intervalul de ore pe care l-ai pus pe site - ora stabilita cu soferul - unde stai etc. Cel mai bine e sa astepti telefonul de la Fan Courier

7. #4667 SP
    Member maweryck's Avatar
    Sau sa suni tu la Fan Courier

8. #4668 SP
    Member Cata96's Avatar
    am vorbit cu fan curier si a zis ca nu exista nici un colet pe adresa mea.......
    ai putea verifica?

9. #4669 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Da asteptati mai oameni buni. Ia vedeti. Dati un telefon la SRI, poate stiu ei ceva despre coletul pentru voi.

10. #4670 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    degeaba sunati la fan curier ca aia nu stiu nici de capul lor...

inainte mai sunam si eu, ziceau ca nu exista coletul.. si dupa o ora aparea ala la usa cu el in brate... deci no comment.

11. #4671 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    daca stiti numarul de AWB, puteti intra la ei pe site sa-l urmariti sau sunati la ei si intrebati.

12. #4672 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu s-a trimis ieri Black Ops. Nu exista nici un pachet pe numele meu. Doamna cu care am vorbit la telefon cand am facut comanda mi-a confirmat ca jocul ajunge pe data de 09.

Razvan, poti sa ma lamuresti?

Mersi.

13. #4673 SP
    nu iti da nimeni nr AWB pentru ca gameshop nu trimite folosind AWB.

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu s-a trimis ieri Black Ops. Nu exista nici un pachet pe numele meu. Doamna cu care am vorbit la telefon cand am facut comanda mi-a confirmat ca jocul ajunge pe data de 09.

Mersi.
    |
    |
    |

Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    degeaba sunati la fan curier ca aia nu stiu nici de capul lor...

inainte mai sunam si eu, ziceau ca nu exista coletul.. si dupa o ora aparea ala la usa cu el in brate... deci no comment.

14. #4674 SP
    Banned iOWNconsoleFAGS's Avatar
    Am sunat la fan curier si cica nu exista nici un pachet pe adresa mea, ori nu l-au pus cei de la gameshop si isi bat joc de noi, ori e varza totala la astia de la fan curier, nu m-am decis inca, imi aduc aminte de zilele cand gameshop-ul intarzia si o saptamana cu jocurile, poate zilele alea se intorc. Incerc sa fac rost de un awb, din pacate nu raspunde nimeni la GameShop, nu stiu domnilor de la ce ora incepeti voi programul, dar mai ales intr-o zi ca asta, macar de la 9 puteati fi si voi prezenti.. asa cum va laudati pe site

15. #4675 SP
    Member Cata96's Avatar

Exclamation

Quote Originally Posted by raskolnikov1944 View Post
    nu s-a trimis ieri black ops. Nu exista nici un pachet pe numele meu. Doamna cu care am vorbit la telefon cand am facut comanda mi-a confirmat ca jocul ajunge pe data de 09.

Mersi.
    la fel am patit si eu..........

16. #4676 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu e domle nici o varza la Fan Curier mai terminati cu aberatiile. Ii cunosc foarte bine atat local cat si pe cei din Bucuresti. Am vorbit la telefon si cel putin pentru mine nu exista nici un pachet.

17. #4677 SP
    bai voi mai si cititi sau postati doar aiurea de dragul de a o face?

1. NU EXISTA AWB.
    2. NU MAI SUNATI LA FANCURIER CA NU E CONCLUDENT CEEA CE VA SPUNE DE ACOLO.

3. ASTEPTATI MACAR PANA LA PRANZ INAINTE SA SARITI DE CUR IN SUS. E DE ABIA ORA 10.

18. #4678 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by iOWNconsoleFAGS View Post
    Am sunat la fan curier si cica nu exista nici un pachet pe adresa mea, ori nu l-au pus cei de la gameshop si isi bat joc de noi, ori e varza totala la astia de la fan curier, nu m-am decis inca, imi aduc aminte de zilele cand gameshop-ul intarzia si o saptamana cu jocurile, poate zilele alea se intorc. Incerc sa fac rost de un awb, din pacate nu raspunde nimeni la GameShop, nu stiu domnilor de la ce ora incepeti voi programul, dar mai ales intr-o zi ca asta, macar de la 9 puteati fi si voi prezenti.. asa cum va laudati pe site
    desigur.......cum sa inceapa ei la ora 9....astia au program de pensionari...

19. #4679 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Rasko, nu prea am cu ce sa te lamuresc. Daca poti, ia legatura cu cei de la GameShop si cere-le numarul de AWB cu care s-a trimis coletul catre tine (in caz ca nu stii ce este ala, este un fel de serie de factura. fiecare colet are un AWB care se lipeste pe colet, unde este trecuta adresa, numele, samd). Dupa ce faci rost de numarul de AWB, intra aici si baga in stanga, jos, numarul de AWB si vezi pe unde este coletul. Stiu ca am facut si eu asta, decateva ori, pentru niste comenzi pentru wrk.

20. #4680 SP
    Banned iOWNconsoleFAGS's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu e domle nici o varza la Fan Curier mai terminati cu aberatiile. Ii cunosc foarte bine atat local cat si pe cei din Bucuresti. Am vorbit la telefon si cel putin pentru mine nu exista nici un pachet.
    Super!!!!

Hai ca pentru cei din Bucuresti nu e problema, ca il trimite azi.. si vine tot azi.. dar pentru cei ce nu stau in Bucuresti, e foarte dragut sa intarziati o zi, mai ales si cu pretul asta de 220 ron pe care il practicati. Trebuia sa dau eu comanda de la PC Garage unde e 180, nu stiu de ce naiba am comandat de la voi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.