Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 292 of 452 FirstFirst ... 192 242 282 290 291 292 293 294 302 342 392 ... LastLast
Results 5,821 to 5,840 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #5821 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Am facut comanda sambata de dimineata la COD Black Ops Prestige Edition si nu am fost sunat , din ce am citit inteleg ca e foarte posibil sa numai fie pe stoc , sunt curios daca cineva care a mai facut comanda de Prestige Edition a fost sunat.
    Si am o intrebare :Tekken 6 - Controller Arcade Stick intra in oferta ? sau este considerat un produs hardware, pe site nu intra in aceasta categorie

2. #5822 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    got_game - da, normal ca a fost sunat, s-au vandut unitati din Prestige, nu stiu cate exact. Fiind un produs redus mult a fost foarte precomandat. Tekken 6 cu Arcade stick intra in oferta, dar este in stoc foarte limitat, a mai intrebat cineva despre el.

3. #5823 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by got_game View Post
    Am facut comanda sambata de dimineata la COD Black Ops Prestige Edition si nu am fost sunat , din ce am citit inteleg ca e foarte posibil sa numai fie pe stoc , sunt curios daca cineva care a mai facut comanda de Prestige Edition a fost sunat.
    Si am o intrebare :Tekken 6 - Controller Arcade Stick intra in oferta ? sau este considerat un produs hardware, pe site nu intra in aceasta categorie

Sa vedem acum pe cine suna maine primul ca si eu vreau sa cumpar Arcade Stick-ul ala, cat si COD Black Ops: Prestige. Eu iti urez bafta! Oricum la cine ajunge stick-ul il rog sa puna poze.

4. #5824 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Da, poti sa schimbi in ce doresti tu.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:27 PM ----------

Come on guys, se munceste din greu, fetele nici nu au mancat azi. De ce sunteti asa rautaciosi cu niste oameni care se fac tot posibilul sa trimita cat mai multe comenzi in fiecare zi?

Update-ul de stoc, am spus-o de 1000 de ori, se face dimineata pentru ziua in curs. Azi dimineata erau foarte multe GT5 in stoc. S-au comandat foarte multe si s-au terminat. Maine se face din nou update de stoc si nu vor mai fi.

O sa imi pun asta in semnatura: Update de stoc se face dimineata. Da, stiu ca sunt site-uri unde se face in timp real, e normal, tindem catre asta, dar inca nu se poate din mai multe motive.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:29 PM ----------

Chiar nu inteleg cine putea sa iti zica asa ceva. Chiar te rog sa imi spui pe PM.
    nu imi vine sa cred...chestia asta chiar a pus capac....pai daca erau foarte multe GT5 pe stoc...eu de ce nu am primit telefon pentru confirmare avand in vedere ca am facut comanda vineri la 22.35 ..precis voi primi maine telefon(asta daca il voi primi maine,e si poimaine o zi) si mi se va spune ca nu mai este..daca celor de azi li s-a spus ca mai este pe stoc..

Chiar s-au comandat toate GT5-urile vineri pana in ora 22.35 ???

Ptr ca din cate stiu...comenziile se proceseaza in ziua trimiterii formularului..sau a doua zi cele de dupa 17..si nu cred eu ca se inghesuie lumea sa cumpere GT5 la 260 ron...
    adica azi au fost sau mai bine zis ar fi trebuit sa fie sunati ptr confirmare cei care au dat comandat vineri dupa ora 17...cate GT5 puteau sa se fi comandat..avand in vedere ca doar pe forum se stia din timp de Promotie..

5. #5825 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, poti sa schimbi in ce doresti tu.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:27 PM ----------

Come on guys, se munceste din greu, fetele nici nu au mancat azi. De ce sunteti asa rautaciosi cu niste oameni care se fac tot posibilul sa trimita cat mai multe comenzi in fiecare zi?

Update-ul de stoc, am spus-o de 1000 de ori, se face dimineata pentru ziua in curs. Azi dimineata erau foarte multe GT5 in stoc. S-au comandat foarte multe si s-au terminat. Maine se face din nou update de stoc si nu vor mai fi.

O sa imi pun asta in semnatura: Update de stoc se face dimineata. Da, stiu ca sunt site-uri unde se face in timp real, e normal, tindem catre asta, dar inca nu se poate din mai multe motive.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:29 PM ----------

Chiar nu inteleg cine putea sa iti zica asa ceva. Chiar te rog sa imi spui pe PM.
    1. Nu sunt sifon
    2. Ai grija cu unele afirmatii te rog si eu pot sa spun ca nu sunteti profesionisti avand argumentul la ce s a intamplat dimineata, nu crezi probabil nici ca am fost sunat, asta ti o pot demonstra restul nu, ar fi cuv meu impotriva cuv altei persoane

