Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 386 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 159 209 ... LastLast
Results 2,161 to 2,180 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2161 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    larry, intrebasem ceva mai sus

2. #2162 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    peste un anumit nivel intr-adevar doar pachetele raman .

de curiozitate ce fel de pachete ? jumbo de 15.000 ? sau cele normale de 7.500 , diferenta fiind 7 rare vs 3 rare , dar dublu pret ?

visul meu la UT acum e sa il iau pe Di Maria

3. #2163 SP
    alea de 15k mi se par cele mai mizerabile pachete ..pt mine cele mai ok de cand joc au fost cele de 50k si cele de 100k... Sezonul asta nu am cumparat nici un pack... Am ajuns in sfarsit in Div 2, am castigat titlul in 3, dar fara sa-mi dau seama..pt ca interfata grafica in momentul in care eram intrat in online season imi arata cu 3 puncte mai putin ...

4. #2164 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    stai putin .. ce pachete de 50.000 si de 100.000 ? exista ?

5. #2165 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Da , o sa apara cat de curand .

6. #2166 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pai si ce contin mai exact ? si cand apar - hai nu fi zgarcit in detalii ca o sa ai ghinion cu bale al tau daca esti

7. #2167 SP
    alea de 50k, contin 12 jucatori, toti rare, iar cele de 100k, contin 24, toti rare

8. #2168 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by larry92 View Post
    pe X dupa dai cancel.
    Poti sa fii mai explicit ?
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    x pe xbox? si eu sunt curios, credeam ca trebuie apasat analogul drept pt miscarea asta...
    Da, asa credeam si eu .
    Pentru o echipa ieftina de Serie A, are cineva recomandari ? Stiu ca se plangeau cativa de De Rossi, altii il laudau pe Palacio .

9. #2169 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Poti sa fii mai explicit ?

Da, asa credeam si eu .
    Pentru o echipa ieftina de Serie A, are cineva recomandari ? Stiu ca se plangeau cativa de De Rossi, altii il laudau pe Palacio .
    În apărare Caceres iar în atac Palacio, Gervinho și Iturbe.

10. #2170 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    În apărare Caceres iar în atac Palacio, Gervinho și Iturbe.
    Mersi de raspuns . Eu ma gandeam la Biabyani (sau cum il cheama) in dreapta, dar o sa tin cont de sfatul tau si-l incerc pe Iturbe . Caceres langa cine in aparare ? Si ca CDM (singurul CDM, eu joc 4-3-3 varianta 2 cu 1 CDM si 2 CM) ?

11. #2171 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Mersi de raspuns . Eu ma gandeam la Biabyani (sau cum il cheama) in dreapta, dar o sa tin cont de sfatul tau si-l incerc pe Iturbe . Caceres langa cine in aparare ? Si ca CDM (singurul CDM, eu joc 4-3-3 varianta 2 cu 1 CDM si 2 CM) ?
    Eu în apărare îl am pe Barzagli lângă Caceres. CDM îl joc pe De Rossi. Iar Biabyany e ok dar e slab la șut. Acolo ar fi ideal Candreva sau Cuadrado

12. #2172 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    alea de 50k, contin 12 jucatori, toti rare, iar cele de 100k, contin 24, toti rare
    ok - si cand apar ?

13. #2173 SP
    nu se stie...mai incolo oricum, decembrie..cred ca priemele de 100k o sa apara cand apare si TOTY..sau, de Craciun..cine stie

14. #2174 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Partea nasoala e ca trebuie sa iti vinzi echipa ca sa iei unul Sau ma rog eu o sa fiu sigur nepregatit

15. #2175 SP
    Member larry92's Avatar
    larry, intrebasem ceva mai sus
    ah bro , tu te referi la " sombrero " schema lu' Ronaldinho de a da mingea peste jucatori , aia o faci din analog si o gasesti la Skills , eu credeam ca te referi la faptul ca nu interceptezi mingea .

- ca sa respingi mingea la corner spamezi cerc(SUT) si la mijlocul terenului x(pasa) spre un jucator la o distanta medie , nu apropiata sau prea indepartata.

---------- Post added 03-11-2014 at 20:01 ----------

TIPS&TRICKS

16. #2176 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Voi cum credeti ca e mai bine sa folosim chemistry styles ? Punem chemistry styles pentru atributele mai slabe ale jucatorilor sau pentru acele atribute care au deja valori bune ?

17. #2177 SP
    Member micul_'s Avatar
    Depinde de jucători/post. Eu la atacanți prefer Hunter iar la fundași Shadow.

18. #2178 SP
    Unii spun ca nu merita sa bagi un chemistry style unui jucator pentru a-i creste shooting-ul de exemplu daca acesta are la shooting 73. Daca are 90 la pace, unii spun ca e mai bine sa bagi chemistry styles tot cu pace.

19. #2179 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Unii spun ca nu merita sa bagi un chemistry style unui jucator pentru a-i creste shooting-ul de exemplu daca acesta are la shooting 73. Daca are 90 la pace, unii spun ca e mai bine sa bagi chemistry styles tot cu pace.
    da se modifica ceva la stats? mie nu imi apare nimic ...

20. #2180 SP
    Tocmai ce am jucat o serie de 3 meciuri, in 2 dintre ele am avut un lag ingrozitor, se misca in frame-uri, n-aveam cum sa joc pur si simplu. Cu toate astea, adversarul reusea faze bune, oare el nu avea acelasi lag ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 386 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 159 209 ... LastLast