Parca vad cum facem egal cu Ungaria, de la greci ne-o luam clar... Nu sunt asa de sigur ca ne calificam.
eu am incredere in baietii convocati la nationala in functie de interese si inbisnitarii din fotbalul romanescmarii fotbalului romanesc
Se poate manca tzatziki, se poate bea ouzo, ce se poate cu Grecii? De batut sigur nu se poate, nu atata timp cat ramane Piturca antrenor.
Acum daca si din grupa de preliminarii de la EURO 2016 nu ne calificam, avand in vedere ca primele 2 echipe se califica direct, chiar ca suntem vai de noi.
Eu nu-mi dau seama cum de Ungaria a fost in a doua urna valorica.![]()
Superb golul de aseara a lui Keseru in meciul Steaua-Dinamo. Se vede ca e scula de jucator, dar ii trebuie ceva timp sa se adapteze la noi si cu echipa. Daca-l baga Reghe in banda in locul lui Dodel o sa-l strice.
Legat de Steaua-Dinamo, ma asteptam sa castige la diferenta de cel putin 2-3 goluri formatia lui Reghe.Eu fiind dinamovist, sunt multumit de rezultat. Ma asteptam sa "tremur" mai mult.Oricum Steaua e mult peste orice echipa din Romania la momentul actual.
I-au luat de sus Reghe si cu MM pe dinamovisti, exact cum Reghe i-a luat de sus pe Shalke. Mare greseala. Reghe se crede super zmeu in antrenorat.
Contra echipe care sunt sub locul 7..daca iti aduci aminte Suarez a fost invizibil in meciul cu Chelsea.
Bookmarks