Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 340 of 452 FirstFirst ... 240 290 330 338 339 340 341 342 350 390 440 ... LastLast
Results 6,781 to 6,800 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #6781 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    ba se pot folosi coduriile acelea pentru orice comanda/precomanda pentru livrare gratuita ...foloseste codul si vezi cat iti arata la pretul final..
    Hmm, intr-adevar am mai folosit pana acum codul, dar de data aceasta nu am zarit casuta in care ar trebui sa il introduc.

2. #6782 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    x2z - poti baga codul de membru sau codul de pe acest site. Chiar daca nu exista reducere de pret, ai transport gratuit.

Chiar daca nu bagi codul si vrei sa il ridici de la magazin, sunt 2 modalitati:
    a. Cand te suna colega mea in septembrie sau cand se lanseaza jocul spui ca vrei de la magazin si il vei plati la pretul din precomanda.
    b. Am atasat un printscreen - cand ajungi la adresa apesi pe Adauga o adresa noua si scrii GameShop Concept Store. Si se inregistreaza dorinta ta de a-l ridica de acolo. Va fi confirmata telefonic oricum la lansare, deci nu e ceva batut in cuie.
    Attached Images Attached Images 1.jpg

3. #6783 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Hmm, intr-adevar am mai folosit pana acum codul, dar de data aceasta nu am zarit casuta in care ar trebui sa il introduc.
    Am simulat acum o precomanda la FIFA, apare casuta de cod, dar este important sa fii autentificat inainte sa incepi sa adaugi produse in cos, nu invers.

4. #6784 SP
    Junior Member morpheus2k5's Avatar
    Salut,

Se vor mai trimite DLC Codes pentru L.A. Noire? Inca nu am primit nici un mail de la GameShop si ma intrebam daca s-a epuizat stocul de coduri.

Multumesc

5. #6785 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi
    Eu n am primit niciun cod
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    it.addi - scrie-ne la [email protected] daca nu ai primit.
    Asa am rezolvat eu

6. #6786 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    morpheus2k5 - nu , nu s-a epuizat, scrie-ne.

7. #6787 SP
    Member luciteck's Avatar
    De Deus Ex: Human Revolution se stie ceva? Va fi disponibil pentru precomanda?

8. #6788 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Nicio veste despre Infamous 2 ?

9. #6789 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    luciteck - va fi pe site la precomanda in cateva zile.
    it.addi - deocamdata nimic, dar va fi pe site, ramane sa vedem doar la ce pret. Revin cu info cand am.

10. #6790 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am simulat acum o precomanda la FIFA, apare casuta de cod, dar este important sa fii autentificat inainte sa incepi sa adaugi produse in cos, nu invers.
    Got it, eu nu eram autentificat initial.
    PS: Daca se poate anuleaza prima comanda (201105280161742006), deoarece am facut alta.

11. #6791 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Doar astazi la magazinul fizic GameShop Concept Store, reducere 50% la orice produs din stoc. Sunt acolo si Brink si COD Black Ops Prestige Edition si multe alte bunatati. Reducerea se aplica doar in magazinul fizic, nu si pentru comenzile din magazinul online.

12. #6792 SP
    Junior Member alin_e's Avatar
    Intra si consolele in ecuatia asta?Just asking...

13. #6793 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Pacat ca nu e vreo mini-promotie si pe site, macar pentru cei din provincie. Ar fi fost bine daca puteam ajunge la Bucuresti la magazin.

14. #6794 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    alin_e - nu avem console in magazin in acest moment, exista insa editii de colectie.

rulzmaker - continua pe site promotiile denumire "de Sarbatoare". Sunt foarte multe articole reduse foarte mult.

15. #6795 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    N-ai mila si de cei care-s la servici la ora asta Pana cand ajungem noi mai prindem ... stii tu ce )

16. #6796 SP
    Junior Member spiridusu's Avatar
    alin_e - nu avem console in magazin in acest moment, exista insa editii de colectie.

rulzmaker - continua pe site promotiile denumire "de Sarbatoare". Sunt foarte multe articole reduse foarte mult.

Daca merg in magazin si fac precomanda la Fifa 12, pot beneficia de aceasta reducere?

17. #6797 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Doar astazi la magazinul fizic GameShop Concept Store, reducere 50% la orice produs din stoc. Sunt acolo si Brink si COD Black Ops Prestige Edition si multe alte bunatati. Reducerea se aplica doar in magazinul fizic, nu si pentru comenzile din magazinul online.
    Greu de inteles, asa-i?

18. #6798 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    spiridusu - nu.

19. #6799 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Ve ti mai avea promotii si pe site in viitorul apropiat ?

20. #6800 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Aveti cumva Mortal Kombat pentru Xbox 360 in magazinul fizic?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.