Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 335 of 452 FirstFirst ... 235 285 325 333 334 335 336 337 345 385 435 ... LastLast
Results 6,681 to 6,700 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #6681 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Quote Originally Posted by Ma_Plictisesti� View Post
    Ce misto ar fi daca ar creste nivelul de trai si toata lumea si-ar cumara jocuri si n-ar mai moda console, iar GS si-ar marii spatiul din magazin si peretii ar fi plini cu jocuri si postere si accesorii si ne-am strange saptamanal la cate o lansare/conurs si ar deschide cate 1 magazin in marile orase, iar Romania ar avea live si psn... si am cazut din pat si m-am trezit...

Ei nah....pe considerentul asta....orice poate fi luat ironic....si in spiritul asta utopic nimic nu poate fi realizat fiindca e definitia cuvantului. E bine de incercat, dezvoltat permanent.....altfel, pe principii de noncombat ca cea mai de sus, s-ar alege praful.

2. #6682 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    E de ajuns sa intri pe un singur torrent cu jocuri, si-ti dai seama dupa comentariile "inteligente" ca respectivii n-o sa dea in viata lor bani pe un joc, atat timp cat ai la indemana butonul de download. Poate doar daca o sa coste jocul cat un dvd blank..
    Crezi ca aia care se dau cu Porsche-urile pe Magheru nu mai ard cate un blank din cand in cand? Asta daca nu sunt ocupati sa petreaca prin bambu'...

3. #6683 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    exact, stiu un tip care are un club in bucuresti, mercedes la scara si ca fapt divers tocmai si-a achizitionat un sistem de boxe pe care a dat in jur de 6000 euro.

si cu toata astea incerca sa-mi explice ca el nu vede nici un rost in a cumpara vreun joc...

4. #6684 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    exact, stiu un tip care are un club in bucuresti, mercedes la scara si ca fapt divers tocmai si-a achizitionat un sistem de boxe pe care a dat in jur de 6000 euro.

si cu toata astea incerca sa-mi explice ca el nu vede nici un rost in a cumpara vreun joc...
    Da macar tipu ala are vreun interes asupra jocurilor?
    Mai are timp de ele?

5. #6685 SP
    da da, are si pc si ps3...
    si user pe computergames

6. #6686 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Mai, apreciez lucrurile constructive fie cu sau non-profit, ironie sau nu asta e adevarul. Felicitari Best Distibution pt deschidera shop-ului.
    Scuze daca am fost mai acid cu o remarca intr-un post anterior. Intre timp am facut o scurta infuzie cu realitate (cand am citit concept store ma asteptam la ceva inedit, sa ma dea pe spate, da, da, am uitat ca suntem in RO, iar in alta tara nu pot sa ma mut momentan) si presupun ca majoritatea ar face ceva mai mult, daca ar exista posibilitatea, motivarea (aici e discutabil ) In fine, nu vreau sa ajungem iar la discutia cu preturi si sa ne comparam cu altii. E imbucurator (nu cred ca si pt investitori) ca lucrurile se misca si la noi, chiar daca incet-incet si sper ca gamerii romani sa nu mai astepte reduceri pt a cumpara jocuri. Va doresc numai succese!

PS: Faza cu aducerea de CE-uri pe parcurs a fost cam neplacuta, dar mai bine mai tarziu dacat niciodata.
    Sugestie: anuntat din timp 1-2 zile - pe data de vom avea x CE-uri PS3 . Pe aceasta cale tin sa va multumesc pt rezervare Cheers

LE: SirAndrew, stau linistit si sunt de acord cu tine in unele privinte. Pirateria e peste tot in lume si prin acesta nu s-ar eradica la noi, dar am mai fi si noi in rand cu Europa. De acum cand sunt intrebat de unde provin le raspund : Bulgaria! parol.

7. #6687 SP
    Member Harilip's Avatar
    hey
    acest ,,magazin,, din bucuresti, este deschis pentru o perioada limitata sau cum?

8. #6688 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Nu, doar preturile sunt promotionale. Vezi site-ul gameshop.

9. #6689 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    hey
    acest ,,magazin,, din bucuresti, este deschis pentru o perioada limitata sau cum?
    Este deschis "forever".

10. #6690 SP
    Member adin33's Avatar
    Tocmai am fost sunat in legatura cu L.A. Noir de PS3, miercuri sau joi ajunge la mine, multumesc gameshop. Codurile cu dlc-uri le primim dupa ce se trimit jocurile?

11. #6691 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Astept si eu telefon pentru L.A. Noire

12. #6692 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, spre sfarsitul saptamanii viitoare.

13. #6693 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Am fost sunat in legatura cu LA Noire. Miercuri sau joi ajunge

14. #6694 SP
    Member novi's Avatar
    Si eu am fost sunat!

15. #6695 SP
    am optat pentru varianta cu ridicare de la magazin... ca a zis ca e sigur miercuri dupa ora 10...

sa vedem ce surprize or sa fie

16. #6696 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Si eu am fost sunat.
    Ciudat a fost ca m-a intrebat pentru ce platforma il vreau, desi comanda era facuta pentru PS3.
    Sper sa nu il incurce cumva.

17. #6697 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Am fost sunat si eu insa a fost o conexiune proasta si nu prea am auzit cam pe cand ajunge

18. #6698 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    25-26.

19. #6699 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Cu Starcraft 2 Collectors Edition avem vreo sansa?

Sau altceva in afara de Enslaved pt PS3 ?
    Am vazut Stacraft 2 CE la Real (Sibiu) cu 299 lei. Erau 2 bucati.

20. #6700 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Au fost sunati toti? Pentru ca eu n-am fost sunat inca...

Am preorder de pe 24 ianuarie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.