Si eu tot pe us am contul principal, unde nu merg codurile. Treb bagate pe un cont de uk. Vei avea valide si pe cel de US toate pack-urile, dar mai putin cele 15 UT gold packs. Acestea sunt valabile doar daca joci UT pe ala de UK...
Eu am PSN Plus pe contul de US.Asta este contul meu vechi de cand am luat PS3 si numai pe asta am jucat.Fifa UT edition este zona 2.Se poate sa beneficiez de cele 40 gold packs pe contul US??Sau trebuie sa joc UT pe contul de UK pentru ele??Imi convine pe US ca sunt la level 53 si am o gramada de coin boost
Am tot incercat aseara sa schimb intre profile, desi pe ambele folosesc acelasi cont de origin, n-am reusit sa gasesc pe contul de US Gold packurile
Pentru cei care au probleme cu coduri si restrictii.
Am cumparat varianta UK si nu-mi mergeau codurile pe contul US. Am apelat la EA prin e-mail si apoi prin chat si mi-au dat alte coduri care au mers pe US store. Pur si simplu le-am zis ca primesc o eroare si nu-mi merg codurile. M-au rugat sa le fac o poza cu carcasa, discul si codurile si aia a fost.
Da-i Game Speed - Slow si nu mai folosi butonul Run decat atunci cand ai vreo cursa pe flancuri
probabil daca aveti jocul cumparat de la altex codurile si packurile se dau numai pe contul de uk ,eu unu il joc pe contul de ro si pentru cateva pachete gold nu are rost sa schimb contul
A inceput sa imi placa dar sunt si unele faze de te dispera rau
eu am incercat sa iti dau inca de acum cateva zile, insa nu ma lasa sa dau gift la coins boost..nu situ de ce..la altceva nu am incercat..
---------- Post added 01-10-2014 at 10:10 ----------
contain, schimba des jucatori pe butonul de switch player, jockey... apasa standing tackle doar cand ai adversarul in fata la o distanta corecta, sau push and pull, iar sliding tackle foloseste pt deposedarile laterale..insa e f riscant.
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1166705
Nu poti face gift cu coins boosturile. Vezi postul #1122
pacat
am incercat si eu azi sa dau coins gift si intr-adevar
asta e o sa joc 55 de meciuri cu boost 1k pe meci pe contul de lvl 78 si apoi transfer coinsul
Sunt pe fast acum, nu stiam cum influenteaza acest lucru gameplay-ul. Ala cu Sprint-ul, stiu, e o problema mai veche de care incerc sa scap..
Merci!
banuiam eudin demo cam asta am observat...nu stiu cum este varianta finala fata de demo, insa cu demo nu m-am inteles
Dant3, n-ai ce face, ori renunti de tot, ori mergi cu valul.
cum vrei tu, tot aia e. as ramane sa joc fifa14, doar ca in curand serverele or sa fie aproape goale.
iar fifa16 va si si mai diferit de fifa14...si daca nu joci 15 sa te obisnuiesc cu mizeria..iar nu e bine
turma neturma..de unde iau si eu un fifa la cutie mai ieftin?daca tot nu va place...nu-l vindeti?? :d
Bookmarks