Tocmai am primit un mail de la Zavvi cu 10% reducere folosind codul BEST2011 pentru produsele din lista: "Best of 2011".
Tocmai am primit un mail de la Zavvi cu 10% reducere folosind codul BEST2011 pentru produsele din lista: "Best of 2011".
Mersi, aseara am incercat si nu mergea.
Astazi vad ca merge. Pt cei interesati, un pret bunicel ar fi la Call of Duty Modern Warfare 3 Hardened Edition 58.46 lire folosind codul de discount.
Eu unul mai astept pana diseara cand baga ofertele de la Mega Monday poate prind niste reduceri suplimentare.
Un cod de zavvi sau de thehut daca are cineva. Vreau sa iau Assassins Creed B de la unul din ei.
merci
Ltcol
Salut salut scz ca intru asa threads, da' sunt noob in ale forumurilor, vazand ca este un forum cu si despre console m-am gandit ca cineva ma poate ajuta. Am un ps2 scph-90004 8c si cum sunt eu un pic mai geniu l-am desfacut si bineinteles ca nu mai merge, asadar ma poate ajuta cineva cu un hint sau sa imi dea cv nr de la un service (din Cluj) la care sa pot apela. Multumesc.
Salut,
Baieti (si fete), am nevoie de ajutorul vostru. Cei de la thehut mi-au incurcat o comanda: desi a venit in 4 zile de la dispatch (marti a fost despatchul si vineri l-am primit) mi-au trimis o varianta Platinum in loc de cea standard la un Naruto Ultimate Ninja 2. Cu toate ca le-am scris inainte sa-mi dea dispatch sa se asigure ca e varianta standard nu platinum (ca le aveau pe ambele in stoc) si m-au asigurat, in scris, ca e varianta normala, m-am ales cu Platinum. Bineinteles am cerut refund pt. ca nu mai aveau in stoc nici o varianta si m-au pus sa le trimit inapoi jocul, citez:
"Please return this to us at the address below and we will be happy to refund you. Please obtain a receipt and send us a copy to [email protected] and we will be happy to reimburse the cost.
The Hut.com
PO Box 1178
WARRINGTON
WA4 9LX
You need to include a brief covering letter, stating your unique returns reference number XXXXXX, order number and the reason for return. Without this we will not be able to complete your return and this may result in the item being sent back to you.
Please obtain proof of postage, this is a free service offered by the post office and will act as your insurance if the item is not received back with us. Without this we will not be able to refund you in the rare event that your item is not received by our warehouse."
Si acum intrebarile:
- Costul returnarii e suportat de mine sau de ei? Din pacate fac pariu ca de mine, si e "doar" 65 RON, varianta coaja de transport pana in UK.
- Stiti cumva alt serviciu, similar postei dar care sa aiba niste costuri mai reduse de transport pana in UK, desi nu cred.
Pana acum nu am avut treaba cu ei si nici cu zavvi dar se pare ca s-au dat in stamba acum. Si doar nu o sa platesc posta 65 RON pentru 13.5 lire cat e refundul...
Astept raspunsurile din experientele voastre similare.
asa am patit si eu la AC 2 Complete Edition..am primit varianta Platinum GOTY..si cum pe joc am dat 50 ron am zis sa nu ma mai complic...costa transportul mai mult decat jocul..eu zic ca cel mai bine il vinzi aici...
P.S.Ma indoiesc ca au ambele variante..la mine..cu 2 zile inainte sa-mi vina Platinum GOTY arata Out of stock la cea Complete Edition..cred ca e doar o tactica de a lor ca sa le vanda pe cele platinum..stiu si ei ca, cumparatorul pana la urma se va multumi si cu ce a primit si nu-l va mai trimite inapoi..
In concluzie...costurile sunt suportate de mine, cel intepat, cu toate ca e greseala lor... Mai ales ca i-am avertizat inainte de dispatch si mi-au si confirmat ca mi-au trimis varianta buna. Eu nu am gasit nimic la ei pe site legat de treaba asta, cine suporta costurile - ce-i drept nici nu am timp sa scormonesc foarte mult dupa informatia asta si de aceea v-am intrebat...
Scrie-le sa-ti dea un refund de 2-3 lire si vinde jocul in Romania.
Doar ce le-am trimis mail celor de la zavvi, cu dovada unei expedieri pe 23 dec, in valoare 65.99 lei, dar era vorba de un GT5 CE primit in plus si au spus ca imi achita ei costurile de trimitere a produsului in UK. Acum astept sa vad.
Eu initial am vrut sa fiu om corect, le-am scris ca mi-au venit 2 produse desi puteam sa tac.
Apoi le-am propus sa-mi ia diferenta de bani de pe card, jocul costa 25 de lire, livrarea inapoi 12. Prin urmare le-am spus sa-mi debiteze de pe card 15 lire si sa raman cu jocul.
Initial cel care mi-a raspuns la query mi-a spus ca e de acord, doar ca mai tarziu mi-a trimis un al doilea meesaj in care mi-a spus ca superiorii lui nu au aprobat varianta mea si ca trebuie neaparat sa le returnez jocul.
