Mah omule. NU stiu daca te-ai prins, dar lumea nu se invarte in jurul tau si mai ales in jurul CoD BO. Nu este o zi cu nimic speciala. Este DOAR MARTI.
Mah omule. NU stiu daca te-ai prins, dar lumea nu se invarte in jurul tau si mai ales in jurul CoD BO. Nu este o zi cu nimic speciala. Este DOAR MARTI.
"Mah omule". Nu stiu daca te-ai prins, dar astazi se lanseaza COD BO, un joc asteptat de FOARTE MULTA LUME. Macar sa inceapa si ei programul de la 9, asa cum se lauda pe site si sa raspunda la telefoane.. sa stim si noi daca au trimis jocul sau mergem si il cautam in Diverta..
Hmm ????Originally Posted by gameshop
Wow... rili ? in cazul asta, imi cer mii de scuze. Chiar nu stiam. Daca stiam, veneam de la 4 dim la munca, doar ca sa scap pe la 12-1, exact la timp sa ajung acasa si sa-mi vina si jocul.
Salut,
Din pacate, am fost informat de catre depozit ca s-au terminat comenzile foarte tarziu seara si nu au plecat cu Fan Courier.
Imi pare foarte rau, comenzile pleaca azi si ajung maine.
In acest moment facem sesizari catre cei care ne asigura depozitul.
Intelegem 100% ca nu este ok ce se intampla. Cine doreste sa refuze maine coletul - este ok, rog refuzati si ajunge din nou la noi. Daca totusi doriti sa il primiti maine (cu 1 zi intarziere) - ne vom gandi la masuri compensatorii pentru dumneavoastra pentru aceasta intarziere.
Mda ...chiar cred ca nu au trimis coletele. Si la mine este exact aceeasi situatie la Fan Courier : "Prietene , astazi nu ai nici un colet " .Pana acum nu am avut nici o problema cu Fan Courier-ul si sunt convins ca nu e de la ei
Ce mi se pare cel mai urat sau cel mai aiurea este atitudinea
Razvan care posteaza aici sunt convins ca stie ce inseamna la un Call of Duty sa dai o data si sa nu o respecti (te linseaza lumea pe strada )
1. Ei sigur stiau de ieri ca nu ajung azi coletele sau chiar de mai demult in functie de cand le-au trimis . De ce nu a intrat cineva aici pe threadul asta sa spuna :" ba prostilor vedeti-va de programul vostru ca vine peste 1-2 zile "
2. Daca tot stiau ca or sa existe ceva probleme de ce n u au trimis pe cineva la serviciu sa raspunda la telefon sa le spuna oamenilor despre ce e vb .
Eu am sa le dau mai mult de 6 mil si mi-am incurcat si tot programul.Frumos era sa ne anunte cineva ca exista macar o posibilitate sa nu ajunga azi sau daca nu SA RASPUNDA LA TELEFON
Daca gresesc eu imi cer scuze
eu zic sa incetati totusi ca nu e problema de la gameshop, spun asta pentru ca stiu cat de inapt e fan courier-ul cand e vorba de multe colete. garantat sunt de ordinul miilor.
eu zic sa nu mai aruncati dart-uri in toate directiile si sa asteptati totusi. nu aveti de unde stii ce s-a intamplat.
Asta e nesimtire pe fata, sincer iti spun, fara suparare. Puteti trimite coletul ca eu NU il mai primesc.. il primeam azi.. asa cum era stabilit, nu maine, voi comanda din alta parte! Nu stiu de ce am avut eu incredere in magazinul vostru, avand in vedere ca de obicei trimtieti jocurile cu intarziere, uneori chiar si o saptamana intarziere.. ma gandeam ca poate ceva totusi s-a schimbat, dar se pare ca nu. Ultima data cand mai dau comanda prin voi
Nasol...
Dar nu ma deranjeaza deloc. Eu vreau sa-mi ajunga inainte de week-end. Lucru care se va intampla.
Urat e ca nici nu s-a anuntat in prealabil sau sa se fi luat o masura in legatura cu asta (sa incepeti livrarea catre Fan Courier de vineri, or sth). Ma rog, totusi, bine ca nu e o intarziere mai mare.
Bookmarks