Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 185 of 452 FirstFirst ... 85 135 175 183 184 185 186 187 195 235 285 ... LastLast
Results 3,681 to 3,700 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #3681 SP
    Junior Member george16's Avatar
    ok, multumesc mult!

2. #3682 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    rulzmaker - la hardware nu cred ca se poate oferi reducerea respectiva. Va fi adaugat in cateva zile.

---------- Post added 25-06-2010 at 11:18 AM ----------

george16 - am primit PM de la tine, dar nu pot raspunde, nu ai optiunea de a primi mesaje, imi spune ca nu doresti sa primesti Cablul HDMI nu vine in pachetele consolelor.

3. #3683 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

in stand by

astept si io rasp la intrebarea cu starcraft 2 collector edition. vreo reducere ptr membrii console games.ro?

4. #3684 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Dark Wadder - nu exista reducere la editia de colectie. Exista insa transport gratuit. Ca si regula, reducerea exista daca pe site sunt afisate 2 preturi, pret normal si pret cu reducere. Majoritatea produselor au reducere, dar la Starcraft 2 Collector's Edition si alte anumite produse (in general hardware sau produse deja reduse, editii de colectie) nu exista doua preturi, deci nu exista reducere. Codurile respective, odata introduse, vor oferi oricum transport gratuit, chiar daca nu exista o reducere.

5. #3685 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Am si eu o intrebare in legatura cu pretul la Dead Space pentru PS3, care este foarte mare fata de pretul jocului pe Xbox 360 sau PC:
    Este cumva o greseala sau asa va ramane pretul pentru PS3?

Noutati

6. #3686 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

multumesc

roger, roger. receptionat. transport gratuit ptr respectivul produs are toata lumea (toti clientii). deci nimic in plus ptr membrii consolegames.

7. #3687 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Dark Wadder - in cazul SC2 nu, dar in cazul unui astfel de produs de exemplu Pagina Produsului nu ai avea transport gratuit daca nu introduci codul respectiv.

Zaktan - pretul la produsul mentionat a fost modificat.

---------- Post added 25-06-2010 at 04:54 PM ----------

Siungularity este in stoc si vom trimite incepand de luni.

8. #3688 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cand va fi disponibil pt precomanda Halo Reach?

9. #3689 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Salutare, mai aveti asta in stoc? Care este diferenta intre asta si asta (este doar Classics sau este "Sith Edition")?

10. #3690 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    AlanPoe - este acelasi titlu, dar unul este Classics. (nu este Sith Edition). Preturile au fost ajustate.

Jacobi - ma informez si revin.

---------- Post added 28-06-2010 at 05:19 PM ----------

Pretul la consola Arcade va scadea cu 50 lei, iar pretul la consola Elite va scadea cu 100 lei, va fi doar 1 zi aceasta oferta, in curand.

---------- Post added 28-06-2010 at 06:08 PM ----------

Crysis 2 la precomanda.

Avem si editiile Nano si Limited.

Nano contine si un rucsac ce arata superb

11. #3691 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Crysis 2 are o ediție de colecție cu content foarte bun, �nsă și prețul e pe măsură

12. #3692 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Facut precomanda pentru Nano.

13. #3693 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    A inceput promotia cu reduceri de pret la Arcade si Elite. Tine doar 2 zile, so hurry up

---------- Post added 29-06-2010 at 04:23 PM ----------

Editia Prestige (ce cu ochelari infrarosu) la doar 249.9 lei, promotia zilei, PS3 sau Xbox 360.

---------- Post added 29-06-2010 at 04:37 PM ----------

La Call of Duty 6 ma refer, desigur

14. #3694 SP
    Manager paul's Avatar
    Marirea TVA-ului afecteaza si jocurile/electronicele ? Daca da, o sa modificati preturile ?

15. #3695 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Marirea TVA-ului afecteaza si jocurile/electronicele ? Daca da, o sa modificati preturile ?
    Scuze ca-mi permit sa-ti raspund in locul lui RvsS: DA, toate produsele si/sau serviciile care fac obiectul TVA vor avea 24% TVA in loc de 19%, incepand cu 1/07/2010 conform Ordonantei de Urgenta nr. 58/ 26.06.2010. Bineinteles, acolo unde cota TVA era de 19%, exista si exceptii dar nu fac obiectul thread-ului.

Ideea e ca sunt obligati prin lege sa adauge noua cota TVA pentru toate facturile emise incepand cu 01/07/2010. Ce alte solutii gasesc ei (in afara de diminuarea bazei cu 5%) ramane de vazut

16. #3696 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    prestige are un pret atat de bun incat imi vine sa cumpar 2.. pacat ca pt ps3 am deja.. dar nu strica si una de xbox.
    multumim pentru pret !
    eu inca astept xbox 360-ul slim sa dau precomanda.

17. #3697 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    rulzmaker - La Xbox 360 Slim asteptam doar sa ne confirme cantitatea, in rest e totul pregatit.

paul - da, modificarea TVA-ul ar conduce la o crestere a preturilor. Noi incercam sa convingem producatorii sa ne sustina si sa micsoreze pretul nostru de achizitie pentru a nu afecta deloc pretul produselor pe piata, dar nu toti producatorii vor fi de acord si atunci vom avea anumite modificari de pret. Sunt sigur insa ca ii vom convinge pe unii dintre ei, astfel incat pretul sa ramana la fel.

18. #3698 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    sper sa fiu sunat printre primii ca innebunesc, mi-am vandut deja super elite-ul si astept slim-ul.
    am dat comanda si de prestige, maine voi fi sunat, nu?

in ceea ce priveste tva and all that, eu stau calm si nu mai uit deloc suspect la gameshop, pentru ca ne-a obisnuit cu preturi foarte bune.

19. #3699 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    rulzmaker - da, maine pentru Prestige.

20. #3700 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    N-am rezistat tentatiei si am puctat si eu un MW2 Prestige pt PS3... sper sa nu aiba probleme cu transportul, fiind un produs fragil (macar stau in BU ). Livrarea se poate face dupa 18:30 (am specificat la comanda)? (pana la 18:30 sunt la munca).

O seara faina si la mai multe oferte ca aceasta

L.

---------- Post added 30-06-2010 at 11:10 AM ----------

Sal Razvan,

Am confirmarea comenzii pt MW2 Prestige Ed. de ieri pe mail, de la ora 5:42 PM.

Cam cand preconizezi ca voi fi contactat, pt confirmarea comenzii?

O zi prolifica,

L.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.