Am observat ca a disparut de la precomanda de pe site Kinect de la Microsoft! S-a intamplat ceva??? Nu il veti mai comercializa?
Pagina Produsului nu mai se lanseaza
Salut,
1. Da, se discuta cu depozitul acum, se stabilesc daune care vor fi apoi transferate catre dumneavoastra sub forma de reduceri la urmatoarele comenzi. Mai dureaza cateva zile.
2. Am trimis pozele la producator. Cred ca nu au stiut acest aspect, altfel mi l-ar fi comunicat in avans. Daca doresti sa trimiti produsul retur din aceasta cauza, sigur ca il putem accepta si returna suma achitata. Nu cred ca vor avea un produs cu manual in engleza pe care sa ni-l trimita ca sa il inlocuim. Daca este posibil, vom efectua un discount la urmatoarea achizitie. Astfel, discount la COD 7 + discount la Fable ajungem incet incet la un joc gratuit(scuze, o gluma, sper ca nu e considerata nepotrivita).
---------- Post added 11-11-2010 at 10:57 AM ----------
Produsul a fost scos ca sa nu inregistram alte precomenzi, pentru ca s-a epuizat prin precomenzi primul import.
Vom avea in cateva zile noi informatii despre al doilea transport si va fi din nou pe site atunci.
Intre timp, se suna pentru a se trimite precomenzile inregistrate deja.
Bun. Mi-am anuntat toti prietenii sa nu ma mai sune zilele astea ca sa aveti linia libera![]()
odata cu kinect in transport sunt si jocurile alea compatibile pe care le aveti pe site?
ajung toate odata?
La mine mai ajunge Call of Duty Black Ops Hardened Edition?
Ieri a venit fancurier cu jocul dar in loc sa coste 323,91 RON,pe factura scria 469,00 RON![]()
anes - pe factura sau pe AWB ? Noi completam factura, AWB este completat de Fan Courier. Imi dai PM cu numele tau sa verific?
---------- Post added 11-11-2010 at 12:44 PM ----------
PC>PS3>Xbox 360.
---------- Post added 11-11-2010 at 12:45 PM ----------
Da.
De fiecare data cand comand ceva de la voi ma sunati dupa 2-3 zile, iar prietenii mei care au comandat dupa mine sunt sunati in ziua dupa ce au comandat, astfel ei primesc pachetul mai devreme . Care e treaba aici?
probabil iti incepe numele cu X
on topic:
sa inteleg ca maine s-ar putea sa primim kinect-ul... dar jocurile kinect care apar pe site cu lansare pe 10.11 nu le aveti...![]()
Cand se vor scumpi pre-orders la AC:B ca sa stiu daca-mi strang bani pana atunci ca nu stiu cum sa ma mai invart![]()
Honord - cam pe 15-16.11.
Despre AC Brotherhood: vom primi totul la timp in afara de:
Assassin's Creed Brotherhood Auditore Edition Xbox 360
Assassin's Creed Brotherhood D1 Edition Xbox 360.
Producatorul are o intarziere de cateva zile pentru aceste produse. Nu avem inca o estimare exacta, poate fi pana la o saptamana dupa lansare. Daca ati precomandat aceste 2 editii puteti sa luati editia standard, sau sa asteptati cateva zile pana primim aceste edtii.
Restul de produse vin la timp.
Aceasta intarziere tine de procesul de productie, nu depinde de noi.
Bookmarks