6. #5826 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    darkpaul13 - totul este posibil. Sa stii ca mai comanda si oameni din afara acestui site.
    Este de asemenea posibil sa nu se fi sunat in ordinea exacta a precomenzilor, voi discuta maine sa vad care a fost problema. Oricum ar fi - este totul la jumatate de pret, avem mii de produse pe site, sper sa gasesti altceva care sa fie pe placul tau.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:48 PM ----------

Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    1. Nu sunt sifon
    2. Ai grija cu unele afirmatii te rog si eu pot sa spun ca nu sunteti profesionisti avand argumentul la ce s a intamplat dimineata, nu crezi probabil nici ca am fost sunat, asta ti o pot demonstra restul nu, ar fi cuv meu impotriva cuv altei persoane
    Am inteles, este dreptul tau, imi poti da PM sau nu. Singura problema stii care este: Doar eu si numai eu stiu daca mai vine GT 5 saptamana asta. Si eu nu am spus nimanui pentru ca nu m-a intrebat nimeni asta.

Asa ca .... nu prea inteleg ce ai sifona. Poate ai fost dezinformat si de aceea vroiam sa te intreb cine te-a mintit ca sa rezolv problema, sa ai informatia corecta. Nu este nicio problema, dar cand spui ceva pe forum ar fi bine sa o poti demonstra. Desigur, daca doresti. Daca nu, n-am cum sa iti furnizez alte informatii pentru ca ... nu le putem proba.

7. #5827 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da mi nr tau de tel daca vrei sa vb, probabil ma crezi un putoi cu 2 clase,daca vrei sa imi transmiti ceva ar fi bine sa asculti ambele parti, era o vb, clientul e stapanul, vad ca sunt facut presul tau acum, astept nr tau

8. #5828 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

nu contest asta..dar se munceste extrem de haotic...

darkpaul13 - totul este posibil. Sa stii ca mai comanda si oameni din afara acestui site.
    Este de asemenea posibil sa nu se fi sunat in ordinea exacta a precomenzilor, voi discuta maine sa vad care a fost problema. Oricum ar fi - este totul la jumatate de pret, avem mii de produse pe site, sper sa gasesti altceva care sa fie pe placul tau.

pai atunci ce pretentie sa mai am...daca totul se face dupa ureche ? nu inteleg motivul ptr care nu s-au luat comenziile in ordinea fireasca..
    totul este posibil..dar din pacate in sens negativ..

si da..am gasit ceva...Call of Duty Black Ops PS3...comandat azi ...si sunt convins ca daca se respecta "algoritmul bine pus la punct" care a functionat pana acum voi fi sunat maine...

P.S.Poate vor sari
    unii useri cu gura pe mine ..ptr ca am postat mai mult mesaj "contra-Call of Duty" pe mai multe thread-uri...ei bine...il voi folosi doar ca moneda de schimb ptr GT5..nu-l voi juca

9. #5829 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Sa vedem acum pe cine suna maine primul ca si eu vreau sa cumpar Arcade Stick-ul ala, cat si COD Black Ops: Prestige. Eu iti urez bafta! Oricum la cine ajunge stick-ul il rog sa puna poze.
    Nu prea cred ca va fi sunat niciunul dintre noi , eu deja m-am reorientat spre Assassin's Creed Brotherhood , sper ca macar pe asta sa il prind.

10. #5830 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    Da mi nr tau de tel daca vrei sa vb, probabil ma crezi un putoi cu 2 clase,daca vrei sa imi transmiti ceva ar fi bine sa asculti ambele parti, era o vb, clientul e stapanul, vad ca sunt facut presul tau acum, astept nr tau
    In niciun caz nu te desconsider in vreun fel. Sunt complet de acord cu tine "clientul este cel care platesti, deci dicteaza" Da-mi PM cu cine ti-a spus, te asigur ca te-a dezinformat. Daca doresti desigur.
    Daca nu - nu este nicio problema, dar iata informatia corecta: Nu mai vine GT 5 saptamana asta.

O scriu aici pentru ca sunt oameni care citesc ce scrie cineva pe net si o iau drept buna si apoi ma intreba pe mine de ce nu ma vine GT5 cand scrie pe thread ca mai vine. Sper ca m-am facut inteles si ca nu te-am tratat cu lipsa de respect, incerc sa nu fac asta niciodata.

11. #5831 SP
    dad
    Junior Member dad's Avatar
    Quote Originally Posted by got_game View Post

eu am comandat prestige edition sambata pe la 17 si am pus plata cu cardul iar apoi am asteptat pana luni cand am sunat la gameshop ca sa mi se spuna sa dau alta comanda ca nu se poate face discount la plata cu cardul...macar de luau in considerare comanda si o transferau din plata cu cardul in plata ramburs, nu sa o anuleze...
    Iar la prestige edition scria "pe stoc" nu ca la hardened edition unde scria "stoc limitat"
    Ma rog, nu trag sperante sa mai prind ceva

12. #5832 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Am fost sunat şi eu acuma, şi totul a fost �n regulă/�n stock.
    Mersi mult şi aştept pachetul!

