Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 179 of 386 FirstFirst ... 79 129 169 177 178 179 180 181 189 229 279 ... LastLast
Results 3,561 to 3,580 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #3561 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Sper sa te ajute
    http://www.fifauteam.com/toty-explained-fifa-15/
    Mi-am vandut toata munca din septembrie pana acum.Astept mijlocul lui ianuarie cu 370k trasi deoparte.Sper sa scada cat mai mult preturile

2. #3562 SP
    Member jnku's Avatar
    Acum e bine sa ii vinzi, Alexis Sanchez de exemplu s-a scumpit cu vreo 20k fata de acum 5-6 zile. Dar nu cred ca o sa se ieftineasca atat de drastic alde Hazard, Aguero, Robben etc.

3. #3563 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    sunt in crestere usoara pe market, insa nu toti jucatorii. verificati inainte sa vindeti din club Ultimate Team Trading - *** 15 Player Prices

4. #3564 SP
    Junior Member cRsRO's Avatar
    Ok dar dc sa ii vând ca sa deschid în ianuarie packuri și sa sper ca îmi pica un jucător din tot?

5. #3565 SP
    Member jnku's Avatar
    Aia ar fi sinucidere curata.

6. #3566 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    Acum e bine sa ii vinzi, Alexis Sanchez de exemplu s-a scumpit cu vreo 20k fata de acum 5-6 zile. Dar nu cred ca o sa se ieftineasca atat de drastic alde Hazard, Aguero, Robben etc.
    Ba cred ca o sa scada foarte mult ținând cont ca o sa iasa TOTY . La ultimult crash market i-am cumparat pe Aguero & Hazard cu câte 280k...

7. #3567 SP
    Member bdevil's Avatar
    Am vandut si eu echipa mea de BPL + ce mai aveam bunicel din pack-uri si nu foloseam. Am scos vreo 120.000 pe ea. Rooney 60.000, Torres 1.200 si altii.
    Attached Images Attached Images 000939.jpg 000940.jpg 000941.jpg 000942.jpg

8. #3568 SP
    Frumos, dar tot nu m-am lamurit vindeti echipele ca sa deschide-ti packuri cand apare TOTY sau?sau sa va faceti altele mai bune cu mai putini bani?

9. #3569 SP
    Member bdevil's Avatar
    Facem altele cand scad preturile. Fara pachete cumparate. Te duci la sapa de lemn cu pachetele.

10. #3570 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Eu unul vreau sa imi fac aceleasi echipe cu niste imbunatatiri pe anumite posturi.Ma uitam pe youtube la market crash ul de anul trecut si au scazut preturile si de 3 ori la anumiti jucatori.Pachete nu mai cumpar ca am aruncat cu vreo 200k acum de craciun si nu m-am ales decat cu vreo 130 de contracte.Pana la fifa 16 nu mai imi trebuie contracte

11. #3571 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    eu am incheiat fifa14 cu 1500 de contracte nefolosite ) majoritatea venite din pack-urile de pe world cup ...

12. #3572 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    De cand cu problema PSN imi merge oribil. Greoi rau. Nici nu apuc sa fac preluare cu jucatorul ca o si pierd. Ca sa fac o rotatie 360 imi ia 5 secunde . Am luat la batai... Voua va merge bine?

13. #3573 SP
    Member AlexG's Avatar
    Voi ce contracte aveti la jucatori ?

14. #3574 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    contracte speciale normal tu ce contracte ai ?

15. #3575 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
    De cand cu problema PSN imi merge oribil. Greoi rau. Nici nu apuc sa fac preluare cu jucatorul ca o si pierd. Ca sa fac o rotatie 360 imi ia 5 secunde . Am luat la batai... Voua va merge bine?
    Oarecum ok. Mai e drum lung pana la a ne merge cursiv si fara intreruperi.

16. #3576 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
    Incearca sa dai un restart la Router, eu mereu cand am lag fac asta si imi merge brici'

@: Am facut ieri un meci online cu toti jucatorii UnTradable, echipa arata cam asa: https://www.easports.com/fifa/ultima...q96dQnLHd9:ps3 . Deci am dat niste goluri cu Griezmann de nu mi-a venit sa cred, e bestie! Cred ca imi fac o echipa de BBVA cu el si cu Benzema in atac.

17. #3577 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    ca tot ziceati de limitari la free packs...eu zic ca tine de noroc...si poate sunt ceva algoritmi care sa tina cont de regiune...de banii bagati in fifa poits..etc...dar nu stie nimeni asta sigur...

18. #3578 SP
    Ce ziceti se merita sa vand echipa asta https://www.easports.com/fifa/ultima...c07jmnLHeW:ps3 ca sa imi fac una asemanatoare cand o sa fie crash marketul si sa incerc sa il iau pe hazzard sau aguero?
    Daca aveti si alte sfaturi in legatura cu squadul astept pareri.

19. #3579 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Market crash, nu crash market.

Oricum nu o sa fie nimic iesit din comun, degeaba se agita toti. Asa e in fiecare an, o scadere relativ mica la preturi si cam atat. De fiecare data se preconizeaza apocalipsa, Cristiano Retardo la pret de dumping, jucatori 85 rated la 150 de coins, etc etc. Daca ii ai deja, tine-i si joaca cu ei. Enjoy the game si lasa tranzactiile pentru bursa reala.

20. #3580 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Asta inseamna la tine "market crash" , sa cumperi cu 150 coins jucători ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.