Au m trecut cateva zile, sor-mea a fost ocupata cu alte treburi si nu a putut sa mearga la Posta sa trimita jocul. Culmea este ca in ziua in care l-a trimis m-am uitat pe card si am vazut ca desi au refuzat initial oferta mea, cand au constatat ca pt cateva zile nu le-am raspuns mi-au debitat cele 15 lire (asa cum le-am propus eu).
Le-am scris (nu i-am injurat), si mi-au returnat cele 15 lire.
Iar acum imi mai datoreaza alte 12.5 pt returul jocului.
Ca o regula de aur cand comandati de pe zavvi, thehut consultati Platinum Range - Wikipedia, the free encyclopedia . pt ca cei care lucreaza pe site nu mai schimba imaginea sau uita sa adauge (platinum in numele unui joc).
Ex: Dragon Age: Origins PS3 | Zavvi.com
Tomb Raider: Underworld PS3 | Zavvi.com
Assassin's Creed PS3 | Zavvi.com
Avatar: The Game (James Cameron's) PS3 | Zavvi.com
Need For Speed: Hot Pursuit PS3 | Zavvi.com
Dead Space 2 PS3 | Zavvi.com
Daca faceti comanda pt oricare din aceste jocuri, aveti 99,9% sanse sa primiti varianta Platinum.
Si mie imi lipseste Naruto UNS 2 din colectie. Sper sa il gasesc in Ro la pret bun sau pe amazon.
Scoate-l la vanzare pe Bazar si sunt sigur ca o sa-ti recuperezi fara probleme 60-70% din suma investita /care banuiesc ca oricum nu e substantiala/.
Nu, in colet le scrii o scrisorica in care le explici ce si cum.
Dovada platii o trimiti pe mail (de asemenea le explici ce si cum).
Spune-le ca expedierea inapoi costa 12.5 lire si ca mai bine pastrezi jocul. Pe care poti sa il vinzi la pretul de achizitie. Spun asa pt ca pe vremurile astea de criza, chiar n-as vrea sa dea faliment.
LE: De fiecare data cand fac o conversie valutara, pac apar sugativele de la BCR isi iau partea leului, cam 1 leu la 50 de lei.
De aceea eu le tot zic astora de la zavvi sa-mi dea alt joc sau un voucher de reducere. Refund inseamna inca 1 leu pt un grasan manager al BCR care-si bea toata ziua cafeaua.
Pai din ce am inteles eu de la tine reiese ca optand pentru varianta cu trimisul inapoi e mai mare daraua decat ocauaIn fine, probabil ca o sa ai parte de un deznodamant favorabil si cu trimisul inapoi, dar o sa dureze ceva.
Pai si ma cred ei pe cuvant ce e 12.5 lire refundul? Sa le dau un link cu posta romana care are si traducerea in engleza (oau) si sa vada ca nu mananc rahat? Eventual le cer un voucher de 10 lire care sa il chetuiesc tot pe site-ul lor, cred ca e cel mai ok asa.
Aceeasi politica ca a BRDului o au si INGul, dar ce sa-i faci - asta e.
Thanks de raspunsuri.
Eu am patit asa cu Batman Arkham Asylum, mi-au trimis varianta platinum. PT a nu ma incurca cu trimisul inapoi, le-am cerut diferenta de 3 lire dintre varianta normala si platinum, si am lasat-o asa...nu am nebunia aia sa nu am jocuri platinum in colectie, e ok si cu ele...Doar cu alea "Bundle copy" am o problema.
Ma uit la comanda pe care am facut-o pe Zavvi acum 4 zile si Status e Awaiting Despatch. Ar trebui sa urmeze ... Despatched ?![]()
Asta fac si eu la un joc imi spune ca Dispatch Date 1/10/2012 dar la status "Awaiting Stock Pick" si culmea am platit cu PAYPAL si nu mi-au scos banii din cont. ce sa inteleg?
Uitati-va si voi la Estimated Dispatch date si dc. a trecut sariti pe ei. Azi trebuia sa am si eu dispatch la Postal 2 si le-am scris. Raspunsul vine de obicei in 24h.
Daca nu ti-au scos banii din cont, atunci e OK. Se mai intampla sa aiba intarzieri de o zi, maxim 2 la stock pick.
Ce ma enerveaza pe mine e ca au inceput sa fie nesimtiti la alte lucruri, deja mi s-a intamplat de 2 ori.
- Comanda facuta in noiembrie, luat banii prin PayPal pt ambele jocuri in aceeasi zi, dispatch la al doilea dupa 3 zile.
- Comanda facuta la inceputul lunii, luat banii pt toate cele 6 jocuri, dispatch la 5 jocuri in aceeasi zi - dispatch la ultimul abia azi adica dupa o saptamana. Banii erau luati de la inceput.. le-am dat si mail, mi-au zis sa astept. Ce-i drept, oricat de nesimtiti ar fi.. celelalte 5 jocuri mi-au ajuns deja in mai putin de o saptamana si la ce preturi am prins... nu prea-mi vine sa le fac scandal.
Bookmarks