Cateva milioane , nu am vazut sa scrie un numar mai exact . Oricum peste 2 milioane . A nevermind nu am vazut ca a postat cineva un link ^_^.
Major Killzone 2 announcement on next GT TV.
Gametrailers.com - GameTrailers TV - GameTrailers TV Episode 208 Promo
ce setari de sensivity folositi,pe X si Y? La inceput mi s-a parut tare greoi miscatul tintarului,acum am umblat un pic la sensivity
in optiuni,si parca e mai ok,dar m-am gandit ca este ceva "ideal" ca si setare
Da,e scurt pentru ca banuiesc ca e dezvoltat mai mult pentru MP.Jocul imi place,controlul se vrea foarte realistic,
e chestie de obisnuinta![]()
Se pare ca DLC-ul anuntat va fi un Map Pack (numit "Steel & Titanium") ce va contine 2 harti: The Cruiser si Tharsis Train. Acest DLC va fi lansat pana la sfarsitul lunii aprilie, pretul nu a fost insa precizat.
Harta "The Cruiser" va fi o reprezentare a navei celor de la ISA, numita New Sun. Iar pe harta "Tharsis Train" vor fi doua trenuri ce merg in paralel, jucatorii putand sari de pe unul pe celalalt; am auzit ceva si de hazarde naturale pe aceasta harta.
De asemenea, Guerrilla Games a anuntat si un alt Map Pack, ce l-a catalogat drept Retro; cel mai probabil va contine niste harti din Killzone 1/Liberation.
Eu am citit pe forumul GameTrailers niste thread-uri ale unor useri ce au vizionat GTTV, emisiune in cadrul careia a fost facut acest anunt.
Uite si link catre unul dintre aceste thread-uri: Video Game Online Forums & Community | Game Platform Discussions for Video Games - GameTrailers.com .
Cum mama incornoratului puteam eu sa folosesc 5x zoom scope on sniper inainte de a avea deblocata medalia pt inprooved rifle scope?
Bookmarks