13. #5833 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pai spune si ce ai comandat...

14. #5834 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    salut razvan, am incercat sa dau un edit la ultimul meu post, nu merge asa ca ma simt nevoit sa postez din nou(darkpaul sorry, poate nu ma pricep , nu imi apare edit), legat de micul nostru incident...eu am spus ca am primit o informatie in leg cu gt 5,tu m ai facut mincinos, vad ca ai editat, ms, o sa vin si cu dovada, nu te supara de offtopic, pur si simplu nu suport sa fiu facut mincinos, nu mananc rahat, de obicei stiu ce vorbesc, inca o data scuze de offtopic,nu te mai deranjez decat atunci cand o sa iti trimit dovada,numai bine
    ps . sper ca iti plac glumele, ne mai descretim fruntile

15. #5835 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Eu am comandat vineri la 21:15 GT5 si figurina Altair.
    Am fost sunat ieri pe la 13:10 si mi s-a spus ca figurina nu mai este pe stoc, iar GT5 este si va ajunge azi la mine prin Fan Curier.

16. #5836 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    mi-a ajuns comanda!

Nota finala: 3/4 jocuri x10 /50% reducere = Foarte bine!

17. #5837 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    Am fost sunat şi eu acuma, şi totul a fost �n regulă/�n stock.
    Mersi mult şi aştept pachetul!
    lasa ma sa ghicesc TDU 2...

18. #5838 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Facut 2 comenzi sambata dimineata pe la 07.00 (aproximativ). Am primit azi in jur de ora 10.00 telefoane pentru amandoua. Sunt in stoc si vor veni zilele urmatoare. Multumesc GameShop. Jocurile sunt AC: Brotherhood si Just Cause 2 pentru PS3.

19. #5839 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Am fost sunat si eu astazi, in sfarsit.
    Call of Duty Prestige Edition PS3 - epuizat;
    Tekken 6 Arcade Stick Edition PS3 - epuizat;
    Legendary PS3 - epuizat.

Insa voi primi GT5, Red dead Redemption, Test Drive Unlimited 2, MoH Airborne, Turok si Mercenaries 2 (toate PS3).

Dante esti Nostradamus, de ai stiu de GT5?

Eu tot nemultumit sunt .... pt ca s-a sunat aleatoriu, cel mai corect era sa se sune in ordinea comenzilor sau intr-o ordine.
    Eu care aveam o comanda initiala de 1782 de lei (facuta sambata inaintea pranzului), a trebuit sa astept 2 zile ca hotii de cai

In plus, persoana care mi-a preluat comanda cu greu a fost in stare sa-mi faca un total astazi. Imi zicea la telefon ca nu-mi poate face totalul final decat dupa ce se emite factura. Pai dragii mei, nu trebuie sa stiu si eu cati bani trebuie sa scot de pe card. Ea imi spunea ca sa fac calculul pe site si ca platesc 50%.

Si nu in ultimul rand, nenorocitul ala de stoc nici astazi nu s-a updatat.

Dezorganizare totala ... servicii non-europene, bine macar ca se compenseaza cu pretul jocurilor.

O sa mai cumpar de la voi, dar de fiecare data o sa va atrag atentia la greselile pe care le comiteti, pt ca nu sunt genul care sa taca.

20. #5840 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Am fost sunat si eu astazi, in sfarsit.
    Call of Duty Prestige Edition PS3 - epuizat;
    Tekken 6 Arcade Stick Edition PS3 - epuizat;
    Legendary PS3 - epuizat.

Insa voi primi GT5, Red dead Redemption, Test Drive Unlimited 2, MoH Airborne, Turok si Mercenaries 2 (toate PS3).

Dante esti Nostradamus, de ai stiu de GT5?

Eu tot nemultumit sunt .... pt ca s-a sunat aleatoriu, cel mai corect era sa se sune in ordinea comenzilor sau intr-o ordine.
    Eu care aveam o comanda initiala de 1782 de lei (facuta sambata inaintea pranzului), a trebuit sa astept 2 zile ca hotii de cai

In plus, persoana care mi-a preluat comanda cu greu a fost in stare sa-mi faca un total astazi. Imi zicea la telefon ca nu-mi poate face totalul final decat dupa ce se emite factura. Pai dragii mei, nu trebuie sa stiu si eu cati bani trebuie sa scot de pe card. Ea imi spunea ca sa fac calculul pe site si ca platesc 50%.

Si nu in ultimul rand, nenorocitul ala de stoc nici astazi nu s-a updatat.

Dezorganizare totala ... servicii non-europene, bine macar ca se compenseaza cu pretul jocurilor.

O sa mai cumpar de la voi, dar de fiecare data o sa va atrag atentia la greselile pe care le comiteti, pt ca nu sunt genul care sa taca.
    ti am spus ca mi a soptit o pasarica si am fost facut mincinos, cred ca dovada apare fara sa o mai postez eu razvan, nu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.